- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Sen normal doğum düşünüyordun dimi özgeBende dört gözle doğum günümü bekliyorum eşim napacak diye her sene bişeyler yapıyor bakalım bu sene ne olacak. Sabret canım aşa düştüyse rahatlatmışsındır gerçi bi yer rahatlıyor bi yer tam tersi napalım artık. Geçer geçer az kaldı inşallah ameliyatta iyi geçicek olumlu düşününce herşey daha güzel olur
Evet Ilknur yani sezeryanden daha çok korkuyorum ikisindende korkuyorum ama olacak mecbur. Sen nasıl düşünüyorsunSen normal doğum düşünüyordun dimi özge
Aynen bende normal düşünüyorumEvet Ilknur yani sezeryanden daha çok korkuyorum ikisindende korkuyorum ama olacak mecbur. Sen nasıl düşünüyorsun
En son kontrole ne zaman gitmiştin? Doktor la konuştun muAynen bende normal düşünüyorum
Bir aydan fazla oluyor yarın gidicem bakalımEn son kontrole ne zaman gitmiştin? Doktor la konuştun mu
İlaç vs kullanıyor musun ? Hadi paylaşırsın yine ne olup biterseBir aydan fazla oluyor yarın gidicem bakalım
Kullanmaz olurmuyum 75 mg lustral , 2 mg stilizan, balık yağı , kan ilacıİlaç vs kullanıyor musun ? Hadi paylaşırsın yine ne olup biterse
Sanki pusuda bekliyorDepresyonun mu zorluyor ?
Benim dr.onbeşgune bir çağırıyor..Bir aydan fazla oluyor yarın gidicem bakalım
Bırakma cnm, bugün aniden doğum yapsan bırakma zamanın bile olmuyor.Ben de bırakmayacağım. Benim ilaç bırakma korKum var zaten.
Bende senin gibiydim.Dr. Bana dedi 50 mg çocuklara verioz :) benim dozum zaten 100 mg dı.75 mg a çıkınca rahatlamıştım azcık.Ara ara yoklamaya çalışır korkma olur mu.Evet canım 75 mg sınırda tutuyor beni. 50 mg hiç yetmiyordu.
Meczup deli divane bi adam indirdiler metrobusten biz dedurakta bekliyorduk o sirada..kendi kendine küfürler müfürler adamin birine daha saldırdı eline demirleri dolayip.her taraf tehlike oldu artık ortalik karisti nereye kaçacağimi sasirdim hengabede...
..nıza koyiyim ulaannn diye bağırıyor,söyleniyor, dedim hasta buMillet bizden deli vallaha
Sen iyi misin eve vardın mı ?Aha kavga çıktı şöförü dövüyorlar...
Benimki de öyle ama benim doktorlar hep vanda. Ben batmanda o yüzden kalıyor böyle. Bir iki haftaya geçecem vana benimkilere görünecem inşallah.Benim dr.onbeşgune bir çağırıyor..
Allah ım Sen koru !Sanki pusuda bekliyor
Canım benim ay nasıl sarılasım geldi sanaBende senin gibiydim.Dr. Bana dedi 50 mg çocuklara verioz :) benim dozum zaten 100 mg dı.75 mg a çıkınca rahatlamıştım azcık.Ara ara yoklamaya çalışır korkma olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?