Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Slm canım.seni anlayabiliyorum.benim de kızım saat 5 ten beri kaburgalarimi cok ağrıtıyor.canım ağrıyor ve bu ağrı mide bulantisi yapti bende.sadece 1 kase yoğurt yiyebildim.keyfim de yok huzursuzum
A s ozellikle aksamlari cok oluyo sikinti bu aksam biraz sakin karnimda umarim cosmaz .. dun ben hic bisey yiyemedim yiyemedigim icinde agladim zaten cunku tek ben degilim ki karnimdaki ac kaliyo ..

Orasi da oyle . Sizde ben gibi her gunu sayiyormusunuz hamileleik takvimine kac gun kaldi diye biliyorum kac gun kaldigini ama ille bi bakicam bi dogurayim takvimin t sine bakmicam biktim valla
Haftalara bakıyorum ben de hem de herkesinkine,her topikte,her yorumda hem de..

Ben bi iş yapınca soluk soluga kalıyorum artık.esim yaşlılara benzedin diyo.karnım gece yataktan kalkmama bile engel.zorla kendimi yatagın ucuna ite ite kalkıyorum :) doğurunca en azindan fiziksel olarak rahatlicaz.

Ben bi iş yapınca soluk soluga kalıyorum artık.esim yaşlılara benzedin diyo.karnım gece yataktan kalkmama bile engel.zorla kendimi yatagın ucuna ite ite kalkıyorum :) doğurunca en azindan fiziksel olarak rahatlicaz.
Aynen bende senin gibi biraz is yapayim hemen nefes nefese kaliyorum . Yatak konusuna hic girme aman ha aniden kalkma ben gecen hizlica kalkinca karnima bir kramp girdi aman allhim sanki bicak attilar offf cok fenaydi ondan sonra hep yavas kalkiyorum

Fiziksel sıkıntılar da gelecek dimi daha?:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…