- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Bebeğin hayırlı olsun canım.Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorum ...ben bir tüp bebek hamilesiyim bebeğime zor şartlarda hamile kaldım hamd olsun o kadar çok dualar ettik o kadar istedik ki ilk denemede gebe kaldım..çok şükür .3 ay fena geçmedi bulantılarım oldu ama aşırı kusmam filan olmadı 3 ay bitti şimdi ben de acayip bir sıkıntı iç daralması başladı hamilelikten önce kötü olaylardan sonra da bunları yaşıyordum hatta bir kaç kere panik atak diyeceğim artık nerdeyse bayıltacak kadar korkular yaşadım ama hiç doktora gidipte ilaç kullanmadım kötü olaylar geçince bu hisler de geçti gitti.şimdi sıkıntılar yine başladı.en tipik gece hep aynı saatte Boğaz'ımı sıkıyorlarmış gibi uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum.bu sıkıntı Nasıl geçecek kızlar bebeğime zarar verir miyim aklım hep onda acaba karnımda bir şey oldu bebeğime de ondan mı böyle hissediyorum gibi saçma düşünceler ,sıkıldıkça bebeğimi de sıkıyorum ...ne olur ,doktora mı gideyim Nasıl başa çıkabilirim ?
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.hormonel dengen hamilelikle sarsılacağından psikolojik durumun altüst olabilir.bu bebeğine zarar verecek konuma gelmeden tıbbi destek almanı öneririm canımMerhaba arkadaşlar hepinize hayırlı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorum ...ben bir tüp bebek hamilesiyim bebeğime zor şartlarda hamile kaldım hamd olsun o kadar çok dualar ettik o kadar istedik ki ilk denemede gebe kaldım..çok şükür .3 ay fena geçmedi bulantılarım oldu ama aşırı kusmam filan olmadı 3 ay bitti şimdi ben de acayip bir sıkıntı iç daralması başladı hamilelikten önce kötü olaylardan sonra da bunları yaşıyordum hatta bir kaç kere panik atak diyeceğim artık nerdeyse bayıltacak kadar korkular yaşadım ama hiç doktora gidipte ilaç kullanmadım kötü olaylar geçince bu hisler de geçti gitti.şimdi sıkıntılar yine başladı.en tipik gece hep aynı saatte Boğaz'ımı sıkıyorlarmış gibi uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum.bu sıkıntı Nasıl geçecek kızlar bebeğime zarar verir miyim aklım hep onda acaba karnımda bir şey oldu bebeğime de ondan mı böyle hissediyorum gibi saçma düşünceler ,sıkıldıkça bebeğimi de sıkıyorum ...ne olur ,doktora mı gideyim Nasıl başa çıkabilirim ?
benn pek bisey yapmadim da nerde ne var bilmiyorlardi su soyle bu boyle derken ayakta kaldim e cocuklarda vardi .. aman sonuc guzel kafam rahatladi :) sen nasilsin ela uyumadimi yine gece yazmissin
Annemlerden çıktık yola revan olduk biz de..eve dönüş ..Naber kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Bilirim o gerginligi cok zor ozellikle hafta baslarinda bebek buyuyo alisana kadar canim cikiyo misal simdi midemede cikiyo ama okadar korkmuyorum rahatsiz olmuyorum bakalim 38. Haftada ne yasicam her hafta basi odum kopuyo vallaAllahım hayırlı kolay doğum versin inşallah canım.Sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallah.
Benim de doktor aşağı unmiş bebek demişti. Yürümek çok zor olmaya başladı benim için. Dün akşam Karnım vyle büyük ve gergindi ki nerdeyse ağlayacaktım.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm inş2 de randevum var ne olcak ne bitecek merak ediyorum sancim da var nst ye gircem bakalim ne olur karnim cok assagiya dustu midenle gobegimin arasinda kocaman bir bosluk olustu
Kanım çok düşük çıktı ya ona moralim bozuldu benimde. İçemiyordum ilaç zorla iç dediSessiziz gene nasılsınız dert ortaklarım canlarım
Merhaba canım,doktordan sonra çarşıya geldim.çok çabuk yoruldum ve bir dükkanın sandalyesine oturmuş eşimi bekliyorum.Sessiziz gene nasılsınız dert ortaklarım canlarım
Naptın randevu nasıl gitti2 de randevum var ne olcak ne bitecek merak ediyorum sancim da var nst ye gircem bakalim ne olur karnim cok assagiya dustu midenle gobegimin arasinda kocaman bir bosluk olustu
Tatil iyi gelmiştir canım. İnsan ayrılınca da üzülüyorAnnemlerden çıktık yola revan olduk biz de..eve dönüş ..
Iyi gecti bi sikinti yok anestezi uzmaniyla gurstum bi sikinti yok epidurale karar verdik bilmiyorum dogrumu yaptimNaptın randevu nasıl gitti
özel hastanedemi olacak doğumun çarpıntım falan olursa diyemi korkuyorsun bende korkuyorum ya sen ol da bakalım. Ben inşallah normal doğururum.Iyi gecti bi sikinti yok anestezi uzmaniyla gurstum bi sikinti yok epidurale karar verdik bilmiyorum dogrumu yaptim
Benim 3. Oldugu icin rahminde yapisiklik olabilir ameliyat 5 10 dakk daha uzun olabilir genel oluncada bebek daha cok narkoza maruz kalirmis o yuzden epidural yapalim dedi ya bende zaten genelden daha cok korkuyorum ama heycan yaparmiyim panik agak gecirirmiyim ondanda korkuyorum gerci doktor dediki seni oyle bi kafaya alirlarki panik atak aklina bile gelmez dedi bakalim ne olcak iste
Evet carpinti olurmu diye korkuyorum yani cok heyecanlanirmiyim basim agrirmi anestezi uzmani hic bisey olmaz dedi ama bakalim offf cok stresliyim .özel hastanedemi olacak doğumun çarpıntım falan olursa diyemi korkuyorsun bende korkuyorum ya sen ol da bakalım. Ben inşallah normal doğururum.
İnşallah hallolur hayırlısıyla öncesinde iğne falan vermiyorlar sanırım ya. Toplamda ne kadar suruyor ameliyat
Ağrın sancın mı var canımKızlar yalancı sancılar nasıl oluyor? Benim midem mi sancıyor yoksa yalancı sancı mı ayırt edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?