Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Geçmiş olsun kızlarımıza.Allahım acil şifa versin inşallah.

Yoğurt gibi peynir kesiği gibi beyazsa mantar;kahverengimsi ve kokuluysa enfeksiyon habercisi olabilir.kaşıntı var mı?gebelikte nüksediyor bu rahatsızlıklar..kokusuz,renksiz,kıvamsızsa normal fizyolojik akıntı da olabilir.
Kendini çok yorma dinlen canım..

Canım dün tarihi öğrendim ya bende bi rahatladım,bi gevşedim keyiflendim.millette tam tersi olur korkar heyecan olur,bende dünden beri sadece rahatlama hissi var
Çok sevindim canım , inşallah darısı bize.
Bebeğin kilosu da az değil aslında.Kız çocukları daha narin doğup arayı kapatıyorlar.
Biz de 2300 civarı dedi doktor.tam net olmazmış canım zaten , yaklaşıkmış bu kilolar.
Sağlıklı olsinlar inşallah.

Bu haftalarda basliyo zaten cati kemigi agrisi .. akinti bendede hep var sari renkli bazen seffaf degisiyo afedersiniz .. son aylarda ozellikle bu haftalarda artiyo ama kasjnti filan olursa git doktora

Ya arkadas bu sicaklik yukselmesinden midir nedir anlamadim devamli uyumak istiyorum ama oyle rahat bi uyku da degil ne saga donebiliyorum ne sola ozellikle ayak tabanlarim ve avuclarim yaniyo resmen ates gibi gece duvarlara yapisiyorum ama nafile yaniyorumm

Evet seni çok iyi anlıyorum canım aynı şey bende de var.gün içinde uyudum ter içinde uyandım ve ağzımda garip bir tat.
Senin az kaldı inşallah.

Bu antibiyotik bebegimi ne zaman rahatlatır , dun gece 1 de ilk kaşık surubunu verdik, ağrı kesici de verdik, bugün ağrısı azalmismidir?

Bu antibiyotik bebegimi ne zaman rahatlatır , dun gece 1 de ilk kaşık surubunu verdik, ağrı kesici de verdik, bugün ağrısı azalmismidir?
Geçmiş olsun. Ne enfeksiyonu imiş çanım
Ateşi var mı?Yeni doğan bebek de bazı bakterilir yüksek çıkabiliyormuş.

,(( Bakteri adında bi sürü şey yaziyo korkuyorum, bugün gece dr ağrı kesici vereyim mi ?
Canım enfeksiyon, bakteri dediğimiz canlıların vücutta üreyip yerleşim alanı zaptetmesiyle oluşan durumdur.ilaçlar da bakterinin çeşidine göre yapılmış olup onları gebertmek içindir.korkma canım,dr.a danışmadan da başka ilaç verme

Geçmiş olsun. Ne enfeksiyonu imiş çanım
Ateşi var mı?Yeni doğan bebek de bazı bakterilir yüksek çıkabiliyormuş.
Sağol canım idrarında Staphylococcus Aureus diye bi bakteri, suprax ilaç verdi antibiyotik, ateşi yok çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…