Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

N nurok34 nasılsın canım, tansiyonun ne durumda?
Hazırlıklarını tamamladın mı?
Bu arada ben de 106 kilo oldum.
Slm canım.dalgalanmalar harici iyiyim.hazirliklarim bitti.bir tek bebişin dogum çantasini yikamadim.onu da birazdan makinaya aticam.sonucta icine temiz elbiseler girecek.tansiyonum halen 14-9. Dun kan tahlili verdim.eşim 2 gibi alip özeldeki doktoruma yollucak.inş sonuclarimda sıkınti olmaz.canım kiloyu takma artik.surada 2 hafta sonra dogurucan.6 kilon oyle gidecek.gerisini de koşuşturmacayla yoğunlukla emzirerek verirsin.

Slmlar sidi geldim doktordan cumartesi saat 10 da doguma giricem insallhh bebek gayet iyi her sey yolunda umarim sonuda guzel olur dua edin bana bende size yapicam

Ayy senin adına sevindim canim.kac kilo olmuş bebiş?bide epidural sezeryan mi olcan?

İnşallah sonuçların iyi çıkar.
Artık doğuma hazırsınız inşallah.
Ben de hazırladım çantaları , burkaç eksik dışında tamam gibi ama.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
14 9 şua için çok yüksek değil sınırda. İnşallah ilaç kullanmadan atlatırsın canım.

Sende baya baya sonuna geldin insallhh az kaldi

İyi geldi 75. Ama yine sınırdayım. Yükseltsen belki sana da iyi gelebilir. Depresyon tarzı iç sıkıntısı azaldı ama ne bileyim ben çok nazlı büyütüldüm hiç ağır sorumluluğum olmadı hep rahattım. Evlilik iş bebek... Ayrı bi şehir.. Bunlar benim depresyonumu arttırıp duruyor ben nasıl bakacam bir bebeğe. Bir insanın sorumluluğu. Okul ev işi. Bilmiyorum yaa çok bunaldım. Keşke nazlı büyütülmeseydim. Sorumluluk alabilecek olgunluğa erişebilseydim. Neden bunları anlattım bilmiyorum. Kusura bakmayın.

Ben hep sorumluluk içindeydim de ne oldu canım ?sonuç ortada...sana çok iyi gelecek bebeğin bak Nurcan söyledi dersin.hayata bakışımız değişecek bu sorumluluk bize kendimizi daha iyi hissettirecek.

Doktora gideceğim inşallah cuma günü bakalım ne diyecek.
Anlat tabi neden anlatmayacaksın burda hepimiz birşeyler paylaşıyoruz.
Çok sorulyuluk da iyi değil canım ya o da yoruyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…