Cnm en son hala hellp sendrom bulguları var demişti.Cumartesi gel dedi gidemedim.Elayı götürdük dr.a.Darısı Berfin e inşallah.
Ecem senin tahlil sonuçların ne oldu , tekrar kontrole gidecektin tansiyonla ilgili.
Henüz belli olmadı Ece ,bu haftaki kontrole de gidemedim henüz.Cnm senin doğum tarihin belli mi
Annelik bu işte, kendini hep ertelemek.Cnm en son hala hellp sendrom bulguları var demişti.Cumartesi gel dedi gidemedim.Elayı götürdük dr.a.
Bu cumartesi gideceğim.
Normalde psikiyatrist 15 nisanda gel demişti 1 ayğ geçti ben halen gitmedim.yorgunluk isteksizlik devamCnm emzirirken kötü olursan 75mg yap.
Şimdi yapsanda bişi değişmez 2-3 haftada.
Slm canım.dalgalanmalar harici iyiyim.hazirliklarim bitti.bir tek bebişin dogum çantasini yikamadim.onu da birazdan makinaya aticam.sonucta icine temiz elbiseler girecek.tansiyonum halen 14-9. Dun kan tahlili verdim.eşim 2 gibi alip özeldeki doktoruma yollucak.inş sonuclarimda sıkınti olmaz.canım kiloyu takma artik.surada 2 hafta sonra dogurucan.6 kilon oyle gidecek.gerisini de koşuşturmacayla yoğunlukla emzirerek verirsin.
Slm bebiş.elamın iyi olmasina sevindim.annesi de iyi olucak az kaldi. Tansiyonun ne durumda?Cnm en son hala hellp sendrom bulguları var demişti.Cumartesi gel dedi gidemedim.Elayı götürdük dr.a.
Bu cumartesi gideceğim.
İnşallah sonuçların iyi çıkar.Slm canım.dalgalanmalar harici iyiyim.hazirliklarim bitti.bir tek bebişin dogum çantasini yikamadim.onu da birazdan makinaya aticam.sonucta icine temiz elbiseler girecek.tansiyonum halen 14-9. Dun kan tahlili verdim.eşim 2 gibi alip özeldeki doktoruma yollucak.inş sonuclarimda sıkınti olmaz.canım kiloyu takma artik.surada 2 hafta sonra dogurucan.6 kilon oyle gidecek.gerisini de koşuşturmacayla yoğunlukla emzirerek verirsin.
İnşallah cumartesi günü hayırlı haberlerini alacağız canım.Slmlar sidi geldim doktordan cumartesi saat 10 da doguma giricem insallhh bebek gayet iyi her sey yolunda umarim sonuda guzel olur dua edin bana bende size yapicam
Evet epidural olcam . Bebek 3300 gr olmus artik cok zorlaniyorum sigmiyo karnima sanki nasil gececek su 3 gunAyy senin adına sevindim canim.kac kilo olmuş bebiş?bide epidural sezeryan mi olcan?
Insallhhh hayirlisiyla bi bitse bu dogum olayiİnşallah cumartesi günü hayırlı haberlerini alacağız canım.
Sende baya baya sonuna geldin insallhh az kaldiİnşallah sonuçların iyi çıkar.
Artık doğuma hazırsınız inşallah.
Ben de hazırladım çantaları , burkaç eksik dışında tamam gibi ama.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
14 9 şua için çok yüksek değil sınırda. İnşallah ilaç kullanmadan atlatırsın canım.
İyi geldi 75. Ama yine sınırdayım. Yükseltsen belki sana da iyi gelebilir. Depresyon tarzı iç sıkıntısı azaldı ama ne bileyim ben çok nazlı büyütüldüm hiç ağır sorumluluğum olmadı hep rahattım. Evlilik iş bebek... Ayrı bi şehir.. Bunlar benim depresyonumu arttırıp duruyor ben nasıl bakacam bir bebeğe. Bir insanın sorumluluğu. Okul ev işi. Bilmiyorum yaa çok bunaldım. Keşke nazlı büyütülmeseydim. Sorumluluk alabilecek olgunluğa erişebilseydim. Neden bunları anlattım bilmiyorum. Kusura bakmayın.ilknursaid canım çok iyi gidiyorsun bazen ban de düşünmüyor değilim 75mg a çıkmayı bu arada doıuma da az kaldı
.Stajerlik işini de hiç düşünme o zaman çok daha kolay olacak ,asaletini de alırsın inşallah.
Evet canım çok az kaldı.İnşallahSende baya baya sonuna geldin insallhh az kaldi
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım çok heyecanlandımSlmlar sidi geldim doktordan cumartesi saat 10 da doguma giricem insallhh bebek gayet iyi her sey yolunda umarim sonuda guzel olur dua edin bana bende size yapicam
Ben hep sorumluluk içindeydim de ne oldu canım ?sonuç ortada...sana çok iyi gelecek bebeğin bak Nurcan söyledi dersin.hayata bakışımız değişecek bu sorumluluk bize kendimizi daha iyi hissettirecek.İyi geldi 75. Ama yine sınırdayım. Yükseltsen belki sana da iyi gelebilir. Depresyon tarzı iç sıkıntısı azaldı ama ne bileyim ben çok nazlı büyütüldüm hiç ağır sorumluluğum olmadı hep rahattım. Evlilik iş bebek... Ayrı bi şehir.. Bunlar benim depresyonumu arttırıp duruyor ben nasıl bakacam bir bebeğe. Bir insanın sorumluluğu. Okul ev işi. Bilmiyorum yaa çok bunaldım. Keşke nazlı büyütülmeseydim. Sorumluluk alabilecek olgunluğa erişebilseydim. Neden bunları anlattım bilmiyorum. Kusura bakmayın.
Aminn sogolasin bende heycanliyim galiba birazda tirsiyorum ..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım çok heyecanlandım
Doktora gideceğim inşallah cuma günü bakalım ne diyecek.İyi geldi 75. Ama yine sınırdayım. Yükseltsen belki sana da iyi gelebilir. Depresyon tarzı iç sıkıntısı azaldı ama ne bileyim ben çok nazlı büyütüldüm hiç ağır sorumluluğum olmadı hep rahattım. Evlilik iş bebek... Ayrı bi şehir.. Bunlar benim depresyonumu arttırıp duruyor ben nasıl bakacam bir bebeğe. Bir insanın sorumluluğu. Okul ev işi. Bilmiyorum yaa çok bunaldım. Keşke nazlı büyütülmeseydim. Sorumluluk alabilecek olgunluğa erişebilseydim. Neden bunları anlattım bilmiyorum. Kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?