Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Az önce böğüre böğüre ağladım, geçse bu zor günler :/
Vallaha geçici süreç olduğunu herkes ( uzmanlar dahil) söylüyor.
Kolay değil eski hayatın bambaşka bir hayat oluyor.Berfini ne kadr çok sevsende, mesela gazı var diye oturup üzülüyorsun.
İnan bende öyleyim.Geçen uyumuyor hep ağlıyor diye bende ağladım.

Benım bugun hıc tadım yok midem agırıyor ve bulanıyor cok hıc bırsey yıyemedım uzanıyorum

Merhaba kızlar doğum yapmadım henüz .yazılanları henüz okumadım tek tek.kusura bakmayın giremedim bir garip hale girdim bu ara.yazılanları tek tek okuyacağım ve cevap yazacağım.
Ben de sizi merak ettim ama foruma girsem de yazdıklarımı bele göndermek gelmiyordu içimden bu yüzden bir süre gidemedim.duygu karmaşası ve çok çabuk yorulma var.
İnşallah hepiniz iyisinizdir.

Niye canım ne takıldı aklına. Bende sıkıntı atak geliyor ara ara o. Tabi bide hamilelik sıkıntısı var bitse diyorum ama doğumdan korkuyorum. Allah yardımcımız olsun canım
Ya aklima busey takilmadi ama bebek iyice buyudu ve midemi tekmeliyo sinirim bozuluyo neden korkuyorum ben bu kadar ya anlamiyorum ahh bi dogursam hayirlisiyla .. bide dogum ysklasti simdide genel mi sipinalmi kara veremiyorum spinal oldugumda cok basim agrimisti genel olursamda uyanamam diye korkuyorum aslinda spinal olabilirim o cesareti hissediyorum kendimde ama bas agrisindan korkuyorum allhim karma karisik durumdayim arkadaslar esip gurluyorum herkeze papatya cayi icsem bisey olurmi sizce ameliyat olcam ya bi zarari olurmu

Sanırım asıl ış dogumdan sonra baslıyo nıye bukadar huysuzkı bebısler ne gaza neden oluyor yazık ya
bebeklerin doğumdan 15-20 gün gibi bir süre sonra ağız içi kasları güçleniyor ve hava(gaz)yutmaya başlıyorlar canım.
Erişkinler gibi hareket edemedikleri için,gazı çıkaramamaktadırlar.4.aydan sonra sağa sola dönmeye falan başlarlar,yuttuğu havayı çıkarırlar.

Vallaha cnm merak ettik, ani bir doğum oldu herhalde dedim.Canım geçicek bu günler merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…