Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bu aksam cok iyi hissediyorum kendimi kizlar niye boyle korkuyorum yoksa kotumu olcam da boyle hissediyorum sanki normal insanlar gibi

Haklı olabilirsin canım. Benim sağlıklı hamile bir arkadaşımda 7,5 ta kusmaları başlamış. Offf ne bileyim artık ne depresyondan ne hamilelikten ayırt edemiyorum.
Içimdeki his depresyonundan dolayı diyor ama dr.una danış canım bu kusmaları..yiyemedikçe ben hem fiziki hem ruhi daha kötü oluyorum.

Ne kadar mutlu insanlar dimi ve ne kadar garip.. Yani bana öyle geliyor. Aramıza set çekilmiş gibi.
Sabah yine kötü kalktım sabah dediğim 12 yine.ama kahvaltı edebildim.biseyler almaya ciktim yemek pisireyim diye vazgectim icimden gelmedi poşeti elimden biraktim markette düşün.dun aldigim pantolon kısaltmada yarin gelip alabilirsiniz dediler.nasil cikicam da gidicem simdi offf

Avm ye kisaltmaya verdigim pantolonu almaya benimkiyle gittik.bi pizza yiyelim dedik xlurch karışık bir pizza soyledik.neyse pizza çıktı dedim sucuk niye yok ustunde bosver dedi benimki sosis koymuslar iste.git gotur adam gibi karisik yapsinlar dunyanin parasini almayi biliyolar.baktim mıy mıy kaptim gittim.adam da miy miy deyince bagirdim oralarda.dedim iki kucuk ketcap tabak nerde.benimki de sus falan deyince ona da bagirdim.gozlerim dondu basim dondu.kriz gecirdim oralarda.iyi degilim hic iyi degilim.bu sinir krizleri neden geliyor etrafimda kimse kalmayacak bu gidisle.

Ordaki kimseye bisey olmaz yani o ani yasar unuturlar da uzulen dert eden sen olursun kendine yaparsin ne yaparsan o yuzden birak her sey dort dortluk olmasin zaten olamaz da .. biraz bastirmaya calis duygularini etrafindakiler umrumda degilde kendine zarar veriyosun anladin mi . Misal esinle tartisirsin sen belki saatlerce aglarsin ama o 1 2 saat sonra unutur .. yani baskalarinin en fazla kalbini kirarsin ama kendi kalbin ruhun beynin bedenin darma dagin olur ne gerek var sal gitsin

Bende zar zor çıktım evden enkaz gibi döndüm. Nefret ediyorum hayattan herşeyden. Ölmek istiyorum bıktım kendimden.

Ağlayarak yazıyorum. Doğumsa doğum yeter artık Allah ım. Çok zor durumdayım. Hayatımda ters giden bişey yok ufak tefek şeyler en fazla bu kadar majör depresyona gerek varmı yaa. Bitsin artık.

Ağlayarak yazıyorum. Doğumsa doğum yeter artık Allah ım. Çok zor durumdayım. Hayatımda ters giden bişey yok ufak tefek şeyler en fazla bu kadar majör depresyona gerek varmı yaa. Bitsin artık.

Sakin ol az kalmış işte, ilaç dozun düşük kim burda aldığı ilaçla %100 iyiki?

Doğumdan sonra ilaçta daha esnek davranıyorlar.

Canım benım hanılelık dahada artırmıs olabılır insanın bedenı gıbı ruhu ve hareketlerınıde etkılenıyor

Şuan depresyon atağı geçiriyorum. Doğumdan sonra xanax içmeye bile varım. Bıktım Ece yaa
Merak etme son 2 ay, 7 ay depresyonla yaşamışsın 2 ay da yaşarsın.ZAten sürekli bu halde değilsin.Lustral 50 mg gerçekten çok düşük doz.İniş çıkışlar normal.Bende de olurdu,şükür şimdi iyiyim paxille,30 mg işe yaradı.

İnşallah

Ela nasıl annesi nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…