- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Ben atak diyorum ama nasıl diyeyim depresyonu çok yoğun yaşadığım anlar diyeyim. Yüreğimi bir el sıkıyor o an bir hiç olmak istiyorsun korkunç bir üzüntü ağlama krizi geliyor ve o an ölmeyi kendini öldürmeyi düşünüyorsun ve anlatamadığım bir sürü şeyDepresyon atağı nasıl oluyor? Vücudunda herhangi Bi değişiklik oluyor mu
Senin durumun daha farklı sen bakıp büyütmüşsün emeğin çok üstünde daha çok acır insanın içi. Neyseki barıştınız canım sevindim çok. Nerde annenler uzaktamı oturuyorlarHep ben barışırdım suçluyum der pisman olur ozur dilerdim.on yas kucugum o benim,emegim annem ve babamdan dahi cok..birikmisim bayagı onlar da gelmedi beş ay küs kaldık.
Kıyamam yaa. E oda hamilelik yaşadı senin böyle geçirmen şimdi nasıl yüreğini yakmıştır. Kardeşlik çok başka bişeyKonuşuyoruz bebek cok hareket etmiyo falan diyince elinle gobegini oksamiyor musun o zaman oynuyor dedi.dedim ben yeni toparlanıyorum onu hic hissetmedim ki gobegimi falan elleyeyim.biraz bahsettim insanlara rol yaptigimdan bebegi hic istemedigimden umurumda olmadigindan.kötü oldular vicdanları sızladı anladım.onlar da pişman belliydi.
Panik atakla bir değil yani demi. Beni zorluyor bu aralar çok ya sanki boğuluyorum valla mutlu falan değilim doğurmak da korkutucu geliyor bunaldım ya vallaBen atak diyorum ama nasıl diyeyim depresyonu çok yoğun yaşadığım anlar diyeyim. Yüreğimi bir el sıkıyor o an bir hiç olmak istiyorsun korkunç bir üzüntü ağlama krizi geliyor ve o an ölmeyi kendini öldürmeyi düşünüyorsun ve anlatamadığım bir sürü şey((
Okuttum canım baska sehirde baska ulkelerde okuttum.yemedim yedirdim giymedim giydirdim derler ya aynısı...maddi manevi annelik babalık ...onun cok sevdigi birseyi yiyemezdim mesela bogazima dururdu:)Senin durumun daha farklı sen bakıp büyütmüşsün emeğin çok üstünde daha çok acır insanın içi. Neyseki barıştınız canım sevindim çok. Nerde annenler uzaktamı oturuyorlar
Yok canım panik atağa benzemiyor. Ay Özge kırk yıldır hamile gibiyim. Bugün eşime dedim varsa yoksa bu benden bir daha bunu yaşamamı bekleme lütfenPanik atakla bir değil yani demi. Beni zorluyor bu aralar çok ya sanki boğuluyorum valla mutlu falan değilim doğurmak da korkutucu geliyor bunaldım ya valla
Ayaklarımın halini gördüler davul gibi,elini gobegime koydu baktıKıyamam yaa. E oda hamilelik yaşadı senin böyle geçirmen şimdi nasıl yüreğini yakmıştır. Kardeşlik çok başka bişey
Ya Nurcan sen bebeğini acayip seveceksin kardeşe bile bu kadar düşkünken..Okuttum canım baska sehirde baska ulkelerde okuttum.yemedim yedirdim giymedim giydirdim derler ya aynısı...maddi manevi annelik babalık ...onun cok sevdigi birseyi yiyemezdim mesela bogazima dururdu:)
Bursada annemler.kardesim eskisehirde uni.de hoca...
Canım benim yaa senin için ne kadar duygu yüklü bir gün olmuş yaAyaklarımın halini gördüler davul gibi,elini gobegime koydu baktı
Maşallah Can'ım allah bozmasın hep iyi geçinin. Mesleği de güzel mişOkuttum canım baska sehirde baska ulkelerde okuttum.yemedim yedirdim giymedim giydirdim derler ya aynısı...maddi manevi annelik babalık ...onun cok sevdigi birseyi yiyemezdim mesela bogazima dururdu:)
Bursada annemler.kardesim eskisehirde uni.de hoca...
Sabah uyandığın zaman içinde kocaman bir boşluk,neden uyandığını sorgularsın.dışarıdan gelen seslere anlam veremezsin.neden yaşadığını sorgulayarak öğürerek iki lokma yemeye çalışırsın.bütün duygular yoktur gitmiştir hepsi alınmıştır bünyenden:içtiği çayın bile yediği yemegin lezzeti ve hazzı bile hormonların sayesindedir insanın.sende hicbiri kakmaz:tat alma,şarkı,tv.,film izlemek,alışveriş,arkadaş hatta aile kimseyi görmek istememek,özlemek,sevmek,heyecan,panik,sinir,öfke,hic ama hicbir duyguyu hissedememek.oylece muthiş bir karamsarlik icinde feci bir boğuntunun icinde tarifsizce kalmak.düşüncelerin ölümde yoğunlaşması intihar planları.majör depresyonsa psikiyatri acillerde olüm haberi almış gibigözyaşları ile geçen dilaltı hapları ve basılan iğneler..çalan tlflara bakamama,saçını taramama,banyo yapmama,fırcalanmamaktan pas tutmuş dişler ve ağız,giyilmekten dizleri yarım metre önde pijama...konuşamama,gülememe,bağıramama...boş boş bakmak içine sığamamak olduğun yerde kıvranmak ama hicbirsey yapamamak...Panik atakla bir değil yani demi. Beni zorluyor bu aralar çok ya sanki boğuluyorum valla mutlu falan değilim doğurmak da korkutucu geliyor bunaldım ya valla
Kız bende öyle sıkıldım valla ya geçmiyor Zaman ruhum daraldıYok canım panik atağa benzemiyor. Ay Özge kırk yıldır hamile gibiyim. Bugün eşime dedim varsa yoksa bu benden bir daha bunu yaşamamı bekleme lütfen
Surpriz yaptilar ilknur ilk gordugum an hungur hungur agladim.hele yeğenim oyyyyyCanım benim yaa senin için ne kadar duygu yüklü bir gün olmuş ya
Nurcan... Hepsini yaşıyorum. Bu kadar güzel anlatılamazdıSabah uyandığın zaman içinde kocaman bir boşluk,neden uyandığını sorgularsın.dışarıdan gelen seslere anlam veremezsin.neden yaşadığını sorgulayarak öğürerek iki lokma yemeye çalışırsın.bütün duygular yoktur gitmiştir hepsi alınmıştır bünyenden:içtiği çayın bile yediği yemegin lezzeti ve hazzı bile hormonların sayesindedir insanın.sende hicbiri kakmaz:tat alma,şarkı,tv.,film izlemek,alışveriş,arkadaş hatta aile kimseyi görmek istememek,özlemek,sevmek,heyecan,panik,sinir,öfke,hic ama hicbir duyguyu hissedememek.oylece muthiş bir karamsarlik icinde feci bir boğuntunun icinde tarifsizce kalmak.düşüncelerin ölümde yoğunlaşması intihar planları.majör depresyonsa psikiyatri acillerde olüm haberi almış gibigözyaşları ile geçen dilaltı hapları ve basılan iğneler..çalan tlflara bakamama,saçını taramama,banyo yapmama,fırcalanmamaktan pas tutmuş dişler ve ağız,giyilmekten dizleri yarım metre önde pijama...konuşamama,gülememe,bağıramama...boş boş bakmak içine sığamamak olduğun yerde kıvranmak ama hicbirsey yapamamak...
:) tatlı olmuş mu tam sevilecek kıvamda dimi :)Surpriz yaptilar ilknur ilk gordugum an hungur hungur agladim.hele yeğenim oyyyyy
Çok zor Muş Can'ım bu depresyon işi bende panik ataktan zevk alamıyorum ama panik kaygı gidince iyiyim. Allah hepimize yardım etsin. Şifa versin hepimizeSabah uyandığın zaman içinde kocaman bir boşluk,neden uyandığını sorgularsın.dışarıdan gelen seslere anlam veremezsin.neden yaşadığını sorgulayarak öğürerek iki lokma yemeye çalışırsın.bütün duygular yoktur gitmiştir hepsi alınmıştır bünyenden:içtiği çayın bile yediği yemegin lezzeti ve hazzı bile hormonların sayesindedir insanın.sende hicbiri kakmaz:tat alma,şarkı,tv.,film izlemek,alışveriş,arkadaş hatta aile kimseyi görmek istememek,özlemek,sevmek,heyecan,panik,sinir,öfke,hic ama hicbir duyguyu hissedememek.oylece muthiş bir karamsarlik icinde feci bir boğuntunun icinde tarifsizce kalmak.düşüncelerin ölümde yoğunlaşması intihar planları.majör depresyonsa psikiyatri acillerde olüm haberi almış gibigözyaşları ile geçen dilaltı hapları ve basılan iğneler..çalan tlflara bakamama,saçını taramama,banyo yapmama,fırcalanmamaktan pas tutmuş dişler ve ağız,giyilmekten dizleri yarım metre önde pijama...konuşamama,gülememe,bağıramama...boş boş bakmak içine sığamamak olduğun yerde kıvranmak ama hicbirsey yapamamak...
:) benimkiden 2 tane pat pat vuruyor gazı çıkmıyor diye yatırıyor.Geçende diyor çocuğun üzerine birşey örtme, elbiseyle yatır.Dedim sen git sen üstüne birşey örtmeden pijamayla yat, Yatabilecen mi.Benim beyin yoksunu kocam, çocuğu veriyorum gaz çıkar diye, üstündeki battaniyesini çıkarıyor, üşür diyom bisey olmaz diyo, sinir oldum .
Ya bu cevap öyle güzel görünüyor ki gözüme. Yine ağır bi depresyon atağı yaşadım. Bunu duymaya acayip ihtiyacım vardı. Yani psikolojim iyi olsun ben kendimde olayım varsın gaz derdiyle uykusuzlukla uğraşayım.
Biliyor musun çoğu zaman diyorum ki keşke panik atak olsaydım ama depresyon olmasaydı çünkü pa geçince normal hayatınıza devam ediyorsunuz galiba. Ama depresyon sürekli her an.Çok zor Muş Can'ım bu depresyon işi bende panik ataktan zevk alamıyorum ama panik kaygı gidince iyiyim. Allah hepimize yardım etsin. Şifa versin hepimize
Kaygı varsa öyle olmuyor ilknur.Hepsi bir birinden beter.Bende panikte vardı, ayy bak şimdi yazınca allah kimseye göstermesin.Biliyor musun çoğu zaman diyorum ki keşke panik atak olsaydım ama depresyon olmasaydı çünkü pa geçince normal hayatınıza devam ediyorsunuz galiba. Ama depresyon sürekli her an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?