- 4 Ocak 2011
- 402
- 22
- 298
- 46
Merhaba canım hoş geldin.Merhaba anne adaylari bende aranıza yeni katildim
Yapma kuzum yaa sana da bebeğe de yazık ayol..Allah korusun bişey mişey olur..Hala uyuyamadim nedeni ise bugun yaptigim isler yuzunden belim karnim cati kemigim offf agir isler yapmayin kizlar maf olursunuz ben gibi
Aaaaaa nasıl bir mantıkları var kız bunların?:)bu yüzden kız istedim işte insallah odun yetistirmeyecegim benim oglanı...Bugün anneler günü kitlamiyacakmisin benim anneler gününü diyorum, adam sus pus bisey demiyor sonra kalkmış diyo ki sen benim annem misin :) hediyesini geçtim bi op kutla:/
Yeni mi?:))ben seni hatırlıyorum eski sayfalardan tekrar hoşgeldin ..okb vardı sende...Merhaba anne adaylari bende aranıza yeni katildim
Seni hatırlıyorum geçmiş sayfalardan hoşgeldin hayırlı olsun yeni hamileliğin :)Merhaba anne adaylari bende aranıza yeni katildim
Ne alemdesin kuzum?
Dalgalı.. Ama geçen günlere göre bir tık daha iyi sen nasılsın kızkardeşin hala annenlerde mi? Döndün mü senNe alemdesin kuzum?
Cuma gunu geldiler aynı gün döndüler,damat ta uni.de hoca,aleste gözetmen diye gittiler,doyamadım yeğenime:/bugun benim odun gelecek yarın döneceğim ben de ist.a..Dalgalı.. Ama geçen günlere göre bir tık daha iyi sen nasılsın kızkardeşin hala annenlerde mi? Döndün mü sen
Neyse en azından toparlamışsınız kardeşinle bu bile çok güzel. Ay bebişin doğunca ne seveceksin :)Cuma gunu geldiler aynı gün döndüler,damat ta uni.de hoca,aleste gözetmen diye gittiler,doyamadım yeğenime:/bugun benim odun gelecek yarın döneceğim ben de ist.a..
Hoş geldin.Merhaba anne adaylari bende aranıza yeni katildim
Günaydın kızlar.yeni bir haftaya başlıyoruz.Allah keyfimizi arttırıp sıkintılarımizi azaltsin inş.hepinizi öpüyorum.
Tansiyonun nasıl oldu canım ?Günaydın kızlar.yeni bir haftaya başlıyoruz.Allah keyfimizi arttırıp sıkintılarımizi azaltsin inş.hepinizi öpüyorum.
Hayatımın o kadar icindeydi ki devamlı yazışırdık simdi yine yazıyorum ne olsa:)yeğenim için ölüyorum bebeğimi de severim gerçekten dimiNeyse en azından toparlamışsınız kardeşinle bu bile çok güzel. Ay bebişin doğunca ne seveceksin :)
2600 grdayız.İyi şükür.Sen sanırım biraz daha iyisin.Ece Ela nasıl canım
Demek ki burdaki tüm anne adaylarının korkusu severmiyim :) bende soruyordum herkes soruyor.Vallaha ben sevdiysem herkes sever.Hayatımın o kadar icindeydi ki devamlı yazışırdık simdi yine yazıyorum ne olsa:)yeğenim için ölüyorum bebeğimi de severim gerçekten dimi
Ne biliyim dunyadaki butun bebeklere deli olurken kendi bebegime neden böyleyim?iki gun hareket etmedi diye hüngür hüngür ağladım gerçi..Demek ki burdaki tüm anne adaylarının korkusu severmiyim :) bende soruyordum herkes soruyor.Vallaha ben sevdiysem herkes sever.
Aha benim doğduğum kilo:)2600 grdayız.İyi şükür.Sen sanırım biraz daha iyisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?