Gaz mi kolik mi bilmiyorumAh canim ya gaz böyle yapıyo işte.keske elimizden bisey gelse.yanında kimsen yok mu yardimci olacak?
Tarih vermedi canım daha.Her hafta gidiyorum artık ,belki bu hafta verir gün.Senin doğum tarihi belli oldumu canım?
Doktoru ne diyor ?Gaz mi kolik mi bilmiyorum
Çok şükür az kaldı canım :)Canım dün tarihi öğrendim ya bende bi rahatladım,bi gevşedim keyiflendim.millette tam tersi olur korkar heyecan olur,bende dünden beri sadece rahatlama hissi var
Ayy biliyorum sakin ve konuşmaz:))Tarih vermedi canım daha.Her hafta gidiyorum artık ,belki bu hafta verir gün.
Biliyorsun benim doktorumu.
Buralardayım kuzum,iyi olmana cok seviniyorum:)m.beauty nerelerdesin canım
Slm kızlar.dün doktor kontrolüm vardı.doğum tarihini ögrendik.6 haziranda Allahın izniyle bebeğimi kucağima alicam.kilosu az ama.sanirim 3 kg dan aşagı olucak kilosu.doktor haftası tam olsun organları gelişsib kilosu önemli değil dedi biraz rahatladim.tansiyonum halen yüksekdün yine 15 ti.doktor idrar tahlili yaptirdi hemen.şükür ki protein çikmadi.pzts icin kan tahlilleri verdi.tansiyonun yükselme sebebini bulmaya çalışiyo.bende durumlar böyle.sizler nasilsiniz?
Sabah çişini yaptığı yerde sümüksü gibi bir akıntı gördük hemen hastaneye götürdüm çünkü enfeksiyon olabilir diye,idrar yolu enfekyonu başlangıcı ama erken yakaladık, pazartesi kültür çıkacak onu beklioz.Ece napıyosun canım ela nasıl ?
Ayaktasın canımyenidencan yine kayıpsın.
Çok geçmiş olsun canım. Inş cabucak iyileşir.bezini sık sık degiştir.Sabah çişini yaptığı yerde sümüksü gibi bir akıntı gördük hemen hastaneye götürdüm çünkü enfeksiyon olabilir diye,idrar yolu enfekyonu başlangıcı ama erken yakaladık, pazartesi kültür çıkacak onu beklioz.
Çocuklarda olabiliyormuş maalesef.
Berfinde de enfeksiyon çıkmışarkadaş zaten yoruluyoruz birde hastalık gelince iyice insan geriliyor.
Kız nerelerdesin sen?Günaydın kızlar huzurlu ve mutlu pazarlar dılerım
:) sende olmasan merak edenımız yok burdayım geldım bı kayboluyım dedım bakım yoklugum farkedılıyomu :))))) ya kızlar bırsey sorcam hamilelikte akıntı normalmı acaba bıde benım catı kemıgı agrılarım basladı yururken cok zorlanıyorum sızdede varmı yoksa valla tırsıyom erken dogum olmasın salı gunu randevumKız nerelerdesin sen?
O yuzden demekkı bebekler okadar huzursuzdu cok gecmıs olsunSabah çişini yaptığı yerde sümüksü gibi bir akıntı gördük hemen hastaneye götürdüm çünkü enfeksiyon olabilir diye,idrar yolu enfekyonu başlangıcı ama erken yakaladık, pazartesi kültür çıkacak onu beklioz.
Çocuklarda olabiliyormuş maalesef.
Berfinde de enfeksiyon çıkmışarkadaş zaten yoruluyoruz birde hastalık gelince iyice insan geriliyor.
Psikolojim çok inişli çıkışlı , düşüncelere dalıp ağlamalarım devam ediyor.Kırılganlık ve alınganlık hat safhada.Yenidencan paikolojin nasıl nasıl gidiyor ?
Buralardayım ama yazamıyorum bazen.Bilmiyorum hayata mı küsüyorum diyorum bazen.yenidencan yine kayıpsın.
Evet canım aynen öyle.Bakalım ameliyat anında nasıl olacak.Ayy biliyorum sakin ve konuşmaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?