Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bu fenalık hissi, kendini kötü ve üzgün hissetme ne zaman geçecek.çok yoruldum , ümitsiz ve çaresiz ve yalnız hissediyorum.
İnsanlardan uzaklaşıyorum ne olacak bu kaçış nereye gidiyorum diye düşünüp tekrar yoruluyorum.

Bu haftalarda basliyo zaten cati kemigi agrisi .. akinti bendede hep var sari renkli bazen seffaf degisiyo afedersiniz .. son aylarda ozellikle bu haftalarda artiyo ama kasjnti filan olursa git doktora
Benimkide ole evet bu agrılar ıcın bırsey yaptınızmı gecıcımı yoksa hep olucakmı

Ne bencıl bu ınsanlar ya gerızekalılar nasıl bır terbıyesızlık sınır oldum bıfe maasda vermıyolarmıs özel sektor ıste

Benimkide ole evet bu agrılar ıcın bırsey yaptınızmı gecıcımı yoksa hep olucakmı
Oluyo malesef ama dayanilmayacak gibi degil .. asil bu son hafta maf oldum ben hem pskolojik hemde fizyolojik okadar bunaldimki penguen gibi yurumukten karnim basket topu gibi sertlikte ve iyice assaya dustu durmadan lavaboya cikiyorum yarin tekrar nst ve muayene var hayirlisi bakalim

Ne bencıl bu ınsanlar ya gerızekalılar nasıl bır terbıyesızlık sınır oldum bıfe maasda vermıyolarmıs özel sektor ıste
Terbiyesizlik.Başka bişi değil.Yasal hakkım evde oturup çocuğuma bakmaktı.Baktım normal çalışıyorum evden bende dedim o zaman yarım maaş verin.Devlet maaş veriyor ya diyorlar :) komik ya.

Az kaldı cnm sabret, bizim hayata sende katılcan :)

Berbat bi aksam geciriyorum daha dogrusu ogleden beri kotuyum midem bulaniyo halsizlik yine karamsarlik coktu icime sancilar bi yandan tansiyonum normal niye midem bulaniyo anlamiyorum off ya
Slm canım.bugun nasilsin?benim tansiyon yüksek ve aşirı mide bulantisi yapiyor.zaten kolumu kaldıracak halim de yok.dogumdan sonra rahatlariz inş.

Psikolojiyi geçtim bu fiziksel bitkinlik halsizlik doğumdan sonra geçecek mi ? Geçen hastaneye gittim geldim öldüm yorgunluktan

Psikolojiyi geçtim bu fiziksel bitkinlik halsizlik doğumdan sonra geçecek mi ? Geçen hastaneye gittim geldim öldüm yorgunluktan
Psikolojiyi geçtiysen eskiye göre psikolojin iyi demektir.
Fiziksel olarak rahatlarsın, ben eski halime döndüm nerdeyse sadece 2 kilom kaldı :)

Psikolojiyi geçtiysen eskiye göre psikolojin iyi demektir.
Fiziksel olarak rahatlarsın, ben eski halime döndüm nerdeyse sadece 2 kilom kaldı :)
Çok şükür ececim ilacı 75 yapınca daha iyiyim. Ama fiziksel olarak çok yorgun halsizim. Henüz aday öğretmenim işime dönemiyecem çalişamicam diye çok korkuyorum.

Canim psikolojikman iyi olmana çok sevindim.o yorgunluk halsizlik inan 30 dan sonra hepimizde var.mesela ben yataktan yazıyorum şuan.kalkacak halim yok.zaten tansiyon çikmasin diye az hareket etmem lazimmiş.

Canim psikolojikman iyi olmana çok sevindim.o yorgunluk halsizlik inan 30 dan sonra hepimizde var.mesela ben yataktan yazıyorum şuan.kalkacak halim yok.zaten tansiyon çikmasin diye az hareket etmem lazimmiş.
Kıyamam çok geçmiş olsun umarım atlatırsın canım. Psikolojik olarak sen nasılsın ?

Az önce tartıldım.72 olmuşum gözlerime inanamadım.52den 72 ye 20 kilo almışım.

Az önce tartıldım.72 olmuşum gözlerime inanamadım.52den 72 ye 20 kilo almışım.
Bende 71 ım 9 kilo aldım bıde hergun 4 km yurumeme tatlı ve ekmek yemememe ragmen yok yenedım kılo almadım yok falan hıkaye ya ınsankn metobolızmasıyla alakalı okadar dıkkat etmeme ragmen bukadar aldım cok takıyorum kafama bu kıloları ben bıde hep alttan aldım bacaklarım cokkalınlastı yuksrısı ınce hıc estetık kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…