Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Tabi içimizde can bulması önemli değil meydanda olmadıkça kutlanmaz demekki
Inanamıyorum yıllarca peşimden koşan adamın bu kadar öküz oluşuna..ayol anne kardeş dost arkadaş herkes kutladı.asıl bunların kutlaması gerekmiyor mu?bu kadar düşüncesiz ve sığ olması her defasında şaşırtıyor beni

Benem eşim de kutlamadı oğlumda.Eşimde ayrı bir trip kaç gündür sanki hamile olan o.ben de arada bir ağlayıp duruyorum.

öküzz afedersin bildiğin öküzz:))

canm bnm ben kutladım yeterr boşver sen onlarrıı bi gün o da hıyarlığını anlayacaktırr:)
Yok canım anlamaz o.Ne özür diler ne anlar. Felsefeci sanki. Hayatta özür dilemez
Yaptığından da pişman olmaz.sen hamile olsan da onun da hayatı varya öncelikli olan.

Yok canım anlamaz o.Ne özür diler ne anlar. Felsefeci sanki. Hayatta özür dilemez
Yaptığından da pişman olmaz.sen hamile olsan da onun da hayatı varya öncelikli olan.
öyle adamla anlaşmak zordur tahmin edebiliyorumçok sabırlı olcan öle bi adamla evliysen sabır çekcen bol bol yavrumm

öyle adamla anlaşmak zordur tahmin edebiliyorumçok sabırlı olcan öle bi adamla evliysen sabır çekcen bol bol yavrumm
Bilmiyorum canım ne çekecem.bazen de insan krize giriyor bilmiyorum birkaç gündür çok sinirliyim.
m.beauty nin dediği geldi aklıma.Büyük depresyon gelirken çok sinerle oluyorum demişti. İnşallah geçici bir şeydir.

Allah korusun canım.bu kadar sıkıntıya öffff majör depresyon eklenmesin,zor kurtuldum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…