Inanamıyorum yıllarca peşimden koşan adamın bu kadar öküz oluşuna..ayol anne kardeş dost arkadaş herkes kutladı.asıl bunların kutlaması gerekmiyor mu?bu kadar düşüncesiz ve sığ olması her defasında şaşırtıyor beniTabi içimizde can bulması önemli değil meydanda olmadıkça kutlanmaz demekki
Canım sen de o da incesiniz belli,karşılıklı kutluyorsunuz önemsiyorsunuz özel gunleri ne güzel.maşallah Allah bozmasınBenim kocam kutladı kızlar çiçekte almış bana. Sizinde anneler gününüz kutlu olsun
Yav ben iki tane dogurdugum halde kutlamadi takmayin bu kadar kizlar kendinize zarar ..Benimki de kutlamadı doğurmam lazımmış önce..Öküz
Benim oglusum kutladi yeterde artar bile bunlar basit seyler kavga etmeye degmez bos verinYav ben iki tane dogurdugum halde kutlamadi takmayin bu kadar kizlar kendinize zarar ..
Bugun cok yordum kendimi evde isler vardi onlari yaptim mecbur yaptim yoksa evi b....kkk goruruyodu ama zaman gecti iyi oldu yatinca hic zaman gecmiyomus anladimNasıl geçiyor günleriniz kızlar nasılsınız
Kendi başlarına dönmeye başladıklarında azalır.Bir de göreceksiniz zamanla gazlarını daha kolay çıkarmaya başlayacaklar.Canım ne zaman geçer.
öküzz afedersin bildiğin öküzz:))Evet kızlar yine sinirden beynimi yiyorum şu an.benim öküz aradı ummuyordum zaten ama anneler günü diye söze başlayınca tam seviniyordum ki annemi kutlayacakmış.dedim beni niye kutlamıyorsun?doğması gerekmiyor mu dedi.yok yok yapamam ben bu adamla...
canm bnm ben kutladım yeterr boşver sen onlarrıı bi gün o da hıyarlığını anlayacaktırr:)Benem eşim de kutlamadı oğlumda.Eşimde ayrı bir trip kaç gündür sanki hamile olan o.ben de arada bir ağlayıp duruyorum.
Yok canım anlamaz o.Ne özür diler ne anlar. Felsefeci sanki. Hayatta özür dilemezcanm bnm ben kutladım yeterr boşver sen onlarrıı bi gün o da hıyarlığını anlayacaktırr:)
Amin canım benim bizimki o konularda daha iyidir bana nazaran. Allah hepimize düşünceli eşler nasip etsinCanım sen de o da incesiniz belli,karşılıklı kutluyorsunuz önemsiyorsunuz özel gunleri ne güzel.maşallah Allah bozmasın
Süıol canım Allahım en kısa zamanda sana da anne olmayı nasip etsin inşallah.bu güzel annelerin anneler günü kutlu olsun arkdaslarım nice güzel anneler günü göresiniz inşallah
aminn kuzumm aminnnSüıol canım Allahım en kısa zamanda sana da anne olmayı nasip etsin inşallah.
öyle adamla anlaşmak zordur tahmin edebiliyorumçok sabırlı olcan öle bi adamla evliysen sabır çekcen bol bol yavrummYok canım anlamaz o.Ne özür diler ne anlar. Felsefeci sanki. Hayatta özür dilemez
Yaptığından da pişman olmaz.sen hamile olsan da onun da hayatı varya öncelikli olan.
Aha bu da babam...Yok canım anlamaz o.Ne özür diler ne anlar. Felsefeci sanki. Hayatta özür dilemez
Yaptığından da pişman olmaz.sen hamile olsan da onun da hayatı varya öncelikli olan.
Bilmiyorum canım ne çekecem.bazen de insan krize giriyor bilmiyorum birkaç gündür çok sinirliyim.öyle adamla anlaşmak zordur tahmin edebiliyorumçok sabırlı olcan öle bi adamla evliysen sabır çekcen bol bol yavrumm
Allah korusun canım.bu kadar sıkıntıya öffff majör depresyon eklenmesin,zor kurtuldum zaten..Bilmiyorum canım ne çekecem.bazen de insan krize giriyor bilmiyorum birkaç gündür çok sinirliyim.
m.beauty nin dediği geldi aklıma.Büyük depresyon gelirken çok sinerle oluyorum demişti. İnşallah geçici bir şeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?