Ahh ahhh okb depresyondanda beter.Depresuon ilaçla geçiyor ama okb biraz zor.Bende çekiuorum.Takıntı ve asabiyetten doğum bile gelmiyor aklıma...
Ya bende hiç irade yok, canım ne çekerse bam güm indiriyorum.Canım kola istiyor hamileyken, içiyordum binde bir, anne sütü verirken içsem ne olur gözümde sürkeli kola
canım çok sağol rahatladım inanYok cnm, bişi olmuyor.Bizler ne ataklar yaşadık :) bişi olmadı.
canım çok sağol rahatladım inan
Anammm sende 32 olmussunÖzge dün 30 haftalık olmuşsun ne sevindimilerliyor haftalarımız çok şükür
Evet :)) çok şükürAnammm sende 32 olmussun
Sen nasılsın Nurcanım annenler iyi geldi mi ?Selda53 nerelerdesin?
Sen ne zaman gideceksin annenlerin yanına doğum içinSen nasılsın Nurcanım annenler iyi geldi mi ?
Hala devam etme gibi olasılık varmıymış canım. İnşallah biley çıkmaz sonucunda. Ne gibi belirtiler devam ediyorYaa ne gıcık bişidir,, başıma bela oldu zehirlenme, tansiyonum yüksek çıkıyor hala diyordum, dr. Bir sürü test istedi en son gittiğimde, sonuç için aradı 2 ay geçmesine rağmen hala hellp sendrom bulguları var dedi.Şakamıdır nedir.Cumartesi dr. Ofisine çağırdı.
Bişi anlamıyorum hamilelikteki gibide, 1.5 ay sürer dedi dr. Ama benim 2. Ay yeni oldu.Bugün dedim normal mi olabilir dedi.Haftaya tahliller tekrarlanacak.Hala devam etme gibi olasılık varmıymış canım. İnşallah biley çıkmaz sonucunda. Ne gibi belirtiler devam ediyor
Daha vücuttan çıkmamış demekki. Düzelir inşallah sıkma canını.. Yeni yeni topluyor vücutta kendini umarım tez zamanda düzelir. Bebiş napıyo? Büyümüştür beya.Bişi anlamıyorum hamilelikteki gibide, 1.5 ay sürer dedi dr. Ama benim 2. Ay yeni oldu.Bugün dedim normal mi olabilir dedi.Haftaya tahliller tekrarlanacak.
İdrar tahlilinde hala kırmızı kan hücreleri var, hellp sendrom bulguları dedi.Tansiyonum tabiki 19-11 değil hamilelikteki gibi ama 14-9 ;15-10 falan işte.
Daha vücuttan çıkmamış demekki. Düzelir inşallah sıkma canını.. Yeni yeni topluyor vücutta kendini umarım tez zamanda düzelir. Bebiş napıyo? Büyümüştür beya.
Maşallah kuzucuğa ya Allah korusun tüm yavrularımızı inşallah atlatırsın tez zamanda canım.2720 gr cnm, şükür iyi ya cuma dr.da kontrolü var.Bakalım o ne diyecek.
Yapıştı kaldı üzerime ya.Ne zehirlenmeymiş.Hala devam ediyor.
Dimi ya valla bende ilerde olsun istiyorum dört beş sene sonra ama bunda yaşadığım psikolojiyi düşününce korkuyorum hamilelik ayrı zor doğur bak ayrı zor. İnsan yıpranıyor korkuyorDr.da diyor ki, bir süre çocuk düşünme, psikolojik olarak yıpranırsın, bu yaşadığının psikolojisini bir atlat bakalım.
Dedim zaten düşünecek hal mi kaldı ne çocuğu :)
Simdi oule geliyo size cocuklar buyuyunce tabi sizde ozaman iyi olacaksiniz seve seve yapcaksiniz birer tane daha cunku en fazla ben 1. De agliyodum yeminler ediyodum bir daha cocuk yapmicam diye ama unutuyosun o zorluklari 2. De yaptim ayni aglaya aglaya emzirdim gece kalkip uykusuzluktan nevrim donmustu arti okadar hastalikla mucadele verdim hem cocuk hem ben ama unuttum yine 3. Yaptim daaa bu son artikk okadarda degil gercekten bu son :)) E ececem21Dimi ya valla bende ilerde olsun istiyorum dört beş sene sonra ama bunda yaşadığım psikolojiyi düşününce korkuyorum hamilelik ayrı zor doğur bak ayrı zor. İnsan yıpranıyor korkuyor
Son kararın mı emin misin? :) Allah bağışlasın canım öyle dediğin gibi unutulmasa kimse çocuk yapmaz ama bilmiyorum bakalım doğuralım bi nasıl olacak.Simdi oule geliyo size cocuklar buyuyunce tabi sizde ozaman iyi olacaksiniz seve seve yapcaksiniz birer tane daha cunku en fazla ben 1. De agliyodum yeminler ediyodum bir daha cocuk yapmicam diye ama unutuyosun o zorluklari 2. De yaptim ayni aglaya aglaya emzirdim gece kalkip uykusuzluktan nevrim donmustu arti okadar hastalikla mucadele verdim hem cocuk hem ben ama unuttum yine 3. Yaptim daaa bu son artikk okadarda degil gercekten bu son :)) E ececem21ozgrmzn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?