Vallaha geçici süreç olduğunu herkes ( uzmanlar dahil) söylüyor.Az önce böğüre böğüre ağladım, geçse bu zor günler :/
Çocuk yapıp mutluluğa erişmek 1.5 senenin sonunda :) erişiyorsun.9 ay hamilelik, ortalaman 6 ay çocuktan sonra :)Benimde aynıydı cnm en gec 3 4 aylık geçecek merak etme buda bir süreç morariyordu artik
Canım öncelikle gecmıs olsun ben kendı adıma konusuyım hamileliğimin basından berı ilaç kullanıyorum ilk 3 ay ilaç aldım yani cunku cok kotuydum bebegıme dusmanım gıbı davranıyodum vehıcıstemıyodum doktorum ılaca baslattı ve ılaclar sayesınde bebegımı sevmeye onunla konusmaya hayata tutunmaya basladım basta hepımızın bu gıbı tereddutlerı var bebege zarar verırmı dıye ben onu bıle dusunmedım dusunemedım o ruh halnde olmak ıstemıyorum bıdaha allahım yasatmasın ben boleyım dıye kımseyede ılac tavsıye edemem haddım degıl buna doktorun karar verır hastalıgının sıdddetıde yonlendırır doktorun kullanman gerek dıyorsa kullanabılırsın ama zararlarını ıyı bıl doktorunla konus ben cok buyuk degısı var ilaçtan sonra sımdı bebegımı kabullendım alısverısını yapmaya basladım onun ıcın endıselenmeye basladım en onemlısı ona deger verıyorum. Dıger turlu o ruh halıme ben bıle tahammul edemıyorken esım nasıl tahammul etsın zor bır hastalık bızımkısıde sımdı tek tesellım bebegım o gelınce dunyaya herseyın duzelıcegıne ınanıyorum ilaç cok seyı degıstırıyo ama ilerde bebek uzerınde bır etkısı olurmu yasayarak. Gorucez
Niye canım ne takıldı aklına. Bende sıkıntı atak geliyor ara ara o. Tabi bide hamilelik sıkıntısı var bitse diyorum ama doğumdan korkuyorum. Allah yardımcımız olsun canımNasilsiniz kizlar bende yine ic sikintisi var
Allah yardımcın olsun benim yeğenim de kolik oldu 3 ay uyutmadi annesiniBenim kızım 24 saat gazlı((( uyku yok yemek yok bende, wc ye bile gidemiyorum ( Allah im yardim et bana. Dua edin kızlar bana.
Ya aklima busey takilmadi ama bebek iyice buyudu ve midemi tekmeliyo sinirim bozuluyo neden korkuyorum ben bu kadar ya anlamiyorum ahh bi dogursam hayirlisiyla .. bide dogum ysklasti simdide genel mi sipinalmi kara veremiyorum spinal oldugumda cok basim agrimisti genel olursamda uyanamam diye korkuyorum aslinda spinal olabilirim o cesareti hissediyorum kendimde ama bas agrisindan korkuyorum allhim karma karisik durumdayim arkadaslar esip gurluyorum herkeze papatya cayi icsem bisey olurmi sizce ameliyat olcam ya bi zarari olurmuNiye canım ne takıldı aklına. Bende sıkıntı atak geliyor ara ara o. Tabi bide hamilelik sıkıntısı var bitse diyorum ama doğumdan korkuyorum. Allah yardımcımız olsun canım
Ayyyy ne merak ettik seni bir bilsen kotumu oldun ilac fayda etmiyormu .. seninde buyumys 34 oldun allhin izniyle kurtulcaksin yakindaBebeklerimiz de büyümüş bu arada hepsine maşallah.
Bende hala bisey yemedim istemiyorum da yemek .. evde birsuru is yapamiyorum oglumu bile zor gonderdim okulaBenım bugun hıc tadım yok midem agırıyor ve bulanıyor cok hıc bırsey yıyemedım uzanıyorum
bebeklerin doğumdan 15-20 gün gibi bir süre sonra ağız içi kasları güçleniyor ve hava(gaz)yutmaya başlıyorlar canım.Sanırım asıl ış dogumdan sonra baslıyo nıye bukadar huysuzkı bebısler ne gaza neden oluyor yazık ya
Arabanız var mı canım?Arabayla gezdirmeyi deneyin bir...Ne yapyumsa olmadı masaj ilaç bitkisel yağ, su an yine kıvranıyor.
Kız bu saat olmuş bişey yenmez mi ?Hadi canım yumurta,peynir güzel güzel ye seversin sen hem...Bende hala bisey yemedim istemiyorum da yemek .. evde birsuru is yapamiyorum oglumu bile zor gonderdim okula
Vallaha cnm merak ettik, ani bir doğum oldu herhalde dedim.Canım geçicek bu günler merak etmeMerhaba kızlar doğum yapmadım henüz .yazılanları henüz okumadım tek tek.kusura bakmayın giremedim bir garip hale girdim bu ara.yazılanları tek tek okuyacağım ve cevap yazacağım.
Ben de sizi merak ettim ama foruma girsem de yazdıklarımı bele göndermek gelmiyordu içimden bu yüzden bir süre gidemedim.duygu karmaşası ve çok çabuk yorulma var.
İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Eşim ise gidiyor erkenden bende hem kucaklayıp hem kullanamam :/Arabanız var mı canım?Arabayla gezdirmeyi deneyin bir...
Araba puseti alsan?Eşim ise gidiyor erkenden bende hem kucaklayıp hem kullanamam :/
Alicam canım çok şükür bugün iyi gibi.Araba puseti alsan?
Tşk ederim düşündüğünüz için mitlu oldum.Ayyyy ne merak ettik seni bir bilsen kotumu oldun ilac fayda etmiyormu .. seninde buyumys 34 oldun allhin izniyle kurtulcaksin yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?