Günaydın canım.şimdi nasıl oldun?az kaldı sık dişini.dikkatini başka seylere ver.benimde bu gece tansiyonum yine 15-9 du.sarma yemiştim sanirim salamura olduğundan tuzu etkiledi.şimdi 13 e düşmüş.tansiyon bòyle cikinca hemen dikkatimi bebege veriyorum hareket ediyo mu diye.Ya ben kotuyum yine taktim karnima bebek rahatsiz ediyo beni off allhim yardim et icim daraliyo ya sabir yarabbim
Nasıl oldun canımGünaydın canım.şimdi nasıl oldun?az kaldı sık dişini.dikkatini başka seylere ver.benimde bu gece tansiyonum yine 15-9 du.sarma yemiştim sanirim salamura olduğundan tuzu etkiledi.şimdi 13 e düşmüş.tansiyon bòyle cikinca hemen dikkatimi bebege veriyorum hareket ediyo mu diye.
Gaz sancısı belliki.sürekli olmaz ki.bugunler gececek canım.şimdi nasıl bebiş?Psikolojim yerler de sabahtan beri ağlıyorum, kızım sabahın köründe kalktı ağlamaktan sut içemiyor, kıvranıyor, ağrı kesici fitil yaptım, banyo yaptırdım ama yok ağlamaktan kıpkırmızı oldu nefesi kesildi, anca uyudu araba sayesinde, ama uyurken arada yine ikiniyoölmek istiyorum ((
Zorla uyudu , 35 günlük oldu, ne zaman geçer canımGaz sancısı belliki.sürekli olmaz ki.bugunler gececek canım.şimdi nasıl bebiş?
Psikolojim yerler de sabahtan beri ağlıyorum, kızım sabahın köründe kalktı ağlamaktan sut içemiyor, kıvranıyor, ağrı kesici fitil yaptım, banyo yaptırdım ama yok ağlamaktan kıpkırmızı oldu nefesi kesildi, anca uyudu araba sayesinde, ama uyurken arada yine ikiniyoölmek istiyorum ((
İkinsin artik ona bile raziyim bağırarak ağlıyor dayanamıyorum.Cnm vallaha yanlız değilsin, bende bugün ağladım çokuykusuzluk beni öldürecek ıkınıyor sürekli.
Günaydın kızlar.hepimizin anneler günü kutlu olsun.Allah evlatlarımızi sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş. Benim iki gündür ara ara yaşadığim adet sancısı gibi karın ağrısı sanırım yalancı sancı dedikleri doğum sancılarından.yalancısı buysa gerçeği nasil acaba.
Teşekkür ederiz canım , hepimizin anneler günü kutlu olsun.Günaydın kızlar.hepimizin anneler günü kutlu olsun.Allah evlatlarımızi sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş. Benim iki gündür ara ara yaşadığim adet sancısı gibi karın ağrısı sanırım yalancı sancı dedikleri doğum sancılarından.yalancısı buysa gerçeği nasil acaba.
Cnm vallaha yanlız değilsin, bende bugün ağladım çokuykusuzluk beni öldürecek ıkınıyor sürekli.
Çok zor onlar kıpkırmızı bir yüzle ağlayıp yardım isterken insanın elinden birşey gelmemesi.İkinsin artik ona bile raziyim bağırarak ağlıyor dayanamıyorum.((((
99 olmuş gün sayısıAnneler gününüz kutlu olsun kızlar
Canım ne zaman geçer.Çok zor onlar kıpkırmızı bir yüzle ağlayıp yardım isterken insanın elinden birşey gelmemesi.
Ama geçiyor onlarda geçiyor , bez bırakma meme bırakma vs sorunlarla uğraşırken buluyor insan kendini.
Ama insan bu süreçleri atlatıp geriye bakınca bunların normal olduğunu düşünmeye başlıyor.
Kızlar sabır kolay değil ama geçecek.
Aaaaa sen demesen görmedim valla...99 olmuş gün sayısı
Benimki de kutlamadı doğurmam lazımmış önce..Evet kızlar yine sinirden beynimi yiyorum şu an.benim öküz aradı ummuyordum zaten ama anneler günü diye söze başlayınca tam seviniyordum ki annemi kutlayacakmış.dedim beni niye kutlamıyorsun?doğması gerekmiyor mu dedi.yok yok yapamam ben bu adamla...
Haketmedik yani...Benimki de kutlamadı doğurmam lazımmış önce..Öküz
Tabi içimizde can bulması önemli değil meydanda olmadıkça kutlanmaz demekkiHaketmedik yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?