Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ne biliyim dunyadaki butun bebeklere deli olurken kendi bebegime neden böyleyim?iki gun hareket etmedi diye hüngür hüngür ağladım gerçi..
Merak etme canım , ben de öyleydim ve bunda da sevgiyi doğmaoün önce farklı doğduktan sonra daha farklı hissediyorsun.
Sen çokkkkk seveceksin bebeğini yenidencan demişti diyeceksin.kardeşim yeğenim kelimeleri farklı tıkacak ağzından.

Hayatımın o kadar icindeydi ki devamlı yazışırdık simdi yine yazıyorum ne olsa:)yeğenim için ölüyorum bebeğimi de severim gerçekten dimi
Tabiki. Ben çocukları sevmiyorum bebeklerle de orta derece ilgim var o yüzden sevmicem diye korkuyorum ama sen bu kadar seviyorken kendininkini hayli hayli çok seversin :)

L lazkizi6161 doğum için gün vermiş miydi canım doktorun?
21 ile 24 arasi dedi bende 21 istedim berraat gecesi oldugu icin yarinda doktora gidicem tekrar saatini falanda vericekmis bakalim ne olur zaten karnim dusmus goren herkes oyle dedi bende fark ediyorum rahat nefes almaya basladim mideme batmiyo otururken ama simdide kasiklarim cok agriyo

Allahım hayırlı kolay doğum versin inşallah canım.Sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallah.
Benim de doktor aşağı unmiş bebek demişti. Yürümek çok zor olmaya başladı benim için. Dün akşam Karnım vyle büyük ve gergindi ki nerdeyse ağlayacaktım.

Erken mi kalkıyorsun? Hep erken saatlerde yazıyorsun

Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorum ...ben bir tüp bebek hamilesiyim bebeğime zor şartlarda hamile kaldım hamd olsun o kadar çok dualar ettik o kadar istedik ki ilk denemede gebe kaldım..çok şükür .3 ay fena geçmedi bulantılarım oldu ama aşırı kusmam filan olmadı 3 ay bitti şimdi ben de acayip bir sıkıntı iç daralması başladı hamilelikten önce kötü olaylardan sonra da bunları yaşıyordum hatta bir kaç kere panik atak diyeceğim artık nerdeyse bayıltacak kadar korkular yaşadım ama hiç doktora gidipte ilaç kullanmadım kötü olaylar geçince bu hisler de geçti gitti.şimdi sıkıntılar yine başladı.en tipik gece hep aynı saatte Boğaz'ımı sıkıyorlarmış gibi uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum.bu sıkıntı Nasıl geçecek kızlar bebeğime zarar verir miyim aklım hep onda acaba karnımda bir şey oldu bebeğime de ondan mı böyle hissediyorum gibi saçma düşünceler ,sıkıldıkça bebeğimi de sıkıyorum ...ne olur ,doktora mı gideyim Nasıl başa çıkabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…