50 ciddi manada yetmedi bana canım bi süre götürdü beni ama yine dağıldım. Ama şimdi gelgitler olsada biraz daha toparlandım.Ben halen 50 mg kullanıyorum.dalgalanmalar oluyor.birgün iyiysem birgün çok durgun düşünceli olabiliyorum.bu günümüze de şükür tabi.
Canım fena değiliz sen nasılsın ?nasılsınız arkdaslarımm
Ay çok az kaldı çok heyecanlıyım yahuSlm hanimlar ben yokken kaynattiniz yine .. nurok34 canim iyiyim bu aksam cok sukur yarin randevum var artik ssatimizde belli olur off heycan mi yaptim ne
Canım benimBuralardayım kuzum,iyi olmana cok seviniyorum:)
Ece ela nasıl oldu canım iyi inşallah ?Hamilelikte en kolayı ameliyat :)
Ece cok hissedecekmiyim dokunuslari cok sallanacakmiyimHamilelikte en kolayı ameliyat :)
İyi cnm çok şükür idrar kültürü iyi geldi.Ece ela nasıl oldu canım iyi inşallah ?
Cnm korkma, hissetsende acımıyor.Zaten şimdi karnına dokunsalar korkuyor musun? Öyle düşün.Ece cok hissedecekmiyim dokunuslari cok sallanacakmiyim
Çok az kaldı canım senin de.bu kadarcık heyecan da normalSlm hanimlar ben yokken kaynattiniz yine .. nurok34 canim iyiyim bu aksam cok sukur yarin randevum var artik ssatimizde belli olur off heycan mi yaptim ne
Hoşgeldin canım amin...İnşallah ilaçsız ve ataksız korkusuz hamile kalabilirim..
İnşallah hepimiz için öyle olur.Hamilelikte en kolayı ameliyat :)
Darısı Berfin e inşallah.İyi cnm çok şükür idrar kültürü iyi geldi.
Ben uykusuzum yine.Ne yapacaz bu uykusuzluğu ya.
Sabret görürsün cnm :)İnşallah hepimiz için öyle olur.
ilknursaid canım çok iyi gidiyorsun bazen ban de düşünmüyor değilim 75mg a çıkmayı bu arada doıuma da az kaldı
.Stajerlik işini de hiç düşünme o zaman çok daha kolay olacak ,asaletini de alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?