Ayyy güler kız güler,yer onu teyzesiYa bu berfin bana ni gülüyor yoksa bana mi öyle geliyor
Yarın 1 aylık oluyo, inş bana tepki veriyor dur :)Ayyy güler kız güler,yer onu teyzesi
Bol bol alttan çıt çıt li atlet al, gerçekten en çok ona ihtiyaç oluyor :)Bebe ve çocuk reyonları nasıl kalabalık..bir ara ağladım iki aylık bebek vardı ona baktım ve fena oldum.el kadar bodyler,donlar,pantolonlar gömlekler var,şaşıra şaşıra bi hal oldum
Içgüdüsel olarak veriyordur:)Yarın 1 aylık oluyo, inş bana tepki veriyor dur :)
Yazışmalarından bunları hissettiriyorsun :)Ne kadar gözlemcisin :)bunları yansıtıyorum demek ki sitede bile..babası gibi cok sessiz sakin olmasın diye yazdım ama ruhsal sağlığı da ona benzesin.yazdım ve gözlerim doldu anında...üzüldüm kendime..
Tahmin edebiliyorum çünkü geçen yazdıkların da sanki benim dilimden dökülmüş gibiydi.. Geçen sene vardı bu yıl yok uygulaması ne app store da ne de google playde.Yaptigin yorumlar duygular bana aitmis gibi :) düşüncelerimiz hislerimiz ve hastaligimiz ayni duzeyde sanirim :) ben bugunude ite ite bitirdim..agladim..isyan noktasina geldim.arafta hallerdeyim.
herkese iyi geceler arkadaslar..burada iletişim cok zor dgl mi ? Sitenin bir uygulamasi var mi acaba..
Sana bisey soylimmi bebek buyudukce oyle oluyo yani demek istedigim mesela 30 haftada oyle oluyo ama 1 2 hafta alisiyosun sonra 32. Haftada ayni mide bulantisi basliyo yine bebek buyudugu icin ben agladigim zaman o yuzden agladim bebek tam mideme cikti yine midem bulandi o gun hic bisey yiyemedim ama alisinca yiyosun tekrar emin ol suandada da resmen mideme oturmus ama okadar rahatsiz olmuyorum suan dahada buyuyemez heralde agzimdan cikcak hali yokBen çok kötüyüm kızlar. İlk üç ayda sürekli kusuyordum depresyon yüzünden. Yerimden kalkamıyordum su bile içemiyordum. Bugünlerde yine aynıyım kusmaktan helak oldum 7,5 aylığım artık. Hiçbirşey yiyemiyorum yine halden düşücem bu gidişle. Depresyonu yaşarım yaşamasına da keşke mideme yememe içmeme vurmasa.
Bende korkuyorum uarim dogudan sonra iyiolurumArkadaslar hamileliginde ilac icmeyen bir kisi var demistiniz.? Icenler ilac kullandigi halde mi iyi hissetmiyor ? Hamileliginde yesil receteli ilac kullanan ve cokta saglikli bebegi olan bir tanidikla konustum bugun..3 ilac aliyormus bebekten sonra birini kesmis doktor..bebek unutturuyor dd.kesin olarak psikiyatra gitme karari aldim bende. .gun icinde oyle dalgalanmalar yasiyorum ki..bazen sabredilmeyecek oluyor..uykudan uyandigim anlar zulum gibi ztn.. herkes gibi mutlu keyifli bir hamilelik olsun istiyorum..lohusalik depresyonuna yakalanirim diye odum patliyor.gerçi ztn depresyondayim ya...
Ben çok kötüyüm kızlar. İlk üç ayda sürekli kusuyordum depresyon yüzünden. Yerimden kalkamıyordum su bile içemiyordum. Bugünlerde yine aynıyım kusmaktan helak oldum 7,5 aylığım artık. Hiçbirşey yiyemiyorum yine halden düşücem bu gidişle. Depresyonu yaşarım yaşamasına da keşke mideme yememe içmeme vurmasa.
Haklı olabilirsin canım. Benim sağlıklı hamile bir arkadaşımda 7,5 ta kusmaları başlamış. Offf ne bileyim artık ne depresyondan ne hamilelikten ayırt edemiyorum.Cnm neden herşeyi depresyona bağlıyoruz? bak aynı hatayı bende yaptım
Ne sorun yaşasam depresyon paniğe yordum.
Herşeyi ona bağlama.İlk 3 ay zaten genelde herkes kusuyor.
Bende 7.5 dan sonra kusmaya başladım.Panikten dedm.Meğerse,benimkisi zehirlenmektenmiş.Ama başka hamileler 7. Aydan sonra mide bulantısı yaşayabiliyor.Yani herşeyi panik ve ya depresyona yorma sen hamilesn.
Umarım normal süreçtir Lazkızım. Ay senin ismin ne canım sakıncası yoksa.Sana bisey soylimmi bebek buyudukce oyle oluyo yani demek istedigim mesela 30 haftada oyle oluyo ama 1 2 hafta alisiyosun sonra 32. Haftada ayni mide bulantisi basliyo yine bebek buyudugu icin ben agladigim zaman o yuzden agladim bebek tam mideme cikti yine midem bulandi o gun hic bisey yiyemedim ama alisinca yiyosun tekrar emin ol suandada da resmen mideme oturmus ama okadar rahatsiz olmuyorum suan dahada buyuyemez heralde agzimdan cikcak hali yok
Canım içimizde L lazkizi6161 ilaç almadan atlatmayı başarıyor. Gerimiz alıyoruz. Ben alıpta az iyileşenlerdenim. İlaç alıpta kendini daha iyi hisseden arkadaşlarda var. Ah o uykudan uyanıpta katlanman gereken yepyeni kocaman bir günün var olması...Arkadaslar hamileliginde ilac icmeyen bir kisi var demistiniz.? Icenler ilac kullandigi halde mi iyi hissetmiyor ? Hamileliginde yesil receteli ilac kullanan ve cokta saglikli bebegi olan bir tanidikla konustum bugun..3 ilac aliyormus bebekten sonra birini kesmis doktor..bebek unutturuyor dd.kesin olarak psikiyatra gitme karari aldim bende. .gun icinde oyle dalgalanmalar yasiyorum ki..bazen sabredilmeyecek oluyor..uykudan uyandigim anlar zulum gibi ztn.. herkes gibi mutlu keyifli bir hamilelik olsun istiyorum..lohusalik depresyonuna yakalanirim diye odum patliyor.gerçi ztn depresyondayim ya...
Ne kadar mutlu insanlar dimi ve ne kadar garip.. Yani bana öyle geliyor. Aramıza set çekilmiş gibi.Cafeler restaurantlar dolu dolu insanlar kah kah kih kih hayat dolu,magazalarda çul caput derdinde herkes...ben de ya ölecekler bilmiyorlar mı diye düşünceler yoklamaya başladı...
Ahh bi basarabilsem umaraim dogurduktan sonra daha kotu olmam yoksa cok buyuk hayal kirikligi yasarimCanım içimizde L lazkizi6161 ilaç almadan atlatmayı başarıyor. Gerimiz alıyoruz. Ben alıpta az iyileşenlerdenim. İlaç alıpta kendini daha iyi hisseden arkadaşlarda var. Ah o uykudan uyanıpta katlanman gereken yepyeni kocaman bir günün var olması...
Offf demekki hepimiz ayni seyleri dusunuyoruz banada cok garip geliyo ama bizde oyleydik yani kendi adima konusayim hamilelikten once bende onlar gibiydimNe kadar mutlu insanlar dimi ve ne kadar garip.. Yani bana öyle geliyor. Aramıza set çekilmiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?