Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yok yaz sen canım geçen resimde de beya düşüktü yukarımı çıktıki. Sanırım benimde karnım sertleşiyor çok anlamıyorum da sağ tarafıma vuruyo hoplatıyo ya

Yok canım bisey olmaz

Beni anlatmışsın, annemi 6 yaşından önce kaybetmenin verdiği travma ile depresyona yatkın bir yapım var.Evlenerek eşime yazık ettim diye bazen kendime kızıyoedum.Sonra hamile kaldım hem eşime hemde bebeğe yazık ettim dedim.

Doğum yap çoğu geçiyor.Uzun süre ilaç kullanmamız şart maalesef.

Canım çektiklerine yakından şahit olduk haklısın erken doğurmak istemiyorum ama çok yoruldum artık
Günlerce dedimki bunı yaşamaktansa, karnımda olsaydı depresyon,okb em devam etseydi.Ona göre düşüm işte.
1-2 ay sıkıntı çekeceksin, erken doğumda belki 1 sene.Şimdi sürekli kontrol testlerle uğraşıyoruz.

Sıkıcı ve bunaltıcı hamilelik ta nasıl tat alıyorlar ben şaşıyorum. Suçlulukta duyuyorum zavallı bebeğimin benim gibi annesi olacak
Hafta hafta göbek resmi çekip paylaşıyorlar,şu kadar kilo aldım almadım tek dertleri ne güzel..suçluluk duyma geçecek hepsi

Yok. Daha neler

Hafta hafta göbek resmi çekip paylaşıyorlar,şu kadar kilo aldım almadım tek dertleri ne güzel..suçluluk duyma geçecek hepsi
İnşallah geçer gider sanki bana göre değil hamilelik ya gece öldüm mide yanmasına uyutmadı bi böyle olmasın oldukça istemiyorum

slm kızlar. bugün nasılsınız? benim nedendir bilmiyorum sabahtan beri geçmeyen bir baş ağrım var.sizler nasılsınız?

İki gündür depresyonum öldürüyor yine beni depresyon artınca kusmalarda başlıyor. Öldüm kusmaktan
canım senin bu depresyon ne inatçı çıktı böyle. sana yardımcı olmak isteyip yardımcı olamamak da canımı sıkıyor. benim hamileliğimin ilk 4 ayı çok kötüydü, seni çok iyi anlıyorum .acil olarak en başta sana olmak üzere hepimize Allah tan şifa diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…