Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Prozac 20 yetiyorsa olayın hamilelik canım..ben 225 mg.efexore bana mısın demiyordum..50 mg.lustral muadili yetti hamilelikte ilginç.gerci son aylar icin onlem alindi 75 mg.oldu ilacım..
Ama öyle umutsuzum ki sanki asla iyileşemeyecekmişim gibi. Bi önceki majörde 150 mg efexor alıyordum bende. Norodol damla ve stilizan ile birlikte. Sonra iyileştim. Yine başladı ama depresyondu sadece ve prozac 20 lik yetiyordu. Şimdi ise yani hamileliğimden beri majör depresyon yaşıyorum yetmiyor.

Efexor 150mgr ve seguel 300mgr hiperaktivite ve dikkat eksikliği var suan hamileyim ve ilaçlari bıraktım vizzzzzzz zirrrrrrrr değirmen sesleri nezaman bitecek bu yoksunluk sendromu yardimmmmmmmmmm

Anam benim öküzün yolunacak saçı kalmayacak desene...
Umarım seninki ince düşünceli çıkar bizim davarlara benzemez, çocuğa bakar inş. Ben geçen çocuğun altını degistirdim üstündekileri çıkarıp yenisini giydiritorum, yanımda çocuğu seviyo, dedim çekil üşümeden giydiriyim, bi de bari yardim etmiyorum engel de olma.

Efexor 150mgr ve seguel 300mgr hiperaktivite ve dikkat eksikliği var suan hamileyim ve ilaçlari bıraktım vizzzzzzz zirrrrrrrr değirmen sesleri nezaman bitecek bu yoksunluk sendromu yardimmmmmmmmmm
Birden mi kestin ? Efexorun yoksunluk belirtileri biraz ağırdır kademeli kesmen daha iyi olacaktı.

Efexor u seneler önce aniden kestim 1 haftaya kendine gelirsin, seraquel i bilmiyorum, kaç haftalık hamilesin, gözün aydın :)

Kız lohusa halimle binbeşyüz olurum ben sinirden ...

Teşekkürler canim 5 haftalık inşallah nasıldı çok ağır mi geçti? ??
Herkesin ayrı geçiyor da ilk bıraktım, uyuyamadım ve çok sinirliydim, herkese söve söve tek başıma sağlık ocagina yürüdüm, sıkıntı yapmıştı ve sinir, ama geçiyor, arkadaşım da dersek kullanıyordu o onu bırakma da pek sıkıntı yaşamadı, geçer canım bi kaç sıkıntı olur evde oturma arkadaşlarınla takıl rahat atlatırsın.

Bebeğimiz olmuyordu tedavilerden sonra artık umudumu kesmistim tedavileRide bırakmıştım hatta tüp bebek düşünüyorduk hazırlıklı değildim inşallah çabuk biter çok zormuş bu ilac
Hayırlı olsun canım. Rahatsızlığın ne depresyon mu panik atak mı

Aynı belirtiler var acayip bir sinir otokontrolumude kaybettim iki gündür bebekte etkileniyor dur kesin

Bebeğimiz olmuyordu tedavilerden sonra artık umudumu kesmistim tedavileRide bırakmıştım hatta tüp bebek düşünüyorduk hazırlıklı değildim inşallah çabuk biter çok zormuş bu ilac
Ayy ne güzel canım tebrik ederim.ben de sekizinci ay hamile kaldım.ha bugün ha yarın hamile kalirim derken icmedim 8 ay ilaclarimi.yoksunluk sendromu olmadı pek ama 7.haftamda geldi depresyonum.psikiyatri terapilerini bırakma canım..

C
K teşekkür ederim allah iste hiç aklında yokken veriyor inşallah çabuk atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…