Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

slm kızlar nasılsınız? oy oy oy anneler bebişlerden çekmeye başlamış :) gazdı uykuydu derken günler geçiyor kızlar.bebişlerle ilgilenirken kendinizi hastalığı unutuyosunuzdur inş. benimde günlerim azalıyor,arada kara kara düşünüyorum bebek doğunca napıcam diye.yaşamadan bilemiyoruz işte.huyu güzel uslu akıllı bi kızım olur inş. dreamy07 ve E ececem21 canım 3 ay kadar çekeceğiz bebeğin gazını,uykusuzluğunu.hastalığa,ataklara o kadar direndik,bu dünya şekerlerinin eziyetine mi dayanamıcaz dimi :) biz güçlü anneleriz.

Ah ah :) ben süt içip uyuyacak kaka yapacak zannediyordum, gaz diye bişeyin varlığından haberim yoktu :)) ama değer, o eziyetli hamilelikte bu eziyetli uykusuzluğa Değer, biz biraz büyüyünce sıra size geliyor, abla olucak ela ile berfin :)

Kızlar benim bebekliğinden kalma sakladığım yelegimi kızıma giydirdim, tam oldu ona, yalniz ben onu 3 aylıkken giyiyor muşum, çok cılız bi bebekmisim yazık annem 6 ay evden çıkmamış, ben 20 günde bunaldim.

Güle güle giysin ,o da bunalmıştır ama işte Zaman bir şekilde geçiyor. Allah gücümüzü ve sabrıMIZI arttırsın.

Panik aklıma gelmiyor. Uykusuzluktan ölüyorum.

Depresyondan ölecem. Geçmiyor. Doğurmak istiyorum artık ya. Hem fiziken hem manen çöktüm artık

Başka dr.bulsan ...
Vanda işinde ehli bi o var. Diğerleri devlet hastanesinde 5-10 dk ya konuşuyorlar ya konuşmuyorlar onlarda bilinçsizce ilacı dayatıyorlar. Batmanda desen az kaldi bir ay sonra vana gidicem doğumu orda yapıcam kim var burda işinin ehli bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…