Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize şifa versin inşallah anlamanız bile benim için çok fazla teşekkür ederim canım benim.

Cnm düşük doz ilaç kullanıyorsunuz.Normal böyle olması.

Dun gece sabaha kadar agladim esime dedim doktora soyliyelim alsin bir an once cocugu dayanamiyorum diye allhim ne zor bi gece gecirdim anlatamam bugun biraz daha iyiyim yine biyerlerini dayiyo mideme midem bulaniyo resmen boyu bir jafta onden gidiyodu ondan mi acaba ayaklarimidir ki bilemedim .. ayin 3 . De tekrar nst var insallhhh bakalim ne diyecek doktor 20 sinden once al dicem

Slm canım.seni anlayabiliyorum.benim de kızım saat 5 ten beri kaburgalarimi cok ağrıtıyor.canım ağrıyor ve bu ağrı mide bulantisi yapti bende.sadece 1 kase yoğurt yiyebildim.keyfim de yok huzursuzum

kıyamam size okudukça dua ediyorum hepinize ayrı ayrı.. dün görümcemi yemeğe aldım 5 buçuk aylık hamile hiç bi sorunu yok öyle neşeli ki hemen siz geldiniz aklıma..inşallah Allah şifa versin hepinize.sağlıkla doğsun bebekleriniz..

Maşallah kadına vallahi.. Sağlıklı olmak nasıl bişeydi ki.. Öyle uzak öyle yabancı

Kıyamam canım benim yaa Allah yardımcın olsun inşallah doğurunca kurtuluruz.

Maşallah kadına vallahi.. Sağlıklı olmak nasıl bişeydi ki.. Öyle uzak öyle yabancı
bende bazen keşke bi yerim ağrısa başka hastalığım olsa diye dua ediyorum..çok zor gerçekten.cnm sen drye gitsen dozunu artttırmasını istesen iyi olmaz mı

bende bazen keşke bi yerim ağrısa başka hastalığım olsa diye dua ediyorum..çok zor gerçekten.cnm sen drye gitsen dozunu artttırmasını istesen iyi olmaz mı
Bende aynı şeyi söylüyorum çogu zaman keşke bu hastalık olmasaydı da başka şey olsaydı Allah beterinden korusun inşallah.

Kim neyi çekerse onu en ağır bilirmiş.deme canım oyle oluverir mazallah.Allah beterinden korusun

Bende aynı şeyi söylüyorum çogu zaman keşke bu hastalık olmasaydı da başka şey olsaydı Allah beterinden korusun inşallah.
Kat kat yaşadım aynılarını ilknur biliyosun sen de...şu an böyle hissediyorsun lütfen kuzum deme öyle mazallah oluverir.Allah korusun cümlemizi,bizim sınavımız da buymuş demekki..şu iki ayın da geçsin miniş bi doğsun sağlıkla hele ...

İnşallah canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyosun ha.. Hayatım cehennem gibi. Benim ilaç değiştirmem lazım sanırım. Taha doğsun belki ankaraya madalyona giderim şu psikiyatri merkezi belki sende duymuşsundur.

öyle haklısın daha beterleri var inş en kısa zamanda geçer bu hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…