Kız metrobüsten indim bu seferde bir minübüs söförü bir de otobüs söförü durmuşlar inmişler pata küte kavga e 5in kenarında ulu orta...millet birikmiş anam ne oluyo bugün dedim..trafik durmuş kavgadan ...Sen iyi misin eve vardın mı ?
Ilk üç ay zorluymuş canım.kıyamam kuzuya çok uzülüyorum minicikler daha...Bu gaz ne zaman geçecek(((( kıpkırmızı oluyo ağlıyo ((
Amin..Allah ım Sen koru !
Bu gaz ne zaman geçecek(((( kıpkırmızı oluyo ağlıyo ((
Bu kizin bogurmesinden sut sağma makinenin parçasını kaybettimIlk üç ay zorluymuş canım.kıyamam kuzuya çok uzülüyorum minicikler daha...
Ece sut sağma nin o beyaz şeyi kayboldu, bulabilir miyim ki o parçadan, göğüslerim patliyoOff yaaaben bazen o kırmızılıktan korkuyorum.
Korkma bisey olmaz beninki domates gibi olurdu gozleri disari portlerdi ikinmaktan bisey olmadi :) siz atlattiniz cogunu biz ne yapicaz uykusuz gecelere talimmmOff yaaaben bazen o kırmızılıktan korkuyorum.
düşüklerde yaşamıştımDaha öncekilerde, böyle bir durum yaşamadın mı
hangi ilacı kullanıyorsunNasılsınız kızlar ? Ben ilacımı 75 mg çıkardığımdan beri daha iyi gibiyim ki yansıyorda farkediyorsunuzdur. Sizde ne var ne yok
Kazasız belasız vardın inşallah evine ay ne maceralıymış öyleKız metrobüsten indim bu seferde bir minübüs söförü bir de otobüs söförü durmuşlar inmişler pata küte kavga e 5in kenarında ulu orta...millet birikmiş anam ne oluyo bugün dedim..trafik durmuş kavgadan ...
Lustral ve stilizanhangi ilacı kullanıyorsun
Bugün başka hocaya sordum.Kullanıyorum dedim.Kullan kötüysen dedi.Vallaha emzirirken kullanmazsam sıyırırım, ilaca devam.Lustral ve stilizan
Hangi ay başladın arkadasimLustral ve stilizan
13. Haftada antidepresan kullanmaya başladımHangi ay başladın arkadasim
valla doğumdan sonra gorucez. Şimdilik şükür yani bi odunluğunu görmedimYaw bu erkekler ne garip, eşime diyorum ben yoruluyorum dr. Takibini sen not al.Adam diyor üşengeçlik yapma telefonuna not al.Arkadaş kafam dolı kafam.Yorgunum, uykusuzum.Ne günahım vardı odunla evlendim ben ya.Kızlar sizlerin kocası bukadar odun mu?
Ehem ehem odunlukta benimkine laf ettirmem bacım...Yaw bu erkekler ne garip, eşime diyorum ben yoruluyorum dr. Takibini sen not al.Adam diyor üşengeçlik yapma telefonuna not al.Arkadaş kafam dolı kafam.Yorgunum, uykusuzum.Ne günahım vardı odunla evlendim ben ya.Kızlar sizlerin kocası bukadar odun mu?
Özel günlere değer veren bir adamdan odun olmasını bekleyemeyiz kuzum.çok ta iyi bir baba olur enişte bence...valla doğumdan sonra gorucez. Şimdilik şükür yani bi odunluğunu görmedim
Allah a şukur kuzum. İnşallah iyi bir baba olur hepimizin ki. Tabi yardımcı da olurÖzel günlere değer veren bir adamdan odun olmasını bekleyemeyiz kuzum.çok ta iyi bir baba olur enişte bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?