haklısın canım mesela babamın böbreğini aldılar kanser ayağına geçti ayağını kestiler 17 ay oldu vefat edeli çok çekti onu düşününce her hastalık zor diyorumKim neyi çekerse onu en ağır bilirmiş.deme canım oyle oluverir mazallah.Allah beterinden korusun
Başın sağolsun canımhaklısın canım mesela babamın böbreğini aldılar kanser ayağına geçti ayağını kestiler 17 ay oldu vefat edeli çok çekti onu düşününce her hastalık zor diyorum
Bindiğim Taksim metrosunda reklam panosu asılı olur zaman zaman.uzman psikolog, psikiyatristler varmış.bir arkadaşim gittim beğenmedim demişti ama bilemiyorum ki..İnşallah canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyosun ha.. Hayatım cehennem gibi. Benim ilaç değiştirmem lazım sanırım. Taha doğsun belki ankaraya madalyona giderim şu psikiyatri merkezi belki sende duymuşsundur.
Ilaçlar beni toparlıyor bünyem istediği ilacı bulunca cevap veriyor.ilk iki hafta daha beter yapmiştı beni alışana kadar ama 25 mgla bile yok katetmeye başlamıştım.senin bünye kabul etmedi,sevmedi ilacını diye düşünüyorum ben de hep..ya da hafif kaldı.İnşallah canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyosun ha.. Hayatım cehennem gibi. Benim ilaç değiştirmem lazım sanırım. Taha doğsun belki ankaraya madalyona giderim şu psikiyatri merkezi belki sende duymuşsundur.
amin cnm zaten onun hastalık sürecinde tanıştım bu hastalıklaBaşın sağolsun canımRabbim sabır versin
Allah rahmet eylesin,çektikleri varsa günahlarına kefaret olsun.haklısın canım mesela babamın böbreğini aldılar kanser ayağına geçti ayağını kestiler 17 ay oldu vefat edeli çok çekti onu düşününce her hastalık zor diyorum
Ya.. Benimde bir arkadaşım memnun kalmıştı ama kız majör değildi orta düzeydeydi depresyonu.. İstanbulda varmı bildiğin iyi bi yer?Bindiğim Taksim metrosunda reklam panosu asılı olur zaman zaman.uzman psikolog, psikiyatristler varmış.bir arkadaşim gittim beğenmedim demişti ama bilemiyorum ki..
Şuan ilaç kullanıyordun dimiamin cnm zaten onun hastalık sürecinde tanıştım bu hastalıkla
Canım ben 2006dan beri bakırköy ruh ve sinir e gidiyorum.özele hiç gitmedim cok pahalıdır ve ticaridir diye güvenemedimYa.. Benimde bir arkadaşım memnun kalmıştı ama kız majör değildi orta düzeydeydi depresyonu.. İstanbulda varmı bildiğin iyi bi yer?
Bende hafif kaldığını düşünüyorum çünkü çok çok daha kötüydüm. Şimdi yemek yapabiliyorum arada dışarıya çıkabiliyorum ama tamamen bitmedi ya da gel gitler azalmadı.Ilaçlar beni toparlıyor bünyem istediği ilacı bulunca cevap veriyor.ilk iki hafta daha beter yapmiştı beni alışana kadar ama 25 mgla bile yok katetmeye başlamıştım.senin bünye kabul etmedi,sevmedi ilacını diye düşünüyorum ben de hep..ya da hafif kaldı.
Ben cipraleks kullanıyordum ilk majör depresyonda,iki ay surmustu ama bir turlu tam gecmemisti.efeksore gecirmislerdi.gunde 225 mg.a kadar cıkmıştım anca kesmiştiBende hafif kaldığını düşünüyorum çünkü çok çok daha kötüydüm. Şimdi yemek yapabiliyorum arada dışarıya çıkabiliyorum ama tamamen bitmedi ya da gel gitler azalmadı.
amin inş cnmAllah rahmet eylesin,çektikleri varsa günahlarına kefaret olsun.
evet cnm paxilden efexor 75 mga geçirdi dr 15 aydır kullanıyorumŞuan ilaç kullanıyordun dimi
Hmm.. Bana da dediğin gibi yaramamış olabilir ama dediğim gibi hem dr kıtlığı çekiyorum hemde 30. Haftadayım değiştirirsem alışana kadar falan doğum gelir çatar.Ben cipraleks kullanıyordum ilk majör depresyonda,iki ay surmustu ama bir turlu tam gecmemisti.efeksore gecirmislerdi.gunde 225 mg.a kadar cıkmıştım anca kesmişti
İştahın ve uykun nasıl?rüya görüyor musun?Bende hafif kaldığını düşünüyorum çünkü çok çok daha kötüydüm. Şimdi yemek yapabiliyorum arada dışarıya çıkabiliyorum ama tamamen bitmedi ya da gel gitler azalmadı.
Hamilelik hormonları vucudumuzu terkedince süt uretme hormonları ,annelik hormonları devreye girecek .cok merak ediyorum nasıl olacağımızı:)Hmm.. Bana da dediğin gibi yaramamış olabilir ama dediğim gibi hem dr kıtlığı çekiyorum hemde 30. Haftadayım değiştirirsem alışana kadar falan doğum gelir çatar.
Ben kafama göre paxil diyorum ama oda olmayabilir deseneilknursaid bak senin paxilden de efeksore gecirmisler burcuyu.efeksor majörün hapı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?