- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Depresyon şiddetlenince mide bulantım korkunç bir hal alıyor yiyemiyorum bişey. Uykum çok var sabah uyanamıyorum. Rüyalar film tadında..İştahın ve uykun nasıl?rüya görüyor musun?
E baksana ne inatçı depresyonun...doğum sonrası bakalim nasil olacaksin.cipraleks 10 mg.bile yetecek belki de bilemiyorum da bi yandanBen kafama göre paxil diyorum ama oda olmayabilir desene
Onlarda bu kadar zorlayacak mı biziHamilelik hormonları vucudumuzu terkedince süt uretme hormonları ,annelik hormonları devreye girecek .cok merak ediyorum nasıl olacağımızı:)
Ahh canım midene kadar vuruyorDepresyon şiddetlenince mide bulantım korkunç bir hal alıyor yiyemiyorum bişey. Uykum çok var sabah uyanamıyorum. Rüyalar film tadında..
Esas iyi bir doktor bulsam daha iyi olacak..E baksana ne inatçı depresyonun...doğum sonrası bakalim nasil olacaksin.cipraleks 10 mg.bile yetecek belki de bilemiyorum da bi yandan
Bu kadar cektigimiz hormonlar gidince cok farkedecek bence..iyi olacağız güneş gibi doğacağız:))Onlarda bu kadar zorlayacak mı bizi
Zaten çoğu zaman kusmalarımdan anlıyorum depresyonumun şiddetlendiğini o derece mideme vuruyorAhh canım midene kadar vuruyorbrn de yiyemem bisey istahsizliktan kirilirim ara ara öğürmeler yaşarım.
Dinlenilmeyi sever misin saatlerce anlat deseler anlatır mısın,rahatlatır mı seni bu?Esas iyi bir doktor bulsam daha iyi olacak..
Ağzından bal damlıyor :) inşallahBu kadar cektigimiz hormonlar gidince cok farkedecek bence..iyi olacağız güneş gibi doğacağız:))
Evet dinlenilmeyi seviyorum belli değil mi sizi bezdirmemdenDinlenilmeyi sever misin saatlerce anlat deseler anlatır mısın,rahatlatır mı seni bu?
Hissederim genelde ben.hersey guzel olacak..Ağzından bal damlıyor :) inşallah
Ay inşallah yaa..Hissederim genelde ben.hersey guzel olacak..
Kız benim anneyle koca ne cekti be !bezdirme gormemişsin.iyileşir miyim diyip duruyodum senin gibi zırt pırtEvet dinlenilmeyi seviyorum belli değil mi sizi bezdirmemden
Maşallah tosuncuğa :) benim bir arkadaşım 6 aylık doğurdu 685 gr. Ve yaşıyor çok şükür.
Bende yaa. Sürekli soruyorumKız benim anneyle koca ne cekti be !bezdirme gormemişsin.iyileşir miyim diyip duruyodum senin gibi zırt pırt
Haklısın canım. Ela nasıl bu arada :)Cnm yaşamaya belki yaşıyorlarda inş hasar bırakmaz.Zaten depresyon ilacını bu sebeplede veriyorlar.Aşırı streste erken doğum riski var.Erken doğum hasar bırakabiliyor.
Onu değerlendirerek ilaca sıcak bakıyorlar.
İnşallah canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyosun ha.. Hayatım cehennem gibi. Benim ilaç değiştirmem lazım sanırım. Taha doğsun belki ankaraya madalyona giderim şu psikiyatri merkezi belki sende duymuşsundur.
Dr la aynı şehirde değiliz şuan numarası yok bende. Vana geçince gidicem yanına ama çokta ilaç içme taraftarı değilİlacın dozunu artırsalar rahatlarsın bence.
İyi cnm günden güne iyiye gidiyor.Haklısın canım. Ela nasıl bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?