Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Su zor günler bi geçse.

Sağol canım idrarında Staphylococcus Aureus diye bi bakteri, suprax ilaç verdi antibiyotik, ateşi yok çok şükür.
İdrar yolu enfeksiyonunda nitrite de bakılması gerekiyor.baktılür mı siz de nitrite.
Çünmü idrar da zaten bakteri olması belli bir miktarda normal değil mi zaten.

Evet seni çok iyi anlıyorum canım aynı şey bende de var.gün içinde uyudum ter içinde uyandım ve ağzımda garip bir tat.
Senin az kaldı inşallah.
Canim ya aynı şeyleri yaşiyoruz.benimde bugun sabahtan beri ağzimda metal tadı var.ne yesem de geçmedi.1 haftadir da geceleri ateş basmasindan yatamiyorum.tansiyonum da yüksek doğum yaklaştikca sıkintilar da artıyo sanki.

Sağol canım idrarında Staphylococcus Aureus diye bi bakteri, suprax ilaç verdi antibiyotik, ateşi yok çok şükür.
mikroskopla bakıldığında üzüm salkımı şeklinde bir bakteri,ismini de oradan alıyor canım.insanları da hayvanlari da hasta eden ama hemen halt edilen bir bakteridir.korkmana hic gerek yok kuzum

mikroskopla bakıldığında üzüm salkımı şeklinde bir bakteri,ismini de oradan alıyor canım.insanları da hayvanlari da hasta eden ama hemen halt edilen bir bakteridir.korkmana hic gerek yok kuzum
Ya, geçer dimi canım çok sağol, ağlarken yüzüme bakıyor bana yardim et der gibi uyuyamiyordu ( benim yüzümden bir canlının hele bir bebegin aci çekmesi perişan etti beni, iyi bakamadım heralde ( inan ayni bakteriyi bende kapmak istiyorum.

Canım olabiliyor bu,elim kadar kedi yavrularına dahi enfeksiyondan iğne yapıyorduk,daha hassaslar,gözünden sakındığını biliyorum ben Berfin'i kendini suçlama sakın,annesin sana zor geliyor tabi ama bir sekilde hastalaniyor bebekler ne yapsan da..bak gör nasıl toparlayacak hemen insallah.yer onu teyzesi...

İnşallah ela da berfin de hemen toparlanır, sağol canım

İnşallah ela da berfin de hemen toparlanır, sağol canım
Canım bebişleriniz için dua ediyorum.ins hemen iyileşirler.sen berfin için güclü durmalısin.sağlikli ol ki ona da iyi bakabil.benim de tansiyonum yüksek.kendimi değil kızimi düşünüyorum.az hareket etse hemen endişeleniyorum.annelik bu olsa gerek.kendini yok saýıp yavrunu herseyden herkesten önde düşünmek.

Sağol bitanem

Berbat bi aksam geciriyorum daha dogrusu ogleden beri kotuyum midem bulaniyo halsizlik yine karamsarlik coktu icime sancilar bi yandan tansiyonum normal niye midem bulaniyo anlamiyorum off ya

Gerçekten insanlar terbiyesiz.Doğum iznindeyim hala iş için aranıyorum.Yoğun bakımdan normal odaya geçtim, tlfonu elime aldım zır zır tlfonlar çalıyor iş için.Ani doğum oldu, neyse en azın bir süre tlfonda destek vereyim dedim.Sonra şartname gelmeye başladı neyse onada bakayım dedim.O bitti maillerine bakıyor musun dendi.Ona baktım, ee cnm gel yeni elemana eğitim ver denince tepem attı.2 hafta boyunca, uzaktan destek oldum, sonra baktım ben uzaktan normal çalışıyprum.Dedim bari maaşımı yarım yatırın uzaktan çalışayım.Para isteyince herkes arazi oldu.Ara ara tlfonlar geldi neyse dedim yine cvp verdim.

Cuma günü yine zırr tlfon, açtım baktım yapamıyprlar makinayı eve getirin bakayım dedim.Eve geldi çözdüm mail attım ayrıntılı.
Cumartesi günü elayı hastaneye götürdük, sabah aradılar makinayı almaya gelelim mi diye hastanedeyiz eve geçince ararım dedim.
Öğlen oldu geçtiniz mi diye aradılar hayır brn haber verince arayacam dedim.öğleden sonra 2 oldu ne zaman geceksin diye bir mesaj.
Eve geçtik makinayı gelip aldılar iş yerinde makina denenmiş hala yapamamışlar.Yine tlfon üstğne tlfon.Uzaktan bağlan,yardım et.Dedim çocuk hasta durmuyor, ağlıyor.Ben tüm herşeyi nasıl yapılması gerekiyorsa size mail attım.Yine yapamamışlar.
Mesaj geldi, çocuk susarsa bakar mısın :) Şaka mısınız siz ya.Ben ne bilim çocuk ne zaman duracak.Belki hiç durmayacak.

Gerçekten insanı sömürmekten başka bişi yaptıkları yok.Nerdeyse gel çalış diyecekler.Ben önlemimi almasaydım onu derlerdi.Kimse demiyor çocuğu yoğun bakımda, kendi iyi değil.Aramışlar gel eğitim ver.Ben her gün gözü yaşlı yoğun bakım kapısındayım.Yani gerçekten hala şoktayım.
Hamileyken ocakta eleman alın yetiştireyim dedim.Mart oldu ne eleman ne birşey.Zaten aniden doğum oldu.Hamiledir ani doğumda olur, hastalıkta olur.Sen hamileye güvenerek iş yapıyorsan zaten hata sendedir.
Arkamdanda bizi yarı yolda bıraktı denmiş.
Gerçekten ya birisi şaka yapıyor.Yada ben rüya görüyorum.

2 maaş az verecem diye eleman alma, kriz anında yönetimi bilme sonra gel suçu, yasal olarak bu kadın çalışamaz 4 ay çocuğuna bakabilir diye devlet tarafından yasal izne tabi olan beni uzaktan kullanmaya çalış. Sonra yarı yolda bıraktı de.

Son düzenleme:
Üzme kendini canım.yarı yolda bıraktı diyen bencil insan kendi karakterini ortaya koymuş.
Ne yapacakmışsın bebeğini bırakıp onun işine mi koşacaktın , terbiyesiz adam.
Ben yaşadım senin yaşadığın olayları. Ama senin sıkıntından hastalığından hedkes bihaber ya da umrunda değil.

Umrunda değil cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…