Şimdi oynuyor mu?Ne biliyim dunyadaki butun bebeklere deli olurken kendi bebegime neden böyleyim?iki gun hareket etmedi diye hüngür hüngür ağladım gerçi..
Az buz :/Şimdi oynuyor mu?
Merak etme canım , ben de öyleydim ve bunda da sevgiyi doğmaoün önce farklı doğduktan sonra daha farklı hissediyorsun.Ne biliyim dunyadaki butun bebeklere deli olurken kendi bebegime neden böyleyim?iki gun hareket etmedi diye hüngür hüngür ağladım gerçi..
Ayıp olmazsa L lazkizi6161 e ben soyleyeyim 21 mayıs beraat gecesine gün verilmişti..L lazkizi6161 doğum için gün vermiş miydi canım doktorun?
Evet şimdi hatırladım . Hatta san yazmıştın berat gecesi olduğunu o da bilmiyordum berat gecesi olduğunu demişti değul mi? :)Ayıp olmazsa L lazkizi6161 e ben soyleyeyim 21 mayıs beraat gecesine gün verilmişti..
Yok canım orada yanlış hatırladın :))Evet şimdi hatırladım . Hatta san yazmıştın berat gecesi olduğunu o da bilmiyordum berat gecesi olduğunu demişti değul mi? :)
Kuzum benim büyümüş biraz daha ha :) Ben dalgalıyım ya. Ama geçen güne göre daha iyiyim canım2600 grdayız.İyi şükür.Sen sanırım biraz daha iyisin.
Tabiki. Ben çocukları sevmiyorum bebeklerle de orta derece ilgim var o yüzden sevmicem diye korkuyorum ama sen bu kadar seviyorken kendininkini hayli hayli çok seversin :)Hayatımın o kadar icindeydi ki devamlı yazışırdık simdi yine yazıyorum ne olsa:)yeğenim için ölüyorum bebeğimi de severim gerçekten dimi
İniş çıkışlar normal cnm.Kuzum benim büyümüş biraz daha ha :) Ben dalgalıyım ya. Ama geçen güne göre daha iyiyim canım
Bende ilkinde diyodum bidaha cocuk yaparsam ben diye soylenirdim ama bak 3. Yolda yani zorluk evet var ama unulmayacak kadar olsa olmaz 2 3 4 5 emin ol sadece sabirL lazkizi6161 cnm maşllah sana 3. Yü yapacaksın ayyy ben 1. De uykusuzluğa gelemiom kafayı yedim.Wc ye bile izin yok.iyi casaret vallaha.
21 ile 24 arasi dedi bende 21 istedim berraat gecesi oldugu icin yarinda doktora gidicem tekrar saatini falanda vericekmis bakalim ne olur zaten karnim dusmus goren herkes oyle dedi bende fark ediyorum rahat nefes almaya basladim mideme batmiyo otururken ama simdide kasiklarim cok agriyoL lazkizi6161 doğum için gün vermiş miydi canım doktorun?
Cnm sen neden trmizlik yapıyorsun?Gorumcemler geldi gugun temizligim bitti cam tul vs saogolsunlar ama bende bittim cok yoruldum cookkk
benn pek bisey yapmadim da nerde ne var bilmiyorlardi su soyle bu boyle derken ayakta kaldim e cocuklarda vardi .. aman sonuc guzel kafam rahatladi :) sen nasilsin ela uyumadimi yine gece yazmissinCnm sen neden trmizlik yapıyorsun?
Allahım hayırlı kolay doğum versin inşallah canım.Sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallah.21 ile 24 arasi dedi bende 21 istedim berraat gecesi oldugu icin yarinda doktora gidicem tekrar saatini falanda vericekmis bakalim ne olur zaten karnim dusmus goren herkes oyle dedi bende fark ediyorum rahat nefes almaya basladim mideme batmiyo otururken ama simdide kasiklarim cok agriyo
Erken mi kalkıyorsun? Hep erken saatlerde yazıyorsunAllahım hayırlı kolay doğum versin inşallah canım.Sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallah.
Benim de doktor aşağı unmiş bebek demişti. Yürümek çok zor olmaya başladı benim için. Dün akşam Karnım vyle büyük ve gergindi ki nerdeyse ağlayacaktım.
Evet canım 7 7.30 arası kalkıyorum oğlum babasıylı beraber bakan teyzisine gidiyor .Güle güle bari diyebilmek için oğlumaErken mi kalkıyorsun? Hep erken saatlerde yazıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?