Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bugün anneler günü kitlamiyacakmisin benim anneler gününü diyorum, adam sus pus bisey demiyor sonra kalkmış diyo ki sen benim annem misin :) hediyesini geçtim bi op kutla:/
Aaaaaa nasıl bir mantıkları var kız bunların?:)bu yüzden kız istedim işte insallah odun yetistirmeyecegim benim oglanı...

Dalgalı.. Ama geçen günlere göre bir tık daha iyi sen nasılsın kızkardeşin hala annenlerde mi? Döndün mü sen
Cuma gunu geldiler aynı gün döndüler,damat ta uni.de hoca,aleste gözetmen diye gittiler,doyamadım yeğenime:/bugun benim odun gelecek yarın döneceğim ben de ist.a..

Cuma gunu geldiler aynı gün döndüler,damat ta uni.de hoca,aleste gözetmen diye gittiler,doyamadım yeğenime:/bugun benim odun gelecek yarın döneceğim ben de ist.a..
Neyse en azından toparlamışsınız kardeşinle bu bile çok güzel. Ay bebişin doğunca ne seveceksin :)

Neyse en azından toparlamışsınız kardeşinle bu bile çok güzel. Ay bebişin doğunca ne seveceksin :)
Hayatımın o kadar icindeydi ki devamlı yazışırdık simdi yine yazıyorum ne olsa:)yeğenim için ölüyorum bebeğimi de severim gerçekten dimi

Demek ki burdaki tüm anne adaylarının korkusu severmiyim :) bende soruyordum herkes soruyor.Vallaha ben sevdiysem herkes sever.
Ne biliyim dunyadaki butun bebeklere deli olurken kendi bebegime neden böyleyim?iki gun hareket etmedi diye hüngür hüngür ağladım gerçi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…