- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Allahım hayırlı kolüy doğumlar nasep etsin inşallah canım.Arkandan gelenlere re tabi.Iyi gecti bi sikinti yok anestezi uzmaniyla gurstum bi sikinti yok epidurale karar verdik bilmiyorum dogrumu yaptim
Benim 3. Oldugu icin rahminde yapisiklik olabilir ameliyat 5 10 dakk daha uzun olabilir genel oluncada bebek daha cok narkoza maruz kalirmis o yuzden epidural yapalim dedi ya bende zaten genelden daha cok korkuyorum ama heycan yaparmiyim panik agak gecirirmiyim ondanda korkuyorum gerci doktor dediki seni oyle bi kafaya alirlarki panik atak aklina bile gelmez dedi bakalim ne olcak iste
Bakalim ne olur simdiden stres yapmak istemiyorum aklima guzel seyler getiriyorum ki oyle olsun .. insallhh sag salim cikarsam anlatirim nasil gectigini aallhin izniyleOrdayken de paniklersem diye korkuyorum ben aklıma gelmicek şeyler gelir falan diye tedirginim. Allah büyük inşallah hiç biri olmadan kurtuluruz
Amin insallhhh . Evet gun belirli olunca daha rahat oluyo insan en azindan su kadar daha dayan diyorum kendime harbi ben cildirmadiysam kimse cildirmaz bu hastaliktan bi atlatayim su dogumu da hayirlisiylaAllahım hayırlı kolüy doğumlar nasep etsin inşallah canım.Arkandan gelenlere re tabi.
En azından gününü belirlemiş oldunuz.
İnşallah canım inşallahAmin insallhhh . Evet gun belirli olunca daha rahat oluyo insan en azindan su kadar daha dayan diyorum kendime harbi ben cildirmadiysam kimse cildirmaz bu hastaliktan bi atlatayim su dogumu da hayirlisiyla
Metrobüs maceran erken başlamış :)11 gün sonra işe dönüş...biner binmez mi olur bu kadar mı olur?toplum çıldırmış gibi sakız mı çiğniyor beni mi buluyor?iki genç tam tepemde ikisi birden çiğniyor ...
Yapma stres canım zorlu Bi hamilelikten sonra bu kolay olsun inşallah. Dualarım seninle hayırlısıyla doğur gelBakalim ne olur simdiden stres yapmak istemiyorum aklima guzel seyler getiriyorum ki oyle olsun .. insallhh sag salim cikarsam anlatirim nasil gectigini aallhin izniyle
Seni buluyor kuzum ne kadar gıcık olursan tepende bitiyor böyle şeyler11 gün sonra işe dönüş...biner binmez mi olur bu kadar mı olur?toplum çıldırmış gibi sakız mı çiğniyor beni mi buluyor?iki genç tam tepemde ikisi birden çiğniyor ...
Adet sancısı gibi demek hmm benimki adet sancısı gibi değil midemi üşütmüş olmalıyım herhalde. Biran korktum.Canım benim de tam senin haftanda yalanci sancilarim başladi.regl sancisiyla ayni,hatta bana biraz daha yogunu gibi geldi.32-34 haftada çektim.şuanda çok azaldi.vücut kendini doğuma hazirliyomuş.
Özge dün 30 haftalık olmuşsun ne sevindimSeni buluyor kuzum ne kadar gıcık olursan tepende bitiyor böyle şeyler
Bebekte gaz yapmasınCanım kola istiyor hamileyken, içiyordum binde bir, anne sütü verirken içsem ne olur gözümde sürkeli kola
Cumadan cumaya atıyor canım ben korkuyorum kız karnım daha şişermi doğum nasıl olur valla ilerledikçe de korkuyorum. Seninde ilerledi beyaÖzge dün 30 haftalık olmuşsun ne sevindimilerliyor haftalarımız çok şükür
hoşbuldukSeni hatırlıyorum geçmiş sayfalardan hoşgeldin hayırlı olsun yeni hamileliğin :)
hoşbulduk. yalnız bende aşırı heyecan ve çarpıntı var bebeğe zarar verir mi
Daha önce varmıydı böyle bi rahatsızlığınız yoksa hamileliktemi olduhoşbulduk. yalnız bende aşırı heyecan ve çarpıntı var bebeğe zarar verir mi
Takıntı ve asabiyetten doğum bile gelmiyor aklıma...Metrobüs maceran erken başlamış :)
Cok cok clap clap sesler beynimi kemirdi.tam ne olur cignemeyin diyecektim indiler...Seni buluyor kuzum ne kadar gıcık olursan tepende bitiyor böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?