- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize şifa versin inşallah anlamanız bile benim için çok fazla teşekkür ederim canım benim.canım senin bu depresyon ne inatçı çıktı böyle. sana yardımcı olmak isteyip yardımcı olamamak da canımı sıkıyor. benim hamileliğimin ilk 4 ayı çok kötüydü, seni çok iyi anlıyorum .acil olarak en başta sana olmak üzere hepimize Allah tan şifa diliyorum.
canım senin bu depresyon ne inatçı çıktı böyle. sana yardımcı olmak isteyip yardımcı olamamak da canımı sıkıyor. benim hamileliğimin ilk 4 ayı çok kötüydü, seni çok iyi anlıyorum .acil olarak en başta sana olmak üzere hepimize Allah tan şifa diliyorum.
Sen paxille nasıl oldun Ececim ?Cnm düşük doz ilaç kullanıyorsunuz.Normal böyle olması.
bizim ağustos annelerinden bir arkadaş erken doğum yaptı,daha 26 haftalık Ece,Allahım inşallah bağışlar..Cnm geçiyor merak etme sabır.Erken doğurmak mınistiyorsun.O daha dibe çöktürüyor.Sabır az kaldı.
Cnm 30 mgla iyiyim şükür.1.5 aydır kullanıyorum.Sen paxille nasıl oldun Ececim ?
Çok erken ya, ama yaşatıyorlar artık.Allah ailesine sabır versin.Ben 31+5 de doğum yaptım kafayı yedim.Benim bebek 800 gr.olmuş kızlar
bizim ağustos annelerinden bir arkadaş erken doğum yaptı,daha 26 haftalık Ece,Allahım inşallah bağışlar..
Slm canım.seni anlayabiliyorum.benim de kızım saat 5 ten beri kaburgalarimi cok ağrıtıyor.canım ağrıyor ve bu ağrı mide bulantisi yapti bende.sadece 1 kase yoğurt yiyebildim.keyfim de yok huzursuzumDun gece sabaha kadar agladim esime dedim doktora soyliyelim alsin bir an once cocugu dayanamiyorum diye allhim ne zor bi gece gecirdim anlatamam bugun biraz daha iyiyim yine biyerlerini dayiyo mideme midem bulaniyo resmen boyu bir jafta onden gidiyodu ondan mi acaba ayaklarimidir ki bilemedim .. ayin 3 . De tekrar nst var insallhhh bakalim ne diyecek doktor 20 sinden once al dicem
Maşallah kadına vallahi.. Sağlıklı olmak nasıl bişeydi ki.. Öyle uzak öyle yabancıkıyamam size okudukça dua ediyorum hepinize ayrı ayrı.. dün görümcemi yemeğe aldım 5 buçuk aylık hamile hiç bi sorunu yok öyle neşeli ki hemen siz geldiniz aklıma..inşallah Allah şifa versin hepinize.sağlıkla doğsun bebekleriniz..
Maşallah tosuncuğa :) benim bir arkadaşım 6 aylık doğurdu 685 gr. Ve yaşıyor çok şükür.Benim bebek 800 gr.olmuş kızlar
bizim ağustos annelerinden bir arkadaş erken doğum yaptı,daha 26 haftalık Ece,Allahım inşallah bağışlar..
Kıyamam canım benim yaa Allah yardımcın olsun inşallah doğurunca kurtuluruz.Dun gece sabaha kadar agladim esime dedim doktora soyliyelim alsin bir an once cocugu dayanamiyorum diye allhim ne zor bi gece gecirdim anlatamam bugun biraz daha iyiyim yine biyerlerini dayiyo mideme midem bulaniyo resmen boyu bir jafta onden gidiyodu ondan mi acaba ayaklarimidir ki bilemedim .. ayin 3 . De tekrar nst var insallhhh bakalim ne diyecek doktor 20 sinden once al dicem
bende bazen keşke bi yerim ağrısa başka hastalığım olsa diye dua ediyorum..çok zor gerçekten.cnm sen drye gitsen dozunu artttırmasını istesen iyi olmaz mıMaşallah kadına vallahi.. Sağlıklı olmak nasıl bişeydi ki.. Öyle uzak öyle yabancı
Sen de iyi olacaksın ,bebişinle oyunlar oynayacaksınMaşallah kadına vallahi.. Sağlıklı olmak nasıl bişeydi ki.. Öyle uzak öyle yabancı
Bende aynı şeyi söylüyorum çogu zaman keşke bu hastalık olmasaydı da başka şey olsaydı Allah beterinden korusun inşallah.bende bazen keşke bi yerim ağrısa başka hastalığım olsa diye dua ediyorum..çok zor gerçekten.cnm sen drye gitsen dozunu artttırmasını istesen iyi olmaz mı
Kim neyi çekerse onu en ağır bilirmiş.deme canım oyle oluverir mazallah.Allah beterinden korusunbende bazen keşke bi yerim ağrısa başka hastalığım olsa diye dua ediyorum..çok zor gerçekten.cnm sen drye gitsen dozunu artttırmasını istesen iyi olmaz mı
İnşallah Nurcanım :) Çok iyiyim demeyi çok özledimSen de iyi olacaksın ,bebişinle oyunlar oynayacaksın
Kat kat yaşadım aynılarını ilknur biliyosun sen de...şu an böyle hissediyorsun lütfen kuzum deme öyle mazallah oluverir.Allah korusun cümlemizi,bizim sınavımız da buymuş demekki..şu iki ayın da geçsin miniş bi doğsun sağlıkla hele ...Bende aynı şeyi söylüyorum çogu zaman keşke bu hastalık olmasaydı da başka şey olsaydı Allah beterinden korusun inşallah.
İnşallah canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyosun ha.. Hayatım cehennem gibi. Benim ilaç değiştirmem lazım sanırım. Taha doğsun belki ankaraya madalyona giderim şu psikiyatri merkezi belki sende duymuşsundur.Kat kat yaşadım aynılarını ilknur biliyosun sen de...şu an böyle hissediyorsun lütfen kuzum deme öyle mazallah oluverir.Allah korusun cümlemizi,bizim sınavımız da buymuş demekki..şu iki ayın da geçsin miniş bi doğsun sağlıkla hele ...
öyle haklısın daha beterleri var inş en kısa zamanda geçer bu hastalıkBende aynı şeyi söylüyorum çogu zaman keşke bu hastalık olmasaydı da başka şey olsaydı Allah beterinden korusun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?