Gözlerimiz aradı yokluğunu inşallah daha iyi olursun. İnşallah hepsi geçerTşk ederim düşündüğünüz için mitlu oldum.
Garip bir ruh hali oluştu bilmiyorum.
İnşallah canım yaVallaha cnm merak ettik, ani bir doğum oldu herhalde dedim.Canım geçicek bu günler merak etme
İnşallah canım.Tşk ederim.Gözlerimiz aradı yokluğunu inşallah daha iyi olursun. İnşallah hepsi geçer
Ohoo seninde anne olmaya sayılı günler kalmış :)İnşallah canım.Tşk ederim.
Ohoo seninde anne olmaya sayılı günler kalmış :)[/QUO
İnşallah canım inşallah.benim bu 2.
Ah ah :) ben süt içip uyuyacak kaka yapacak zannediyordum, gaz diye bişeyin varlığından haberim yoktu :)) ama değer, o eziyetli hamilelikte bu eziyetli uykusuzluğa Değer, biz biraz büyüyünce sıra size geliyor, abla olucak ela ile berfin :)slm kızlar nasılsınız? oy oy oy anneler bebişlerden çekmeye başlamış :) gazdı uykuydu derken günler geçiyor kızlar.bebişlerle ilgilenirken kendinizi hastalığı unutuyosunuzdur inş. benimde günlerim azalıyor,arada kara kara düşünüyorum bebek doğunca napıcam diye.yaşamadan bilemiyoruz işte.huyu güzel uslu akıllı bi kızım olur inş.dreamy07 ve E ececem21 canım 3 ay kadar çekeceğiz bebeğin gazını,uykusuzluğunu.hastalığa,ataklara o kadar direndik,bu dünya şekerlerinin eziyetine mi dayanamıcaz dimi :) biz güçlü anneleriz.
Yine aklımdan geçiyodun yazmışsın:)bir iyi bir kötü yuvarlanıp gidiyorum canım valla.senin iş güç sağlık yolunda inşallah herşey..canlarımm nasılsınızz
Güle güle giysin ,o da bunalmıştır ama işte Zaman bir şekilde geçiyor. Allah gücümüzü ve sabrıMIZI arttırsın.Kızlar benim bebekliğinden kalma sakladığım yelegimi kızıma giydirdim, tam oldu ona, yalniz ben onu 3 aylıkken giyiyor muşum, çok cılız bi bebekmisim yazık annem 6 ay evden çıkmamış, ben 20 günde bunaldim.
slm kızlar nasılsınız? oy oy oy anneler bebişlerden çekmeye başlamış :) gazdı uykuydu derken günler geçiyor kızlar.bebişlerle ilgilenirken kendinizi hastalığı unutuyosunuzdur inş. benimde günlerim azalıyor,arada kara kara düşünüyorum bebek doğunca napıcam diye.yaşamadan bilemiyoruz işte.huyu güzel uslu akıllı bi kızım olur inş.dreamy07 ve E ececem21 canım 3 ay kadar çekeceğiz bebeğin gazını,uykusuzluğunu.hastalığa,ataklara o kadar direndik,bu dünya şekerlerinin eziyetine mi dayanamıcaz dimi :) biz güçlü anneleriz.
Doktora ne zaman gittin en son ilknur?Depresyondan ölecem. Geçmiyor. Doğurmak istiyorum artık ya. Hem fiziken hem manen çöktüm artık
Bir ay oluyor belki daha fazla. Ama gidesim yok ya Nurcan psikoterapiyle devam etmek istiyor ben psikoterapilik halim yok. İlacımı arttırmıyor değiştirmiyor.Doktora ne zaman gittin en son ilknur?
Ben herhalde birde bırakacam bu gidişle şu 7 ayda cehennemi yaşadım.Bende 2. Ye bir cesaret edebilsem yaşımda geciyor
Başka dr.bulsan ...Bir ay oluyor belki daha fazla. Ama gidesim yok ya Nurcan psikoterapiyle devam etmek istiyor ben psikoterapilik halim yok. İlacımı arttırmıyor değiştirmiyor.
Yap gitsin,bi şekilde geçti haftalar bak geri sayımdayız biz...Bende 2. Ye bir cesaret edebilsem yaşımda geciyor
Vanda işinde ehli bi o var. Diğerleri devlet hastanesinde 5-10 dk ya konuşuyorlar ya konuşmuyorlar onlarda bilinçsizce ilacı dayatıyorlar. Batmanda desen az kaldi bir ay sonra vana gidicem doğumu orda yapıcam kim var burda işinin ehli bilmiyorum.Başka dr.bulsan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?