Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ya ben kotuyum yine taktim karnima bebek rahatsiz ediyo beni off allhim yardim et icim daraliyo ya sabir yarabbim
Günaydın canım.şimdi nasıl oldun?az kaldı sık dişini.dikkatini başka seylere ver.benimde bu gece tansiyonum yine 15-9 du.sarma yemiştim sanirim salamura olduğundan tuzu etkiledi.şimdi 13 e düşmüş.tansiyon bòyle cikinca hemen dikkatimi bebege veriyorum hareket ediyo mu diye.

Nasıl oldun canım

Psikolojim yerler de sabahtan beri ağlıyorum, kızım sabahın köründe kalktı ağlamaktan sut içemiyor, kıvranıyor, ağrı kesici fitil yaptım, banyo yaptırdım ama yok ağlamaktan kıpkırmızı oldu nefesi kesildi, anca uyudu araba sayesinde, ama uyurken arada yine ikiniyo ölmek istiyorum ((

Gaz sancısı belliki.sürekli olmaz ki.bugunler gececek canım.şimdi nasıl bebiş?

Cnm vallaha yanlız değilsin, bende bugün ağladım çok uykusuzluk beni öldürecek ıkınıyor sürekli.

Günaydın kızlar.hepimizin anneler günü kutlu olsun.Allah evlatlarımızi sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş. Benim iki gündür ara ara yaşadığim adet sancısı gibi karın ağrısı sanırım yalancı sancı dedikleri doğum sancılarından.yalancısı buysa gerçeği nasil acaba.

Senin ve burdaki tüm anne adaylarının annelet günü kutlu olsun.

Teşekkür ederiz canım , hepimizin anneler günü kutlu olsun.
Ben doğum sancısı yaşamadan getmiştim önceki doğumumda sezeryana.
Sancı nasıl olur , suyun geldiğini nasıl anlarız hiç bilmiyorum.
Allah hepimize kolay ve hayırlı doğumlar versin inşallah.

Cnm vallaha yanlız değilsin, bende bugün ağladım çok uykusuzluk beni öldürecek ıkınıyor sürekli.

İkinsin artik ona bile raziyim bağırarak ağlıyor dayanamıyorum. ((((
Çok zor onlar kıpkırmızı bir yüzle ağlayıp yardım isterken insanın elinden birşey gelmemesi.
Ama geçiyor onlarda geçiyor , bez bırakma meme bırakma vs sorunlarla uğraşırken buluyor insan kendini.
Ama insan bu süreçleri atlatıp geriye bakınca bunların normal olduğunu düşünmeye başlıyor.
Kızlar sabır kolay değil ama geçecek.

Canım ne zaman geçer.

Evet kızlar yine sinirden beynimi yiyorum şu an.benim öküz aradı ummuyordum zaten ama anneler günü diye söze başlayınca tam seviniyordum ki annemi kutlayacakmış.dedim beni niye kutlamıyorsun?doğması gerekmiyor mu dedi.yok yok yapamam ben bu adamla...

Benimki de kutlamadı doğurmam lazımmış önce.. Öküz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…