Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben hep sorumluluk içindeydim de ne oldu canım ?sonuç ortada...sana çok iyi gelecek bebeğin bak Nurcan söyledi dersin.hayata bakışımız değişecek bu sorumluluk bize kendimizi daha iyi hissettirecek.
Sagol Nurcanım. Ama depresyonda olsam bile sorumluluklarımı düzgün yerine getirmek isterdim. Hepsi iteleye iteleye yarım kala kala.. Ne bileyim inşallah bebek gelince düzelir.

Kizlar nedir bu git geller biktim artik bir mide bulantisidir gidiyo hamileleiktenmi strestenmi bilmiyorum midem bulaniyo okadar karamsarimki sacma sapan seyler dusunup duruyorum surda kalmis 3 gun ama ben yine mutlu degilim cunku korkuyorum

Kizlar nedir bu git geller biktim artik bir mide bulantisidir gidiyo hamileleiktenmi strestenmi bilmiyorum midem bulaniyo okadar karamsarimki sacma sapan seyler dusunup duruyorum surda kalmis 3 gun ama ben yine mutlu degilim cunku korkuyorum
Son sıkıntıların inşallah canım.cok normal heyecanlanman,iki bebeğini nasıl kucakladıysan yeni bebişi de sağlıkla kucaklayacaksın inşallah bize ümit ve destek olacaksın:)

Sagol Nurcanım. Ama depresyonda olsam bile sorumluluklarımı düzgün yerine getirmek isterdim. Hepsi iteleye iteleye yarım kala kala.. Ne bileyim inşallah bebek gelince düzelir.
Canım depresyon bu ,dişini bile fırçalatmazken, insana aldığı nefesi bile sorgulatırken nasıl yapalım bişeyleri?Bu da grip gibi fizyolojik tüm rahatsızlıklar gibi rahatsızlık ve bir süreç tabi ki düzelecek..

Korkma canım ben hiç yaşamadım ama sen yaşadın biliyorsun kurtulup kuş gibi hafifleyeceksin. Mide bulantında geçecek bebişle oyalanacaksin iç sıkıntında geçer inşallah.

Ya ben depresyonum zorlamazkende becerikli bir kız değildim. Şimdi depresyonla olanda gitti elimden.

Cnm az kaldı zaten ilacı bırakmana gerek yok.Doğum bitsin 75 mg a geçersin istersen.Şimdilik böyle idare et olur mu.
Evet canım ben de öyle düşünüyorum doğuma kadar arttırmayacağım.
Benim psikiyatristim paxil değil de lustraldan yana emzirme döneminde neden bilmiyorum.

Evet canım ben de öyle düşünüyorum doğuma kadar arttırmayacağım.
Benim psikiyatristim paxil değil de lustraldan yana emzirme döneminde neden bilmiyorum.

Vallaha benim dr. Da 2. Lustral dedi.Öncelik paxilden yana, işe yaramazsa lustral dedi.
Gatada prof. Elbet bir bildiği vardır herhalde.

Kizlar ben papatya cayi icsem bisey olurmu aksamdan beri cok kotuyum icim daraliyo be berbat bi aksam gecirdim sakinlesmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…