Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar yalancı sancılar nasıl oluyor? Benim midem mi sancıyor yoksa yalancı sancı mı ayırt edemiyorum
Canım benim de tam senin haftanda yalanci sancilarim başladi.regl sancisiyla ayni,hatta bana biraz daha yogunu gibi geldi.32-34 haftada çektim.şuanda çok azaldi.vücut kendini doğuma hazirliyomuş.

Insallhh da ya hissedersem diye korkuyorum yani agri olmazda sallaniyosun ya ondan offf bi dogursam hayirlisiyla
Ayy bende sarsıntı falan korkutuyo beni de normal olsun hiç gerek kalmasın istiyorum Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Oncekilerde genel anestezimiydi

Ayy bende sarsıntı falan korkutuyo beni de normal olsun hiç gerek kalmasın istiyorum Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Oncekilerde genel anestezimiydi
Senin ilk dogum fazla sarsilmazsin ilk dogumlar daha kisa suruyor benim 3. Oldugu icin yapisiklik falan vardir dedi doktor ama anestezici kendinden cok emin konustu ve emin ol cok rahat olacaksin dedi

Senin ilk dogum fazla sarsilmazsin ilk dogumlar daha kisa suruyor benim 3. Oldugu icin yapisiklik falan vardir dedi doktor ama anestezici kendinden cok emin konustu ve emin ol cok rahat olacaksin dedi
İnşallah canım. Umarım senin de iyi geçer herşey hemencecik kavuşursun bebişe

Taktik ayni viri omur iligin icine biride disina uygulaniyo galiba spinalde hemen uyusuyosun ve ayaklarini hissetmiyosun ama epiduralde bir kac dakk sonra uyusma oluyo yani dokunuslari hissediyosun ama aci ve agri yok
Çok korkutucu geliyor kulağa. Ayaklarımı hissetmezsem panik yaparım ben ya of of

Sagolasin hepimiz insallhh saglicakla kavusuruz bisey soylimmi kafamdaki uyanamama dusunceleri gitti rahatladim diyebilirim genelden daha cok korkuyomusum meger
Ordayken de paniklersem diye korkuyorum ben aklıma gelmicek şeyler gelir falan diye tedirginim. Allah büyük inşallah hiç biri olmadan kurtuluruz

Hayir sakinlestirici yapabilirmisiniz dedim hamilelere yapmiyoruz dedi kana gececegi icin . Sure de ayni 30 45 dakka falan
Cnm benim toplam en fazla 1 saat sürdü, ameliyata girmeden başında kim duracaksa (hrmşire.anestezi uzmanı? ...) ona kaygılandığını söyle senle ameliyat boyunca konuşsunlar ben öyle yapmıştım.Hayat hikayemi anlattım adama.

Evet carpinti olurmu diye korkuyorum yani cok heyecanlanirmiyim basim agrirmi anestezi uzmani hic bisey olmaz dedi ama bakalim offf cok stresliyim . dreamy07 E ececem21 siz nasil olmustunuz unuttum

Onlar sen gibi kaç hastayla karşı karşıya kalıyorlar, seni anlıyorlardır ve zaten sakinleşmen için elinden geleni yapıyprlar, çocuk çok çabuk çıkıyor.Çocuk çıksın o aşamada sakinleştirici isteyebilirsin ama ona bile gerek kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…