Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba arkadaslar.. Hungur hungur aglayasim geliyor tutuyorum kendimi..son 7 yilimi, evliligimin ilk aylarini , ve malum bundan sonraki hayatimi mahfetti bu hastalik 4 aydir ilacsizim.ne zaman biraksam depresyon aninda yakama yapisti.uykudan goz acamiyorum.uyanirken orada ölmek istiyorum.gücum halim yok.bir tabak kaldirmak , iş yapmak öyle zor geliyor ki..mutsuzum hayatimda bir sorun olmasa da..yoruldum arkadaslar..asi olmak istemiyorum.Rabbim sen verdin diyorum. ne ana ne koca kimsee anlayamaz.anlamaya calissa da..hicbir anin tadini cikaramiyorum.kim doguracak kim bakacak.ben evlenmemeliydim esimin vebaline girdim diorum.ustune birde bebek yaptim..o cocuk benim gb anneyi haketmiyor..bu omur nasil bitecek. .Ne yapacagiz.. bugun halimden anneme bahsettim..takatim kalmadi dedim..oyle uzuldu ki..nerdeyse 5-6 seferdir tekrar eden hastaligim onuda yordu.imtihan dd.tikandim kaldim.bu hastalik yuzune hep sorunlu bi evlat oldum.hep benle ugrasti.universiteye gittm geri geldim.bir ise bir kursa adapte olamadim.yuvami kursam iyi gelir belki ddm.evliligi kaldiracak insan dglmisim
Herseyi dert ettim
Hastaliktan..ben boyle biri degilim..kizlar dayanamiyorum.. dua edin anlam veremiyorum
....

Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle senin rahatsızlığın neydi? Hamile misin kaç yıldır evlisin?

Ah canım yalnız değilsin .hamileligimin 7.haftası beni bir vurdu depresyon ve okb.yıllardır hayalini kurduğum,olsun diye namazlar dualarla yalvardigim bebegim bile umurumda olmadi.bakirkoye bile yattım.şu an hic gecmeyecek gibi geliyor iyi bilirim.8.haftada risperdal 12.haftamda misol e başlattı dr.lar.cok kotu zamanlar gecirdim olmek istedim bebegi aldirmak istedim.boguluyordum eve dahi giremedim.annem bakti.mide bulantilari kusmalar serum yedim durdum.hüngür hüngür öğüre öğüre psikiyatri acilden gebe acillere savruldum durdum.geçecek canim vucudun hormonlara dayanamadi hastalik bundan alevlendi bu kadar.geçecek canim.bak ilknursaid te depresyonla hem de majör depresyonla boğuşuyor.seni anliyoruz canim yalniz degilsin

Allan razi olsn.Anksiyete ve major depresyon..4 ayligim..ilaca baslamaya icim el vermiyor..ikna olamiyorum.ama olmuyor boyle de..doktora gidecegm sanirim
Dr.a git muhakkak..depresyon hele ki majörse tek bırakılmaz.bu sana dolayısıyla bebeğe cok daha buyuk zararlar verir.herseyini etkiler depresyon kan dolasimina kadar bebeginin beslenmesine kadar etkiler

Canım benim yaa.. Sanki beni yazmışsın aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum 9 yıldır yaşıyorum bende.. Bu son 7 ay ise katmerli yaşadım.

Allan razi olsn.Anksiyete ve major depresyon..4 ayligim..ilaca baslamaya icim el vermiyor..ikna olamiyorum.ama olmuyor boyle de..doktora gidecegm sanirim
Doktora git muhakkak canım ben major depresyonu bilmiyorum. Bende panik atak var ama hepsi kotu bu illetlerin. Bende zor zamanlar geçirdim ilaçla biraz daha kendime geldim ama yinede arada etkiliyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Afkadaslar ben ne yapicam dayanamiyorum artik aksamdan beri agliyorum taktim iyice bebek kendini yukari itiyo ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum bi andami buyudu bu cocuk ya anksiyete azmis durumda her an aklim karnimda nasil gecer boyle bu gunler yalvarsam doktora alsa icimden bir an once cokmu erken offf ne yapicam ben

Canım sabret. Sen böyle dedikçe bende korkuyorum bikaç haftaya bende mi oyle olacam. Ben sırf o yüzden 35 te falan doğsun istiyorum kendimi düşünüyorum bebeği hala çok düşünemiyorum.

Canım çektiklerine yakından şahit olduk haklısın erken doğurmak istemiyorum ama çok yoruldum artık
Sıkıcı ve bunaltıcı hamilelik ta nasıl tat alıyorlar ben şaşıyorum. Suçlulukta duyuyorum zavallı bebeğimin benim gibi annesi olacak

Sıkıcı ve bunaltıcı hamilelik ta nasıl tat alıyorlar ben şaşıyorum. Suçlulukta duyuyorum zavallı bebeğimin benim gibi annesi olacak
O suçluluğu bende duyuyorum hamileliğimde ne kadar ilgisiz ve sevgisizsem doğurunca da ilgisiz olacam veya baş edemicem iyi bir anne olamayacam diye

O suçluluğu bende duyuyorum hamileliğimde ne kadar ilgisiz ve sevgisizsem doğurunca da ilgisiz olacam veya baş edemicem iyi bir anne olamayacam diye
İnşallah tersi olur zira bende öyle düşünüyorum çocuğun yükü ağır gelirse diye. Allah'ım bize yardım etsin çok çok dua ediyorum inşallah hepsiyle baş edebilelim

Korkma asinda yzmak istemiyrum sirf korkulmasin diye ama sizden baska anlatabiecegim kimse yok offf cok bunaldim umarim her gunum boyle gecmez eger boyle devam ederse yalvaricam alin diye yemek yiyemiyorum ya assagiya dusmesi lazim normalde bu burnuma cikiyo ya dogum falan umrumda degil yeterki ciksin icinden boyle dusunuyorum artik

Yaz tatlım çekinme zaten bi birbirimize anlatabiliyoruz.

Kızlar ya lutfen içimi rahatlatıcak bşy soyleyin lutfenn.. Bugun eşimin doğumgununu kuçuk bi pastayla kutladık. Mumlar yanıkken bi iki foto çektik o arada mumlar biraz eridi. Biz pastayı yedikten sonra aklıma geldi de o mumlar eriyip bi kç damla pastaya dokulmuşse ve bn onu yediysem bebeğime bişy olur mu çok uzgunum şuan lutfen fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…