Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Orasi da oyle . Sizde ben gibi her gunu sayiyormusunuz hamileleik takvimine kac gun kaldi diye biliyorum kac gun kaldigini ama ille bi bakicam bi dogurayim takvimin t sine bakmicam biktim valla
Saymaz olurmuyum herkesinkine de bakıyorum benden az haftada olanlarda o haftada ne haldeydim diye düşünüyorum benden çok haftalarda olanlarda ise ahh o haftalarda olaydım bende keşke diyorum.

Bence de. Hazır cevap hakkını yedirmeyen gözü acık cesur bir çocuk olsun :) inşallah
Ne kadar gözlemcisin :)bunları yansıtıyorum demek ki sitede bile..babası gibi cok sessiz sakin olmasın diye yazdım ama ruhsal sağlığı da ona benzesin.yazdım ve gözlerim doldu anında...üzüldüm kendime..

Saymaz olurmuyum herkesinkine de bakıyorum benden az haftada olanlarda o haftada ne haldeydim diye düşünüyorum benden çok haftalarda olanlarda ise ahh o haftalarda olaydım bende keşke diyorum
Yaptigin yorumlar duygular bana aitmis gibi :) düşüncelerimiz hislerimiz ve hastaligimiz ayni duzeyde sanirim :) ben bugunude ite ite bitirdim..agladim..isyan noktasina geldim.arafta hallerdeyim.
herkese iyi geceler arkadaslar..burada iletişim cok zor dgl mi ? Sitenin bir uygulamasi var mi acaba..

Ben bugun psikiyatrime gittim ya gebe kalırsam ilacı bırakacak miyim dedim ya korunacaksin ya da icmeyeceksin dedi benim doktor ilaç yanlısı değil doktoru mu degistirsem ne ilaçla iyiyim ilaçsız nolur bilmem

Slm kızlar.bugun 11 de uyandim eski günlerdeki gibi.o günleri ozlemişim.eşimde kahvaltimi hazirladi sağolsun.dünkü keyifsizlikten sonra bugünü sakin huzurlu gecirmek istiyorum. Sizlere de güzel huzurlu bir gün diliyorum.

Ben bugun psikiyatrime gittim ya gebe kalırsam ilacı bırakacak miyim dedim ya korunacaksin ya da icmeyeceksin dedi benim doktor ilaç yanlısı değil doktoru mu degistirsem ne ilaçla iyiyim ilaçsız nolur bilmem
Ben de sekiz ay ilaç içmedim ha bu ay hamile kaldim ha obur ay derken...

Saat 12lere kadar yattım bugün 11gunluk izne basladim.haftalik offlar ve yıllik offları birlestirdim.kahvalti hazirlamadim icimdrn gelmedi herzamanki pastaneme gittim.orda da kadinin biri car car car konuşuyordu kaçtım.ona buna taka taka bir avmye geldim.ne zamandan sonra ilk kez kızlar mağaza gezecegim.

Hala evde tek bir is bile yapmadim yattigim yerden kalkamiyorum uyku hali var uzerimde ama tam da dalamiyorum .. en azindan sakinim biraz isler beklesede olur

Iyi yaptin gez biraz son zamanlar zor oluyor gezmek ..

Cafeler restaurantlar dolu dolu insanlar kah kah kih kih hayat dolu,magazalarda çul caput derdinde herkes...ben de ya ölecekler bilmiyorlar mı diye düşünceler yoklamaya başladı...

Çok erken ya, ama yaşatıyorlar artık.Allah ailesine sabır versin.Ben 31+5 de doğum yaptım kafayı yedim.
her doktor farklı yorum yapıyo ben degıstırmıstım doktorumu sorumluluk almıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…