Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ayyy bizim yeğen de oyle berfin gibi uyuyor uyuyor yatağa koyarken uyanıyor.
Sabah â kadar 4 yada 5 defa uyanıyorum sabahın köründe alıştı kucağımda uyuyor, sanki otobüseymişim gibi ben oturarak bi kucağımda uyuyoruz, geçen dalmışım kafam suratına düştü çok şükür bişey olmadı uyanmadı da, simdi bi tarafta berfin ikiniyo bi tarafta edim horluyo, ben ise sessiz bi yerde güzel bir masajdan sonra uyumak isterdim :)

Kızlar aranızda ankaradan olan war mı? Psikiyatri önerisinde buluncak olan

Ilk üc ay surundukten sonra simdi aksam 8de uyuyormus yegenim sabah 6ya kadar...

Kucağından bırakman yeterli uyanması için iki sn.lik olay...
Bugunlerin değerini anlamaya karar verdim bugün.
Hamilelikte zordu ama güzeldi bu günler de zor ama daha güzel, bebek insani iyileştiriyor, sarılıp koluyorsun, gözlerine bakıyorsun denetlenip elaleme düşünmeye vaktin olmuyor, su an eski taktığım insanlar hic umrumda değil.

Ayyy inşallah kuzum hicbirseyi hickimseyi takmak istemiyorum artık..

Depresyondayken insana düzelmeyecekmiş gibi gelir herşey.Zaten olumsuz düşünceler sarıyor insanı olumlu düşünsen depresyonda olmazdın.

Ya ben kotuyum yine taktim karnima bebek rahatsiz ediyo beni off allhim yardim et icim daraliyo ya sabir yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…