- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Allahım şifa versin canım,inşallah en kısa zamanda o belirtiler de ortadan kalkar.Yaa ne gıcık bişidir,, başıma bela oldu zehirlenme, tansiyonum yüksek çıkıyor hala diyordum, dr. Bir sürü test istedi en son gittiğimde, sonuç için aradı 2 ay geçmesine rağmen hala hellp sendrom bulguları var dedi.Şakamıdır nedir.Cumartesi dr. Ofisine çağırdı.
Benim gorumcemde ayni senin gibi oldu belkide cok daha kotu cunku o gec gitti doktora dogumdan 2 3 ay sonrasina kadar etkisini azaltarak bitmis sikintilar aradim da sordum sende rahat ol yapismaz sana insallhhh2720 gr cnm, şükür iyi ya cuma dr.da kontrolü var.Bakalım o ne diyecek.
Yapıştı kaldı üzerime ya.Ne zehirlenmeymiş.Hala devam ediyor.
Sagoll cumlemizinkileri rabbim bagislasin .. son kararim canim zaten 3 de sezeryan 4. Risk olur korkarim zaten bakamamda dusunsene 4. De erkek oluyomus :)) uuu 4 gelin xig cig yerler beni valla :))Son kararın mı emin misin? :) Allah bağışlasın canım öyle dediğin gibi unutulmasa kimse çocuk yapmaz ama bilmiyorum bakalım doğuralım bi nasıl olacak.
Benim gorumcemde ayni senin gibi oldu belkide cok daha kotu cunku o gec gitti doktora dogumdan 2 3 ay sonrasina kadar etkisini azaltarak bitmis sikintilar aradim da sordum sende rahat ol yapismaz sana insallhhh
Allahım şifa versin canım,inşallah en kısa zamanda o belirtiler de ortadan kalkar.
Baya ağırdı senin help sendromun.Acaba bu belirtilerin geçmesi de biraz uzun mu sürecek acaba.
İlaç vermicekler mi tansiyonun düşmesi için.
5. Bir oğlum var sonrasında 3 düşük oldu bu 5. gebelikİlk hamilelik mi?
Sizlerle aynı düşünüyorum.eşim ikinciyi istiyor ama bu fikir bana coook uzak.ben daha 1.ye nasil bakicam derdindeyim zaten hamileligim de kötü geçmiş. Ikinci benim icin imkansiz gibi.Dimi ya valla bende ilerde olsun istiyorum dört beş sene sonra ama bunda yaşadığım psikolojiyi düşününce korkuyorum hamilelik ayrı zor doğur bak ayrı zor. İnsan yıpranıyor korkuyor
Nasılsın canım?2. İçin şimdi hiç kafanızı yormayın kızlar.
Bakalım zaman ne getirecek.
İnşallah hepimiz için güzel ve hayırlı günler gelir.
İyi olmaya çaloşıyorum canım.Bazen iyi hissediyorum bazen kötü.korkular devam ediyor bu arada.Nasılsın canım?
Bende bugün bebişin kıyafetleri ütülücem.öncesinde ütümün tabanını temizlemem lazım.bişeyler yapışmış tabanına.ben halen yataktayım.bi çıksam kahvaltı etsem iyi olcak ta offf gücüm isteğim yok.İyi olmaya çaloşıyorum canım.Bazen iyi hissediyorum bazen kötü.korkular devam ediyor bu arada.
Geçen hafta yıkadığım bebek kıyafetlerini ütüledim.Biraz da maminele attım serecem inşallah.
Daha çantaları hazırlayamadım.
Sen nasılsın?
Şu doğum iznine ayrılayım bi, sonra ev taşıyacam. Taşınır taşınmaz gidicem canım mayısın sonu gibi. Eylüle kadar bizimkilerde kalacam. İnşallah. Sen ne zaman gidiyorsun ?Sen ne zaman gideceksin annenlerin yanına doğum için
Diğer annelerde ne hazırlıklar var görsen.. Hele bi korse muhabbeti vardı doğumdan sonra için. Biz bişey hazırlayana kadar ömrümüzden ömür gidiyorİyi olmaya çaloşıyorum canım.Bazen iyi hissediyorum bazen kötü.korkular devam ediyor bu arada.
Geçen hafta yıkadığım bebek kıyafetlerini ütüledim.Biraz da maminele attım serecem inşallah.
Daha çantaları hazırlayamadım.
Sen nasılsın?
Bana da imkansız gibi geliyor ama sağlıklı olsunlar bir tanede kızım olsun isterim açıkcası yaaSizlerle aynı düşünüyorum.eşim ikinciyi istiyor ama bu fikir bana coook uzak.ben daha 1.ye nasil bakicam derdindeyim zaten hamileligim de kötü geçmiş. Ikinci benim icin imkansiz gibi.
Aa ne zaman çıkardın? söylesem söylesem diyordum çekiniyordum açıkcası 75 e çıkmanı...bi de kızım olsun falanlar oh ohhh maşallah canım.Nasılsınız kızlar ? Ben ilacımı 75 mg çıkardığımdan beri daha iyi gibiyim ki yansıyorda farkediyorsunuzdur. Sizde ne var ne yok
Senin adına sevindim canım.doğumdan önce bırakican mi peki?benim kadin dogumcum 1 hafta oncesinden birakmam gerektigini söyledi.inş benim icin buyuk sikıntı olmaz.Nasılsınız kızlar ? Ben ilacımı 75 mg çıkardığımdan beri daha iyi gibiyim ki yansıyorda farkediyorsunuzdur. Sizde ne var ne yok
Daha öncekilerde, böyle bir durum yaşamadın mı5. Bir oğlum var sonrasında 3 düşük oldu bu 5. gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?