9 kiloyla bitirdin he hamileliği ne güzel:)Bende sabah tartıldim 73 olmuşum . 64 le hamile kalmıştim.sen cok almışsin canim.biraz frene bassan :)
34 bedendim kuzum ben 48den 52 ye zar zor çıkmıştım zaten...ne oldu böyle ya abooovvvvv coştum yani...Bende 71 ım 9 kilo aldım bıde hergun 4 km yurumeme tatlı ve ekmek yemememe ragmen yok yenedım kılo almadım yok falan hıkaye ya ınsankn metobolızmasıyla alakalı okadar dıkkat etmeme ragmen bukadar aldım cok takıyorum kafama bu kıloları ben bıde hep alttan aldım bacaklarım cokkalınlastı yuksrısı ınce hıc estetık kalmadı
Çok şükür ececim ilacı 75 yapınca daha iyiyim. Ama fiziksel olarak çok yorgun halsizim. Henüz aday öğretmenim işime dönemiyecem çalişamicam diye çok korkuyorum.
Valla isteyerek yaptığım birsey degil.anksiyete ve depresyon yüzunden ilk 3 ay 4 kilo vermistim.grip oldum 2 kilo da öyle verdim.yoksa bende 12 kilo üstü alırdım.doktorun ne diyor bu duruma?9 kiloyla bitirdin he hamileliği ne güzel:)
ilk üç ay mide bulantısından kusmaktan depresyondan ben de birşey yiyemedim,birden şişmeye başladım,ayak ve bacaklarımda inanılmaz ödem var.un,şeker,pilav,makarna yemeyeceksin diyor dr.um.geçen gittiğimde şeker yüklemesi zamanıydı.sinir geldi yaptırmadan çıktım..gebelik şekeri mi vardır nedir,şişiyorum.Kendimi bildim bileli zayıf biriydim,evrim geçiriyorum resmen..Valla isteyerek yaptığım birsey degil.anksiyete ve depresyon yüzunden ilk 3 ay 4 kilo vermistim.grip oldum 2 kilo da öyle verdim.yoksa bende 12 kilo üstü alırdım.doktorun ne diyor bu duruma?
Canim bende yok yok.gebelik şekeri de çıkti bende.haliyle biraz tatlı şeyleri yemeyi frenledim.cok az tuz kullaniyordum o da tansiyonun firlamasiyla kesildi.ne yiyecegimi şaşiriyorum bazen.benim sadece ellerde şişlik oluyor.geri kalan kısımlar halen aynı.sen seker yüklemesi yapmicaksan yemene dikkat et.çunku doktor şeker çikarsa diyet listesi veriyor.ilk üç ay mide bulantısından kusmaktan depresyondan ben de birşey yiyemedim,birden şişmeye başladım,ayak ve bacaklarımda inanılmaz ödem var.un,şeker,pilav,makarna yemeyeceksin diyor dr.um.geçen gittiğimde şeker yüklemesi zamanıydı.sinir geldi yaptırmadan çıktım..gebelik şekeri mi vardır nedir,şişiyorum.Kendimi bildim bileli zayıf biriydim,evrim geçiriyorum resmen..
Bugün dank etti zaten iyice 70leri görünce,dikkat edeceğim artık..Canim bende yok yok.gebelik şekeri de çıkti bende.haliyle biraz tatlı şeyleri yemeyi frenledim.cok az tuz kullaniyordum o da tansiyonun firlamasiyla kesildi.ne yiyecegimi şaşiriyorum bazen.benim sadece ellerde şişlik oluyor.geri kalan kısımlar halen aynı.sen seker yüklemesi yapmicaksan yemene dikkat et.çunku doktor şeker çikarsa diyet listesi veriyor.
ilk üç ay mide bulantısından kusmaktan depresyondan ben de birşey yiyemedim,birden şişmeye başladım,ayak ve bacaklarımda inanılmaz ödem var.un,şeker,pilav,makarna yemeyeceksin diyor dr.um.geçen gittiğimde şeker yüklemesi zamanıydı.sinir geldi yaptırmadan çıktım..gebelik şekeri mi vardır nedir,şişiyorum.Kendimi bildim bileli zayıf biriydim,evrim geçiriyorum resmen..
Gebelik ilerledikçe plesentadan salgılanan hormonlar artıyor bu da daha cok insülin salgılanmasına kanda artmasına bu da insülin direncine yol açar.insülin direncini kırmak icin pankreas daha cok insülin üretmeye başlar ve hamilede şeker başlar.Bana şeker yüklemesi yapılmadı.Zorunlumuydu ki?
Aaaaa ece aklıma şimdi geldi gebelikte diabet preelampksi riskini artırıyor.Bana şeker yüklemesi yapılmadı.Zorunlumuydu ki?
İnşallah çok sağolBak ilac al ama sigara icme sigaranin bilindik zararlari var bebege azicik iradeli ol ve karnindaki sabiye zarar verme ilac ihtiyac halinde tabiki kullanilmak zorunda ama sigara bir ihtiyac degil nefsine hakim olamama hamileyken sigara icenlere cok kiziyorum kusura bakma .. insallhhh birakirsin tamamiyle hem kendine hemde bebegine bu iyiligi yap
Daha çok erken hamileliğin getirdiği nefes darlığı sıkıntısı için ama bünye tabi, kilo ve sigara hayli hayli tetikler.ilk oniki hafta bebeğin organ gelişimi zamanı.ne olur içmemeye çalış bol bol deniz kenarı ve ormanlık alanlarda gez otur canım.
İnşallah bırakırımDaha çok erken hamileliğin getirdiği nefes darlığı sıkıntısı için ama bünye tabi, kilo ve sigara hayli hayli tetikler.ilk oniki hafta bebeğin organ gelişimi zamanı.ne olur içmemeye çalış bol bol deniz kenarı ve ormanlık alanlarda gez otur canım.
Bende diabet yoktu kiAaaaa ece aklıma şimdi geldi gebelikte diabet preelampksi riskini artırıyor.
Hoşgeldin canım.genelimiz iyi.doguma az kaldi bikaçımızın :) heyecan korku herşey karmakarışik yani.sen nasilsin?kontrole gidiyomusun?ilaca başlamadin dimi?nasılsınız arkdaslarımm
Gebelik diabeti canım.gebelik yüzünden olan diabet.onun anlaşılması için şeker yüklemesi yapılıyor..Bende diabet yoktu ki
Iyi olmaya uğraşıyorum kuzum.herşey yolunda umarım..nasılsınız arkdaslarımm
Vallaha cnm bilmiyorum.Dr.um mu anlamadı, bende mi aniden çıktı anlamadım ki.Zaten beni bulması şaşırtıcı değil.Gebelik diabeti canım.gebelik yüzünden olan diabet.onun anlaşılması için şeker yüklemesi yapılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?