Yok yaz sen canım geçen resimde de beya düşüktü yukarımı çıktıki. Sanırım benimde karnım sertleşiyor çok anlamıyorum da sağ tarafıma vuruyo hoplatıyo yaKorkma asinda yzmak istemiyrum sirf korkulmasin diye ama sizden baska anlatabiecegim kimse yok offf cok bunaldim umarim her gunum boyle gecmez eger boyle devam ederse yalvaricam alin diye yemek yiyemiyorum ya assagiya dusmesi lazim normalde bu burnuma cikiyo ya dogum falan umrumda degil yeterki ciksin icinden boyle dusunuyorum artik
Yok canım bisey olmazKızlar ya lutfen içimi rahatlatıcak bşy soyleyin lutfenn.. Bugun eşimin doğumgununu kuçuk bi pastayla kutladık. Mumlar yanıkken bi iki foto çektik o arada mumlar biraz eridi. Biz pastayı yedikten sonra aklıma geldi de o mumlar eriyip bi kç damla pastaya dokulmuşse ve bn onu yediysem bebeğime bişy olur muçok uzgunum şuan lutfen fikir verin
inşllh ya, resm piskolojim bozuldu. Acaba herkes mi venm gibi yaaYok canım bisey olmaz
Yok canım bisey olmaz, herkes korkar da bebeğine bisey olacak diye Allah korusun tabi, ama hic bisey olmaz merak etme.inşllh ya, resm piskolojim bozuldu. Acaba herkes mi venm gibi yaa
İnşllAllah yaaYok canım bisey olmaz, herkes korkar da bebeğine bisey olacak diye Allah korusun tabi, ama hic bisey olmaz merak etme.
Korkma canım :)İnşllAllah yaa
Doğum yap :) o zaman konuşalım.Ben herhalde birde bırakacam bu gidişle şu 7 ayda cehennemi yaşadım.
Merhaba arkadaslar.. Hungur hungur aglayasim geliyor tutuyorum kendimi..son 7 yilimi, evliligimin ilk aylarini , ve malum bundan sonraki hayatimi mahfetti bu hastalik 4 aydir ilacsizim.ne zaman biraksam depresyon aninda yakama yapisti.uykudan goz acamiyorum.uyanirken orada ölmek istiyorum.gücum halim yok.bir tabak kaldirmak , iş yapmak öyle zor geliyor ki..mutsuzum hayatimda bir sorun olmasa da..yoruldum arkadaslar..asi olmak istemiyorum.Rabbim sen verdin diyorum. ne ana ne koca kimsee anlayamaz.anlamaya calissa da..hicbir anin tadini cikaramiyorum.kim doguracak kim bakacak.ben evlenmemeliydim esimin vebaline girdim diorum.ustune birde bebek yaptim..o cocuk benim gb anneyi haketmiyor..bu omur nasil bitecek. .Ne yapacagiz.. bugun halimden anneme bahsettim..takatim kalmadi dedim..oyle uzuldu ki..nerdeyse 5-6 seferdir tekrar eden hastaligim onuda yordu.imtihan dd.tikandim kaldim.bu hastalik yuzune hep sorunlu bi evlat oldum.hep benle ugrasti.universiteye gittm geri geldim.bir ise bir kursa adapte olamadim.yuvami kursam iyi gelir belki ddm.evliligi kaldiracak insan dglmisim
Herseyi dert ettim
Hastaliktan..ben boyle biri degilim..kizlar dayanamiyorum.. dua edin anlam veremiyorum
....
Özetlemişsin :) yine ayaktayım allahım uyku uykuDoğumdan sonra ne depresyon düşünüyorsunuz ne onu bunu, tek derdiniz uyku, bebegin pirt yapması ve bebegin kakası :)
Günlerce dedimki bunı yaşamaktansa, karnımda olsaydı depresyon,okb em devam etseydi.Ona göre düşüm işte.Canım çektiklerine yakından şahit olduk haklısın erken doğurmak istemiyorum ama çok yoruldum artık
Çokta iybir anne oluyorsun tam tersi, çünküO suçluluğu bende duyuyorum hamileliğimde ne kadar ilgisiz ve sevgisizsem doğurunca da ilgisiz olacam veya baş edemicem iyi bir anne olamayacam diye
Hafta hafta göbek resmi çekip paylaşıyorlar,şu kadar kilo aldım almadım tek dertleri ne güzel..suçluluk duyma geçecek hepsiSıkıcı ve bunaltıcı hamilelik ta nasıl tat alıyorlar ben şaşıyorum. Suçlulukta duyuyorum zavallı bebeğimin benim gibi annesi olacak
Yok. Daha nelerKızlar ya lutfen içimi rahatlatıcak bşy soyleyin lutfenn.. Bugun eşimin doğumgununu kuçuk bi pastayla kutladık. Mumlar yanıkken bi iki foto çektik o arada mumlar biraz eridi. Biz pastayı yedikten sonra aklıma geldi de o mumlar eriyip bi kç damla pastaya dokulmuşse ve bn onu yediysem bebeğime bişy olur muçok uzgunum şuan lutfen fikir verin
İnşallah geçer gider sanki bana göre değil hamilelik ya gece öldüm mide yanmasına uyutmadı bi böyle olmasın oldukça istemiyorumHafta hafta göbek resmi çekip paylaşıyorlar,şu kadar kilo aldım almadım tek dertleri ne güzel..suçluluk duyma geçecek hepsi
Tansiyonuna bak cnm.slm kızlar. bugün nasılsınız? benim nedendir bilmiyorum sabahtan beri geçmeyen bir baş ağrım var.sizler nasılsınız?
Hangimize göre ki..İnşallah geçer gider sanki bana göre değil hamilelik ya gece öldüm mide yanmasına uyutmadı bi böyle olmasın oldukça istemiyorum
İki gündür depresyonum öldürüyor yine beni depresyon artınca kusmalarda başlıyor. Öldüm kusmaktanslm kızlar. bugün nasılsınız? benim nedendir bilmiyorum sabahtan beri geçmeyen bir baş ağrım var.sizler nasılsınız?
İki gündür depresyonum öldürüyor yine beni depresyon artınca kusmalarda başlıyor. Öldüm kusmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?