Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ben hep sinirliyim cins bi eşim var sabah çiçek almış gelmiş bunu suya koy yanında tozu var onuda suya kat çiçek açıcak diyor göya bana almış sorarsan gelde sinirlenme

Benem eşim de kutlamadı oğlumda.Eşimde ayrı bir trip kaç gündür sanki hamile olan o.ben de arada bir ağlayıp duruyorum.

Cnm onu ben hep diyordum hamileyken, hormonları bana değilde sana yüklemişler. Lohusayken sanki ben değilimde o doğum yapmış gibiydi, şimdide aynı.

Hala uyuyamadim nedeni ise bugun yaptigim isler yuzunden belim karnim cati kemigim offf agir isler yapmayin kizlar maf olursunuz ben gibi

Cnm onu ben hep diyordum hamileyken, hormonları bana değilde sana yüklemişler. Lohusayken sanki ben değilimde o doğum yapmış gibiydi, şimdide aynı.
Valla aynen öyle öncekinde diyordum ben hamile kaldım sen de kaldın. Ev de kaldığı anda miskinleşiyor adam.
Anlatamam valla anlatamam yoktur böylesi.
Anlayış beklemeye çalışırken kafayı yiyen biz oluyoruz valla.
Diyorul bazen hakkımı helal etmiyorum diye.Ben de etmem der.O da kendini haklı görür

Bugün anneler günü kitlamiyacakmisin benim anneler gününü diyorum, adam sus pus bisey demiyor sonra kalkmış diyo ki sen benim annem misin :) hediyesini geçtim bi op kutla:/

Bugün anneler günü kitlamiyacakmisin benim anneler gününü diyorum, adam sus pus bisey demiyor sonra kalkmış diyo ki sen benim annem misin :) hediyesini geçtim bi op kutla:/
Geçen sene kutlamıştı eşim de , hediye beklemem zaten.Bu sene onu da yapmadı.
Hoşgörmek gerek hormonlar malum

Benim eşimi tarif etmişsin.

Vallaha kusura bakmasın ona çocuk verdim hemde zorlukla, aldım para eşimden gittim kendime hediye aldım.Kutlamazsa kutlamasın.Para versin ben alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…