- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Benimkide ole evet bu agrılar ıcın bırsey yaptınızmı gecıcımı yoksa hep olucakmıBu haftalarda basliyo zaten cati kemigi agrisi .. akinti bendede hep var sari renkli bazen seffaf degisiyo afedersiniz .. son aylarda ozellikle bu haftalarda artiyo ama kasjnti filan olursa git doktora
Ne bencıl bu ınsanlar ya gerızekalılar nasıl bır terbıyesızlık sınır oldum bıfe maasda vermıyolarmıs özel sektor ısteGerçekten insanlar terbiyesiz.Doğum iznindeyim hala iş için aranıyorum.Yoğun bakımdan normal odaya geçtim, tlfonu elime aldım zır zır tlfonlar çalıyor iş için.Ani doğum oldu, neyse en azın bir süre tlfonda destek vereyim dedim.Sonra şartname gelmeye başladı neyse onada bakayım dedim.O bitti maillerine bakıyor musun dendi.Ona baktım, ee cnm gel yeni elemana eğitim ver denince tepem attı.2 hafta boyunca, uzaktan destek oldum, sonra baktım ben uzaktan normal çalışıyprum.Dedim bari maaşımı yarım yatırın uzaktan çalışayım.Para isteyince herkes arazi oldu.Ara ara tlfonlar geldi neyse dedim yine cvp verdim.
Cuma günü yine zırr tlfon, açtım baktım yapamıyprlar makinayı eve getirin bakayım dedim.Eve geldi çözdüm mail attım ayrıntılı.
Cumartesi günü elayı hastaneye götürdük, sabah aradılar makinayı almaya gelelim mi diye hastanedeyiz eve geçince ararım dedim.
Öğlen oldu geçtiniz mi diye aradılar hayır brn haber verince arayacam dedim.öğleden sonra 2 oldu ne zaman geceksin diye bir mesaj.
Eve geçtik makinayı gelip aldılar iş yerinde makina denenmiş hala yapamamışlar.Yine tlfon üstğne tlfon.Uzaktan bağlan,yardım et.Dedim çocuk hasta durmuyor, ağlıyor.Ben tüm herşeyi nasıl yapılması gerekiyorsa size mail attım.Yine yapamamışlar.
Mesaj geldi, çocuk susarsa bakar mısın :) Şaka mısınız siz ya.Ben ne bilim çocuk ne zaman duracak.Belki hiç durmayacak.
Gerçekten insanı sömürmekten başka bişi yaptıkları yok.Nerdeyse gel çalış diyecekler.Ben önlemimi almasaydım onu derlerdi.Kimse demiyor çocuğu yoğun bakımda, kendi iyi değil.Aramışlar gel eğitim ver.Ben her gün gözü yaşlı yoğun bakım kapısındayım.Yani gerçekten hala şoktayım.
Hamileyken ocakta eleman alın yetiştireyim dedim.Mart oldu ne eleman ne birşey.Zaten aniden doğum oldu.Hamiledir ani doğumda olur, hastalıkta olur.Sen hamileye güvenerek iş yapıyorsan zaten hata sendedir.
Arkamdanda bizi yarı yolda bıraktı denmiş.
Gerçekten ya birisi şaka yapıyor.Yada ben rüya görüyorum.
2 maaş az verecem diye eleman alma, kriz anında yönetimi bilme sonra gel suçu, yasal olarak bu kadın çalışamaz 4 ay çocuğuna bakabilir diye devlet tarafından yasal izne tabi olan beni uzaktan kullanmaya çalış. Sonra yarı yolda bıraktı de.
Oluyo malesef ama dayanilmayacak gibi degil .. asil bu son hafta maf oldum ben hem pskolojik hemde fizyolojik okadar bunaldimki penguen gibi yurumukten karnim basket topu gibi sertlikte ve iyice assaya dustu durmadan lavaboya cikiyorum yarin tekrar nst ve muayene var hayirlisi bakalimBenimkide ole evet bu agrılar ıcın bırsey yaptınızmı gecıcımı yoksa hep olucakmı
Bu fenalık hissi, kendini kötü ve üzgün hissetme ne zaman geçecek.çok yoruldum , ümitsiz ve çaresiz ve yalnız hissediyorum.
İnsanlardan uzaklaşıyorum ne olacak bu kaçış nereye gidiyorum diye düşünüp tekrar yoruluyorum.
Terbiyesizlik.Başka bişi değil.Yasal hakkım evde oturup çocuğuma bakmaktı.Baktım normal çalışıyorum evden bende dedim o zaman yarım maaş verin.Devlet maaş veriyor ya diyorlar :) komik ya.Ne bencıl bu ınsanlar ya gerızekalılar nasıl bır terbıyesızlık sınır oldum bıfe maasda vermıyolarmıs özel sektor ıste
Oluyo malesef ama dayanilmayacak gibi degil .. asil bu son hafta maf oldum ben hem pskolojik hemde fizyolojik okadar bunaldimki penguen gibi yurumukten karnim basket topu gibi sertlikte ve iyice assaya dustu durmadan lavaboya cikiyorum yarin tekrar nst ve muayene var hayirlisi bakalim
Slm canım.bugun nasilsin?benim tansiyon yüksek ve aşirı mide bulantisi yapiyor.zaten kolumu kaldıracak halim de yok.dogumdan sonra rahatlariz inş.Berbat bi aksam geciriyorum daha dogrusu ogleden beri kotuyum midem bulaniyo halsizlik yine karamsarlik coktu icime sancilar bi yandan tansiyonum normal niye midem bulaniyo anlamiyorum off ya
İnşallah2-3 haftaya geçecek :)
Kaç ki tansiyonun?Slm canım.bugun nasilsin?benim tansiyon yüksek ve aşirı mide bulantisi yapiyor.zaten kolumu kaldıracak halim de yok.dogumdan sonra rahatlariz inş.
Psikolojiyi geçtiysen eskiye göre psikolojin iyi demektir.Psikolojiyi geçtim bu fiziksel bitkinlik halsizlik doğumdan sonra geçecek mi ? Geçen hastaneye gittim geldim öldüm yorgunluktan
Çok şükür ececim ilacı 75 yapınca daha iyiyim. Ama fiziksel olarak çok yorgun halsizim. Henüz aday öğretmenim işime dönemiyecem çalişamicam diye çok korkuyorum.Psikolojiyi geçtiysen eskiye göre psikolojin iyi demektir.
Fiziksel olarak rahatlarsın, ben eski halime döndüm nerdeyse sadece 2 kilom kaldı :)
14-9 hep.15 oldugu da oluyor.bünyem yükseğe alısık olmadigindan baş ağrisi ve mide bulantim cok oluyo.Kaç ki tansiyonun?
Canim psikolojikman iyi olmana çok sevindim.o yorgunluk halsizlik inan 30 dan sonra hepimizde var.mesela ben yataktan yazıyorum şuan.kalkacak halim yok.zaten tansiyon çikmasin diye az hareket etmem lazimmiş.Psikolojiyi geçtim bu fiziksel bitkinlik halsizlik doğumdan sonra geçecek mi ? Geçen hastaneye gittim geldim öldüm yorgunluktan
Kıyamam çok geçmiş olsun umarım atlatırsın canım. Psikolojik olarak sen nasılsın ?Canim psikolojikman iyi olmana çok sevindim.o yorgunluk halsizlik inan 30 dan sonra hepimizde var.mesela ben yataktan yazıyorum şuan.kalkacak halim yok.zaten tansiyon çikmasin diye az hareket etmem lazimmiş.
Ben halen 50 mg kullanıyorum.dalgalanmalar oluyor.birgün iyiysem birgün çok durgun düşünceli olabiliyorum.bu günümüze de şükür tabi.Kıyamam çok geçmiş olsun umarım atlatırsın canım. Psikolojik olarak sen nasılsın ?
Bende sabah tartıldim 73 olmuşum . 64 le hamile kalmıştim.sen cok almışsin canim.biraz frene bassan :)Az önce tartıldım.72 olmuşum gözlerime inanamadım.52den 72 ye 20 kilo almışım.
Bende 71 ım 9 kilo aldım bıde hergun 4 km yurumeme tatlı ve ekmek yemememe ragmen yok yenedım kılo almadım yok falan hıkaye ya ınsankn metobolızmasıyla alakalı okadar dıkkat etmeme ragmen bukadar aldım cok takıyorum kafama bu kıloları ben bıde hep alttan aldım bacaklarım cokkalınlastı yuksrısı ınce hıc estetık kalmadıAz önce tartıldım.72 olmuşum gözlerime inanamadım.52den 72 ye 20 kilo almışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?