ben hep sinirliyim cins bi eşim var sabah çiçek almış gelmiş bunu suya koy yanında tozu var onuda suya kat çiçek açıcak diyor göya bana almış sorarsan gelde sinirlenmeBilmiyorum canım ne çekecem.bazen de insan krize giriyor bilmiyorum birkaç gündür çok sinirliyim.
m.beauty nin dediği geldi aklıma.Büyük depresyon gelirken çok sinerle oluyorum demişti. İnşallah geçici bir şeydir.
Ayy seninki de alemmiş:)ben hep sinirliyim cins bi eşim var sabah çiçek almış gelmiş bunu suya koy yanında tozu var onuda suya kat çiçek açıcak diyor göya bana almış sorarsan gelde sinirlenme
Ama ben neden kızdığını anlayamadım canım.ben hep sinirliyim cins bi eşim var sabah çiçek almış gelmiş bunu suya koy yanında tozu var onuda suya kat çiçek açıcak diyor göya bana almış sorarsan gelde sinirlenme
cnm sabah çiçek almış gelmiş tek kelam etmemiş getirdiği gbi masaya koydu bnmkide ayrı terane bide çiçeğin tozunu suyun içine koy çiçek açsın diyo bana evde çiçek olsun diye amış adam bana değilAma ben neden kızdığını anlayamadım canım.
Şanslı olanlardansın.Benim kocam kutladı kızlar çiçekte almış bana. Sizinde anneler gününüz kutlu olsun
Erkekler harbi öküz oluyorlar.Şaka mı annesin sen ya.Yav ben iki tane dogurdugum halde kutlamadi takmayin bu kadar kizlar kendinize zarar ..
Benem eşim de kutlamadı oğlumda.Eşimde ayrı bir trip kaç gündür sanki hamile olan o.ben de arada bir ağlayıp duruyorum.
Benim eşimde kutlamadı. Vallaha ben gittim anneler günüymüş dedim :) hee diyor.öyle adamla anlaşmak zordur tahmin edebiliyorumçok sabırlı olcan öle bi adamla evliysen sabır çekcen bol bol yavrumm
Teşekkür ederimŞanslı olanlardansın.
Bende uyumadım.Ahh bu uykusuzlukHala uyuyamadim nedeni ise bugun yaptigim isler yuzunden belim karnim cati kemigim offf agir isler yapmayin kizlar maf olursunuz ben gibi
Valla aynen öyle öncekinde diyordum ben hamile kaldım sen de kaldın. Ev de kaldığı anda miskinleşiyor adam.Cnm onu ben hep diyordum hamileyken, hormonları bana değilde sana yüklemişler. Lohusayken sanki ben değilimde o doğum yapmış gibiydi, şimdide aynı.
Geçen sene kutlamıştı eşim de , hediye beklemem zaten.Bu sene onu da yapmadı.Bugün anneler günü kitlamiyacakmisin benim anneler gününü diyorum, adam sus pus bisey demiyor sonra kalkmış diyo ki sen benim annem misin :) hediyesini geçtim bi op kutla:/
Valla aynen öyle öncekinde diyordum ben hamile kaldım sen de kaldın. Ev de kaldığı anda miskinleşiyor adam.
Anlatamam valla anlatamam yoktur böylesi.
Anlayış beklemeye çalışırken kafayı yiyen biz oluyoruz valla.
Diyorul bazen hakkımı helal etmiyorum diye.Ben de etmem der.O da kendini haklı görür
Bugün anneler günü kitlamiyacakmisin benim anneler gününü diyorum, adam sus pus bisey demiyor sonra kalkmış diyo ki sen benim annem misin :) hediyesini geçtim bi op kutla:/
Çok iyi yapmışsın. Ben de kahredip kendime yapıyorum yapacağımıVallaha kusura bakmasın ona çocuk verdim hemde zorlukla, aldım para eşimden gittim kendime hediye aldım.Kutlamazsa kutlamasın.Para versin ben alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?