Aman ölelim mi?Dr la aynı şehirde değiliz şuan numarası yok bende. Vana geçince gidicem yanına ama çokta ilaç içme taraftarı değil
Bende beğenmedim.Bindiğim Taksim metrosunda reklam panosu asılı olur zaman zaman.uzman psikolog, psikiyatristler varmış.bir arkadaşim gittim beğenmedim demişti ama bilemiyorum ki..
Ya.. Hay Allah bende umudumu madalyona bağlamıştım. Değmiyorsa te vandan gitmim ankarayaBende beğenmedim.
A s ozellikle aksamlari cok oluyo sikinti bu aksam biraz sakin karnimda umarim cosmaz .. dun ben hic bisey yiyemedim yiyemedigim icinde agladim zaten cunku tek ben degilim ki karnimdaki ac kaliyo ..Slm canım.seni anlayabiliyorum.benim de kızım saat 5 ten beri kaburgalarimi cok ağrıtıyor.canım ağrıyor ve bu ağrı mide bulantisi yapti bende.sadece 1 kase yoğurt yiyebildim.keyfim de yok huzursuzum
Insallhhh gecermi su 21 gun okadar cok geliyoki gozume inankiKıyamam canım benim yaa Allah yardımcın olsun inşallah doğurunca kurtuluruz.
Yiğit geçiyor içimden:)Bende yaa. Sürekli soruyorumbütün ömrüm böyle geçecek diye çok korkuyorum ay nurcan çok sıkıldım hamilelikten. Ben nelerden zevk alırdım ya unuttum gitti.. Bu arada bebişe isim düşündün mü :)
Benim bebek de çok sakinA s ozellikle aksamlari cok oluyo sikinti bu aksam biraz sakin karnimda umarim cosmaz .. dun ben hic bisey yiyemedim yiyemedigim icinde agladim zaten cunku tek ben degilim ki karnimdaki ac kaliyo ..
Benimde oyle elma yedim daha kotu yaptiMidem fokur fokur cayır cayır...
Kız 200küsür gün gitti 21 gun de gider canım az kaldı..Insallhhh gecermi su 21 gun okadar cok geliyoki gozume inanki
En azinndan karnimiz bos olacak . Bende taktim karnima dogurunca neye takcam allh bilirHamilelik hormonları vucudumuzu terkedince süt uretme hormonları ,annelik hormonları devreye girecek .cok merak ediyorum nasıl olacağımızı:)
Orasi da oyle . Sizde ben gibi her gunu sayiyormusunuz hamileleik takvimine kac gun kaldi diye biliyorum kac gun kaldigini ama ille bi bakicam bi dogurayim takvimin t sine bakmicam biktim vallaKız 200küsür gün gitti 21 gun de gider canım az kaldı..
Benim insanlara takacağım kesin..En azinndan karnimiz bos olacak . Bende taktim karnima dogurunca neye takcam allh bilir
Haftalara bakıyorum ben de hem de herkesinkine,her topikte,her yorumda hem de..Orasi da oyle . Sizde ben gibi her gunu sayiyormusunuz hamileleik takvimine kac gun kaldi diye biliyorum kac gun kaldigini ama ille bi bakicam bi dogurayim takvimin t sine bakmicam biktim valla
Aynen onceden baktigimda 36. Haftada olan birisini gordugumde derdim ayyy ne guzel bitmis hamileligi ama simdi ben o haftadayim ama mutlu degilim bitmiyo cunku doyumsuzum iste nankorumHaftalara bakıyorum ben de hem de herkesinkine,her topikte,her yorumda hem de..
Aynen bende senin gibi biraz is yapayim hemen nefes nefese kaliyorum . Yatak konusuna hic girme aman ha aniden kalkma ben gecen hizlica kalkinca karnima bir kramp girdi aman allhim sanki bicak attilar offf cok fenaydi ondan sonra hep yavas kalkiyorumBen bi iş yapınca soluk soluga kalıyorum artık.esim yaşlılara benzedin diyo.karnım gece yataktan kalkmama bile engel.zorla kendimi yatagın ucuna ite ite kalkıyorum :) doğurunca en azindan fiziksel olarak rahatlicaz.
Fiziksel sıkıntılar da gelecek dimi daha?:/Ben bi iş yapınca soluk soluga kalıyorum artık.esim yaşlılara benzedin diyo.karnım gece yataktan kalkmama bile engel.zorla kendimi yatagın ucuna ite ite kalkıyorum :) doğurunca en azindan fiziksel olarak rahatlicaz.
Hoş bulduk canım,tşk ederim i dare etmeye çalışıyorum canım yayenidencan hoşgeldin canım nasılsın ?
Herkezde olcak diye bisey yok insalhhh kus gibi hafif gecer senin ilariki haftalarinFiziksel sıkıntılar da gelecek dimi daha?:/
Inşallah canım sağolHerkezde olcak diye bisey yok insalhhh kus gibi hafif gecer senin ilariki haftalarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?