- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Hayir sakinlestirici yapabilirmisiniz dedim hamilelere yapmiyoruz dedi kana gececegi icin . Sure de ayni 30 45 dakka falanİnşallah hallolur hayırlısıyla öncesinde iğne falan vermiyorlar sanırım ya. Toplamda ne kadar suruyor ameliyat
İnşallah güzel geçer az kaldı senin darısı başıma artık.Hayir sakinlestirici yapabilirmisiniz dedim hamilelere yapmiyoruz dedi kana gececegi icin . Sure de ayni 30 45 dakka falan
Canım benim de tam senin haftanda yalanci sancilarim başladi.regl sancisiyla ayni,hatta bana biraz daha yogunu gibi geldi.32-34 haftada çektim.şuanda çok azaldi.vücut kendini doğuma hazirliyomuş.Kızlar yalancı sancılar nasıl oluyor? Benim midem mi sancıyor yoksa yalancı sancı mı ayırt edemiyorum
Tam olarak nasil agrin varKızlar yalancı sancılar nasıl oluyor? Benim midem mi sancıyor yoksa yalancı sancı mı ayırt edemiyorum
Insallhh da ya hissedersem diye korkuyorum yani agri olmazda sallaniyosun ya ondan offf bi dogursam hayirlisiylaİnşallah güzel geçer az kaldı senin darısı başıma artık.
Ayy bende sarsıntı falan korkutuyo beni de normal olsun hiç gerek kalmasın istiyorum Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Oncekilerde genel anestezimiydiInsallhh da ya hissedersem diye korkuyorum yani agri olmazda sallaniyosun ya ondan offf bi dogursam hayirlisiyla
1. Spinal 2. Genel buda epidural hepsini denedim ama epiduralden memnun kalmis herkes nette baktimAyy bende sarsıntı falan korkutuyo beni de normal olsun hiç gerek kalmasın istiyorum Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Oncekilerde genel anestezimiydi
Spinalle epiduralin farkı ne oluyo ki1. Spinal 2. Genel buda epidural hepsini denedim ama epiduralden memnun kalmis herkes nette baktim
Senin ilk dogum fazla sarsilmazsin ilk dogumlar daha kisa suruyor benim 3. Oldugu icin yapisiklik falan vardir dedi doktor ama anestezici kendinden cok emin konustu ve emin ol cok rahat olacaksin dediAyy bende sarsıntı falan korkutuyo beni de normal olsun hiç gerek kalmasın istiyorum Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Oncekilerde genel anestezimiydi
İnşallah canım. Umarım senin de iyi geçer herşey hemencecik kavuşursun bebişeSenin ilk dogum fazla sarsilmazsin ilk dogumlar daha kisa suruyor benim 3. Oldugu icin yapisiklik falan vardir dedi doktor ama anestezici kendinden cok emin konustu ve emin ol cok rahat olacaksin dedi
Taktik ayni viri omur iligin icine biride disina uygulaniyo galiba spinalde hemen uyusuyosun ve ayaklarini hissetmiyosun ama epiduralde bir kac dakk sonra uyusma oluyo yani dokunuslari hissediyosun ama aci ve agri yokSpinalle epiduralin farkı ne oluyo ki
Sagolasin hepimiz insallhh saglicakla kavusuruz bisey soylimmi kafamdaki uyanamama dusunceleri gitti rahatladim diyebilirim genelden daha cok korkuyomusum megerİnşallah canım. Umarım senin de iyi geçer herşey hemencecik kavuşursun bebişe
Çok korkutucu geliyor kulağa. Ayaklarımı hissetmezsem panik yaparım ben ya of ofTaktik ayni viri omur iligin icine biride disina uygulaniyo galiba spinalde hemen uyusuyosun ve ayaklarini hissetmiyosun ama epiduralde bir kac dakk sonra uyusma oluyo yani dokunuslari hissediyosun ama aci ve agri yok
Ordayken de paniklersem diye korkuyorum ben aklıma gelmicek şeyler gelir falan diye tedirginim. Allah büyük inşallah hiç biri olmadan kurtuluruzSagolasin hepimiz insallhh saglicakla kavusuruz bisey soylimmi kafamdaki uyanamama dusunceleri gitti rahatladim diyebilirim genelden daha cok korkuyomusum meger
Çok korkutucu geliyor kulağa. Ayaklarımı hissetmezsem panik yaparım ben ya of of
Cnm benim toplam en fazla 1 saat sürdü, ameliyata girmeden başında kim duracaksa (hrmşire.anestezi uzmanı? ...) ona kaygılandığını söyle senle ameliyat boyunca konuşsunlar ben öyle yapmıştım.Hayat hikayemi anlattım adama.Hayir sakinlestirici yapabilirmisiniz dedim hamilelere yapmiyoruz dedi kana gececegi icin . Sure de ayni 30 45 dakka falan
İnşallah öyle olur canım içimi ferahlatıyo szden duymak bunları:) panik yapmıon, önce ne olduğunu anlamaya çalışıon.Zaten anestezi uzmanı sakinleştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?