Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Asıl onlar üşengeç, birde bize dönüp dolanıp laf söyleme peşindeler.

çok kiloluyum ve sgara da içiyorum ama azalttım
Daha çok erken hamileliğin getirdiği nefes darlığı sıkıntısı için ama bünye tabi, kilo ve sigara hayli hayli tetikler.ilk oniki hafta bebeğin organ gelişimi zamanı.ne olur içmemeye çalış bol bol deniz kenarı ve ormanlık alanlarda gez otur canım.

çok kiloluyum ve sgara da içiyorum ama azalttım
Bak ilac al ama sigara icme sigaranin bilindik zararlari var bebege azicik iradeli ol ve karnindaki sabiye zarar verme ilac ihtiyac halinde tabiki kullanilmak zorunda ama sigara bir ihtiyac degil nefsine hakim olamama hamileyken sigara icenlere cok kiziyorum kusura bakma .. insallhhh birakirsin tamamiyle hem kendine hemde bebegine bu iyiligi yap

Slm kızlar.dün doktor kontrolüm vardı.doğum tarihini ögrendik.6 haziranda Allahın izniyle bebeğimi kucağima alicam.kilosu az ama.sanirim 3 kg dan aşagı olucak kilosu.doktor haftası tam olsun organları gelişsib kilosu önemli değil dedi biraz rahatladim.tansiyonum halen yüksek dün yine 15 ti.doktor idrar tahlili yaptirdi hemen.şükür ki protein çikmadi.pzts icin kan tahlilleri verdi.tansiyonun yükselme sebebini bulmaya çalışiyo.bende durumlar böyle.sizler nasilsiniz?

Canım çoğul gebelikler olsun prematüre bebekler olsun 2kilo bile cok iyi sayılırken üstü hayli hayli normal canım.ben 2.600 doğmuşum yeğenim de 2.800 doğdu.
Benim derdim de bebek cok az hareket ediyor..

Hayirlisiyla al kucagina insallhh . Kiloyu dert etme son ayda haftada 200 gr aliyo merak etme alir bence hic kafani yorma alkhin izniyle son zamanlar hersey duzeliyo

Suanda ne kadar kilosu bazi doktorlarda abartio zayif diye

Bende bi odunluk olustu gunler cok cabuk geciyo gibi geliyo bana bilmiyorum birazcik agrasiflik var uzerimde ama heycan yok o gun ne olur bilemiyorum
Canım dün tarihi öğrendim ya bende bi rahatladım,bi gevşedim keyiflendim.millette tam tersi olur korkar heyecan olur,bende dünden beri sadece rahatlama hissi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…