Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sizlerle aynı düşünüyorum.eşim ikinciyi istiyor ama bu fikir bana coook uzak.ben daha 1.ye nasil bakicam derdindeyim zaten hamileligim de kötü geçmiş. Ikinci benim icin imkansiz gibi.

Vallaha çalışan birisi için zor,erkekler ne zorluğu çekiyor ki?, onlar 2 ister 3 ister.Canları istediğinde alır çocuğu sever sıkılınca ananın üstüne atar, sıkıntıyı anne çeker.Erkekler için hava hoş.Tüm sorunluluk sende.2. Benim içinde uzak.

Aa ne zaman çıkardın? söylesem söylesem diyordum çekiniyordum açıkcası 75 e çıkmanı...bi de kızım olsun falanlar oh ohhh maşallah canım.
Ben biraz nanemollayım içim sıkılıyor..

ilknursaid cnm hep diyordum 50 mg doz düşük tam iyi olmaman normal.İdeal 75 mg veya 100 mg.Bende 75 mg yapınca rahatlamıştım.

Vallahaya 2 aydır düzelemedi gitti. Neladar tehlikeli bişi daha düzelememden belli.
Şaka gibi ne gelirse benim başıma mı gelir ya.

Cnm sende yorulma lütfen hamilelikte tansiyon şakaya gelmiyor.
Hellp en ağırıydı canım hemen atamaman normal yaşadıkların çok zordu Allah korusun ölümden döndün ,yavaş yavaş düzeleceksin canım..

Canim senin 2. Olursa riskli gebelik bölümünde takip edilirsin.gebelik zehirlenmesi bir kere geçirilince diger hamilelikte genelde tekrar edermiş.benim şu tansiyon düşse bile doğum yaklaştıkça heyecandan yine yükselir biliyorum.bu arada bikaç gündür duygu dalgalanmalarım yine arttı.

Kontrol için zaten gatada riskli gebelik bölümünde hocaya güttim.Baya beni aydınlattı.%25 tekrarlama durumu var.

Şu doğum iznine ayrılayım bi, sonra ev taşıyacam. Taşınır taşınmaz gidicem canım mayısın sonu gibi. Eylüle kadar bizimkilerde kalacam. İnşallah. Sen ne zaman gidiyorsun ?
Canım hiç belli değil bende haziran gibi düşünüyordum annem atom tedavisi alıcak ve benim ona yaklaşmamam lazım şayet kuzenim tıp fakültesinde eğer ayarlar da beri alırsa gidicem yoksa burdayım

Sagoll cumlemizinkileri rabbim bagislasin .. son kararim canim zaten 3 de sezeryan 4. Risk olur korkarim zaten bakamamda dusunsene 4. De erkek oluyomus :)) uuu 4 gelin xig cig yerler beni valla :))
Şaka bi yana Allah hayırlı evlatlar versin canım gelinler de iyi olur inşallah :) bende kız çok istiyordum ilerde inşallah cesaret ederim de bide kızım olur bakalım. Sayılı günler kaldı kavuşuyorsun ya. O günleri gorecez mi biz de bakalım

Aa ne zaman çıkardın? söylesem söylesem diyordum çekiniyordum açıkcası 75 e çıkmanı...bi de kızım olsun falanlar oh ohhh maşallah canım.
Ben biraz nanemollayım içim sıkılıyor..
Şu depresyon atağından sonra kendi kafama göre yükselttim valla. Yine dalgalıyım ama o zaman ki gibi değil çok şükür. Demek istediğin şeyler olunca hiç çekinme canım direk söyle , sor. Ay kız isterim ama öyle hayal ki uzak ki şuan.

Aynen sayili gunler var nasil gececek cok merak ediyorum uyanik olmak dogru bi jarar mi bilemiyorum ama kafamda hep guzel canlaniyo ameliyat ani doktorlarla muhabbet ben gayet sakin olumsuz hic bisey gelmiyo aklima . Karnim iyice assaya dustu acayip bir baski var kasiklarimda bir an once dogurmak istiyorum o yuzden penguen gibi gezmekten bunaldim

Senin adına sevindim canım.doğumdan önce bırakican mi peki?benim kadin dogumcum 1 hafta oncesinden birakmam gerektigini söyledi.inş benim icin buyuk sikıntı olmaz.
Bırakmayı düşünmüyorum canım bir gün bile içmeyince deliye dönüyorum. Dayanamam

Bende dört gözle doğum günümü bekliyorum eşim napacak diye her sene bişeyler yapıyor bakalım bu sene ne olacak. Sabret canım aşa düştüyse rahatlatmışsındır gerçi bi yer rahatlıyor bi yer tam tersi napalım artık. Geçer geçer az kaldı inşallah ameliyatta iyi geçicek olumlu düşününce herşey daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…