Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Nurcan... Hepsini yaşıyorum. Bu kadar güzel anlatılamazdı
Eğer dışarı çıkabilme gücünü buluyorsan etrafındaki insanların ne kadar önemsiz konularda ilgiyle sohbet edebildiğine gülebildiğine anlam verememe,hayatı sonu ölümle biteceğini düşünüp herşeyin boş olduğunu devamlı düşünme insanlardaki cabayı ve mutluluğu anlamama,gelecekle ilgili sorulara yutkunma,asla plan yapamama,neden yaşıyorumu devamlı sorgulama,etrafın boşver takma biseyi cık gez dolaş herşey senin elinde hersey beyninde bitiyorlarıyla daha da dibe vurma...

:) benimkiden 2 tane pat pat vuruyor gazı çıkmıyor diye yatırıyor.Geçende diyor çocuğun üzerine birşey örtme, elbiseyle yatır.Dedim sen git sen üstüne birşey örtmeden pijamayla yat, Yatabilecen mi.
Anam benim öküzün yolunacak saçı kalmayacak desene...

Kaygı varsa öyle olmuyor ilknur.Hepsi bir birinden beter.Bende panikte vardı, ayy bak şimdi yazınca allah kimseye göstermesin.

Depresyon bitiyordu, okb başlıyprdu o bitiyor panik titreme geliyordu.off
Yok yok kuzum sende de,seç beğen al

Kaygı varsa öyle olmuyor ilknur.Hepsi bir birinden beter.Bende panikte vardı, ayy bak şimdi yazınca allah kimseye göstermesin.

Depresyon bitiyordu, okb başlıyprdu o bitiyor panik titreme geliyordu.off
Ayy Allah şifa versin bi daha yaşatmasın ilacın işe yarıyor çok şükür ela da toparlanırsa ki toparlanıyor daha iyi olacaksin insallah

Biliyor musun çoğu zaman diyorum ki keşke panik atak olsaydım ama depresyon olmasaydı çünkü pa geçince normal hayatınıza devam ediyorsunuz galiba. Ama depresyon sürekli her an.
Allah hepsinden korusun Can'ım hepsi kötü Cidde'n atak gelicek diye insan içine çıkamıyorsun ta lisedeyken başladı okul gezilerine bile gitmek istemezdim. Hepsi ayrı dert hastalık denen lanet şey inşallah kurtuluruz Can'ım hepimiz

Ayy Allah şifa versin bi daha yaşatmasın ilacın işe yarıyor çok şükür ela da toparlanırsa ki toparlanıyor daha iyi olacaksin insallah
İnş cnm saol.Hamilelikten önce lustralde işe yarıyordu sma hamileyken hormonlardan hiç birşey %100 fayda etmediki.

O kafada bitiyorcular yok mu dediklerinde içimden diyorum ki yaşa bi bakalım bitiyor mu kafada. Ve herkesin mutluluğuna takmış durumdayım yani nasıl mutlulular o his nasıl ki nasıl hissediyorlar bu yaşama sevinci isteği nerden geliyor. Geçen bir düğüne gittik gitmem gereken bir düğündü yoksa tövbe çıkamıyorum giremiyorum ortamlara. Görümcem bilmiyor hastalığımı , neden moralin bozuk neyin var diyip durdu içimden ya siz niye bu kadar hayat dolusunuz ki niye yani diyip durdum. Hergün 13.00 den önce uyanmıyorum kalkınca yine korkunç bir gün beni bekliyor. En azından bir yemek yapmalıyım ama nasıl. Ya kişisel temizlik.. Saçlarımı kaç gündür taramadım hatırlamıyorum. Ha bide bu halde ev değiştirmem lazim. Nasıl bir efor harcamam lazim düşün.

Ilknur biz gebereceğiz galiba bizim oğlanlara..çok müthiş bir duygu teyzelik..tek tek baktı cimcime odada kim varsa.gülümsüyo sonra hoopp surat asıyo birden,teyzesi kılıklı...
Yaa :)) ayy inşallah nurcan benim çocuklarla aram yok ama umarım severim sıpayı :)

Amin bitanem inşallah.

Anam bir de düğüne mi gittin ?ayyy düsünüyorum da ben napardım majör depresyondayken düğüne gitsem..yazık kulaklarında çın çın vın vın sesler uğuldamış durmuştur kıyamam..
Yemek iyileşmeden kesinlikle yapamadim her depresyonda ilknur imkansız benim için..evi toparlayıp taşıycaksiniz bi de Allah kolaylık versin kuzum..

Bana da prozac 20 lik yetiyordu hamilelikle bana mısın demedi sanki şeker yutuyordum. Ah şu hormonlar
Prozac 20 yetiyorsa olayın hamilelik canım..ben 225 mg.efexore bana mısın demiyordum..50 mg.lustral muadili yetti hamilelikte ilginç.gerci son aylar icin onlem alindi 75 mg.oldu ilacım..

Sorma aynen dediğin gibi kulağımda sesler uğuldayıp durdu. Ki bugünkü atakta o güne ait can sıkıntısından bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…