Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

34 bedendim kuzum ben 48den 52 ye zar zor çıkmıştım zaten...ne oldu böyle ya abooovvvvv coştum yani...

Çok şükür ececim ilacı 75 yapınca daha iyiyim. Ama fiziksel olarak çok yorgun halsizim. Henüz aday öğretmenim işime dönemiyecem çalişamicam diye çok korkuyorum.

Hamilesin şuan eskisi gibi performansın elbette olmayacak.Fiziksel sıkıntılar geçiyor merak etme.

Valla isteyerek yaptığım birsey degil.anksiyete ve depresyon yüzunden ilk 3 ay 4 kilo vermistim.grip oldum 2 kilo da öyle verdim.yoksa bende 12 kilo üstü alırdım.doktorun ne diyor bu duruma?
ilk üç ay mide bulantısından kusmaktan depresyondan ben de birşey yiyemedim,birden şişmeye başladım,ayak ve bacaklarımda inanılmaz ödem var.un,şeker,pilav,makarna yemeyeceksin diyor dr.um.geçen gittiğimde şeker yüklemesi zamanıydı.sinir geldi yaptırmadan çıktım..gebelik şekeri mi vardır nedir,şişiyorum.Kendimi bildim bileli zayıf biriydim,evrim geçiriyorum resmen..

Canim bende yok yok.gebelik şekeri de çıkti bende.haliyle biraz tatlı şeyleri yemeyi frenledim.cok az tuz kullaniyordum o da tansiyonun firlamasiyla kesildi.ne yiyecegimi şaşiriyorum bazen.benim sadece ellerde şişlik oluyor.geri kalan kısımlar halen aynı.sen seker yüklemesi yapmicaksan yemene dikkat et.çunku doktor şeker çikarsa diyet listesi veriyor.

Bugün dank etti zaten iyice 70leri görünce,dikkat edeceğim artık..

Bana şeker yüklemesi yapılmadı.Zorunlumuydu ki?

Bana şeker yüklemesi yapılmadı.Zorunlumuydu ki?
Gebelik ilerledikçe plesentadan salgılanan hormonlar artıyor bu da daha cok insülin salgılanmasına kanda artmasına bu da insülin direncine yol açar.insülin direncini kırmak icin pankreas daha cok insülin üretmeye başlar ve hamilede şeker başlar.
Prof.canan karatay gebelik şeker yüklemesini gereksiz bulduğu konusunda açıklamalar yapmıştı.

İnşallah çok sağol

İnşallah bırakırım

Ben hamilelik öncesi insulin direncim oldugundan zaten diaformin şeker ilacini 2 yildir kullaniyodum.şeker yüklemesinde çikmasina şaşirmadim.büyük ihtimalle dogum sonrasi yeniden ilaca başlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…