Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allahım hayırlı kolüy doğumlar nasep etsin inşallah canım.Arkandan gelenlere re tabi.
En azından gününü belirlemiş oldunuz.

Ordayken de paniklersem diye korkuyorum ben aklıma gelmicek şeyler gelir falan diye tedirginim. Allah büyük inşallah hiç biri olmadan kurtuluruz
Bakalim ne olur simdiden stres yapmak istemiyorum aklima guzel seyler getiriyorum ki oyle olsun .. insallhh sag salim cikarsam anlatirim nasil gectigini aallhin izniyle

Allahım hayırlı kolüy doğumlar nasep etsin inşallah canım.Arkandan gelenlere re tabi.
En azından gününü belirlemiş oldunuz.
Amin insallhhh . Evet gun belirli olunca daha rahat oluyo insan en azindan su kadar daha dayan diyorum kendime harbi ben cildirmadiysam kimse cildirmaz bu hastaliktan bi atlatayim su dogumu da hayirlisiyla

11 gün sonra işe dönüş...biner binmez mi olur bu kadar mı olur?toplum çıldırmış gibi sakız mı çiğniyor beni mi buluyor?iki genç tam tepemde ikisi birden çiğniyor ...

Bakalim ne olur simdiden stres yapmak istemiyorum aklima guzel seyler getiriyorum ki oyle olsun .. insallhh sag salim cikarsam anlatirim nasil gectigini aallhin izniyle
Yapma stres canım zorlu Bi hamilelikten sonra bu kolay olsun inşallah. Dualarım seninle hayırlısıyla doğur gel

11 gün sonra işe dönüş...biner binmez mi olur bu kadar mı olur?toplum çıldırmış gibi sakız mı çiğniyor beni mi buluyor?iki genç tam tepemde ikisi birden çiğniyor ...
Seni buluyor kuzum ne kadar gıcık olursan tepende bitiyor böyle şeyler

Canım benim de tam senin haftanda yalanci sancilarim başladi.regl sancisiyla ayni,hatta bana biraz daha yogunu gibi geldi.32-34 haftada çektim.şuanda çok azaldi.vücut kendini doğuma hazirliyomuş.
Adet sancısı gibi demek hmm benimki adet sancısı gibi değil midemi üşütmüş olmalıyım herhalde. Biran korktum.

Canım kola istiyor hamileyken, içiyordum binde bir, anne sütü verirken içsem ne olur gözümde sürkeli kola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…