Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bebeğin hayırlı olsun canım.
Hamilelikten önce de bu türz şeyler yaşayıp kendi kendine atlatabilmişsin inşallah bunu da atlatırsın.
Ama burda çoğumuz ilaç kullenıyoruz ve sıkıntılarımızı burda birbirimizle paylaşıyoruz.
Başedemediğin zaman doktora gitmekten çekinme. Belki çok düşük dozla bile atlatabilirsin.

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.hormonel dengen hamilelikle sarsılacağından psikolojik durumun altüst olabilir.bu bebeğine zarar verecek konuma gelmeden tıbbi destek almanı öneririm canım

Arkadaşlar çok teşekkürler sizlerin de hayırlı uğurlu olsun bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.inş atlatabilirim.ve atlatabiliriz..önceden kendi kendime yaşıyordum bir süre sonra ilaçsız geçiyordu...ama şimdi Bebek var ve en kısa sürede geçmesi lazım bu durumun.. tedavi süreçleri de beni çok yordu belki de .en kötüsü de eşin dahil kimsenin anlamaması..o yüzden size yazdım Allah hepimizin yardımcısı olsun çok sağolun

Bilirim o gerginligi cok zor ozellikle hafta baslarinda bebek buyuyo alisana kadar canim cikiyo misal simdi midemede cikiyo ama okadar korkmuyorum rahatsiz olmuyorum bakalim 38. Haftada ne yasicam her hafta basi odum kopuyo valla

2 de randevum var ne olcak ne bitecek merak ediyorum sancim da var nst ye gircem bakalim ne olur karnim cok assagiya dustu midenle gobegimin arasinda kocaman bir bosluk olustu

2 de randevum var ne olcak ne bitecek merak ediyorum sancim da var nst ye gircem bakalim ne olur karnim cok assagiya dustu midenle gobegimin arasinda kocaman bir bosluk olustu
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm inş

Naptın randevu nasıl gitti
Iyi gecti bi sikinti yok anestezi uzmaniyla gurstum bi sikinti yok epidurale karar verdik bilmiyorum dogrumu yaptim
Benim 3. Oldugu icin rahminde yapisiklik olabilir ameliyat 5 10 dakk daha uzun olabilir genel oluncada bebek daha cok narkoza maruz kalirmis o yuzden epidural yapalim dedi ya bende zaten genelden daha cok korkuyorum ama heycan yaparmiyim panik agak gecirirmiyim ondanda korkuyorum gerci doktor dediki seni oyle bi kafaya alirlarki panik atak aklina bile gelmez dedi bakalim ne olcak iste

özel hastanedemi olacak doğumun çarpıntım falan olursa diyemi korkuyorsun bende korkuyorum ya sen ol da bakalım. Ben inşallah normal doğururum.

özel hastanedemi olacak doğumun çarpıntım falan olursa diyemi korkuyorsun bende korkuyorum ya sen ol da bakalım. Ben inşallah normal doğururum.
Evet carpinti olurmu diye korkuyorum yani cok heyecanlanirmiyim basim agrirmi anestezi uzmani hic bisey olmaz dedi ama bakalim offf cok stresliyim . dreamy07 E ececem21 siz nasil olmustunuz unuttum

Kızlar yalancı sancılar nasıl oluyor? Benim midem mi sancıyor yoksa yalancı sancı mı ayırt edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…