- 21 Ocak 2016
- 405
- 314
- 103
- 46
Sağol canim gerçekten destek görmek rahatlatiyorBurda ki herkes hamilelikte aynıydı, bebeğe bisey olmaz merak etme, geçer bunlar da , sen bebisin mutluluğunu yaşa :)
Cmt.pazar evdeydim.benimki pzt.birakti.pzt almaya gelecek.salı dönüş çrs.isbası..kafan karismadi umarim:)m.beauty annende mi geçireceksin 11 günü canım
Yatağı sallanan türden bişey değil mi koyup sallasan ?Ya kucağımda uyutuyorum berfin i yatağına koyunca gozler aciliyor
Yok anladım :) e iyi dinlenmeler tadını çıkarCmt.pazar evdeydim.benimki pzt.birakti.pzt almaya gelecek.salı dönüş çrs.isbası..kafan karismadi umarim:)
Ayyy bizim yeğen de oyle berfin gibi uyuyor uyuyor yatağa koyarken uyanıyor.Ya kucağımda uyutuyorum berfin i yatağına koyunca gozler aciliyor
Hafif sallanıyor, da etki etmiyor ona :) ah bi ikinmasi kesilse super olacak.Yatağı sallanan türden bişey değil mi koyup sallasan ?
Kucağından bırakman yeterli uyanması için iki sn.lik olay...Yatağı sallanan türden bişey değil mi koyup sallasan ?
Sabah â kadar 4 yada 5 defa uyanıyorum sabahın köründe alıştı kucağımda uyuyor, sanki otobüseymişim gibi ben oturarak bi kucağımda uyuyoruz, geçen dalmışım kafam suratına düştü çok şükür bişey olmadı uyanmadı da, simdi bi tarafta berfin ikiniyo bi tarafta edim horluyo, ben ise sessiz bi yerde güzel bir masajdan sonra uyumak isterdim :)Ayyy bizim yeğen de oyle berfin gibi uyuyor uyuyor yatağa koyarken uyanıyor.
O minicik halleriyle ikiniyorlar bi de...Hafif sallanıyor, da etki etmiyor ona :) ah bi ikinmasi kesilse super olacak.
Ilk üc ay surundukten sonra simdi aksam 8de uyuyormus yegenim sabah 6ya kadar...Sabah â kadar 4 yada 5 defa uyanıyorum sabahın köründe alıştı kucağımda uyuyor, sanki otobüseymişim gibi ben oturarak bi kucağımda uyuyoruz, geçen dalmışım kafam suratına düştü çok şükür bişey olmadı uyanmadı da, simdi bi tarafta berfin ikiniyo bi tarafta edim horluyo, ben ise sessiz bi yerde güzel bir masajdan sonra uyumak isterdim :)
Hamilelikte zordu ama güzeldi bu günler de zor ama daha güzel, bebek insani iyileştiriyor, sarılıp koluyorsun, gözlerine bakıyorsun denetlenip elaleme düşünmeye vaktin olmuyor, su an eski taktığım insanlar hic umrumda değil.Kucağından bırakman yeterli uyanması için iki sn.lik olay...
Bugunlerin değerini anlamaya karar verdim bugün.
Ayyy inşallah kuzum hicbirseyi hickimseyi takmak istemiyorum artık..Hamilelikte zordu ama güzeldi bu günler de zor ama daha güzel, bebek insani iyileştiriyor, sarılıp koluyorsun, gözlerine bakıyorsun denetlenip elaleme düşünmeye vaktin olmuyor, su an eski taktığım insanlar hic umrumda değil.
Bunlar son takışlarin, bi doğsun sen de iyileseceksin. Arada "uykusuzluktan geberiyorum bunaldim bu ne lan "oluyo insan ama sonra uyurken bebeği izleyince o da geciyo.Ayyy inşallah kuzum hicbirseyi hickimseyi takmak istemiyorum artık..
Teşekkür ederim
Off ne konustunuz ya oku oku bitmedi
Ama öyle umutsuzum ki sanki asla iyileşemeyecekmişim gibi. Bi önceki majörde 150 mg efexor alıyordum bende. Norodol damla ve stilizan ile birlikte. Sonra iyileştim. Yine başladı ama depresyondu sadece ve prozac 20 lik yetiyordu. Şimdi ise yani hamileliğimden beri majör depresyon yaşıyorum yetmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?