- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Sagol Nurcanım. Ama depresyonda olsam bile sorumluluklarımı düzgün yerine getirmek isterdim. Hepsi iteleye iteleye yarım kala kala.. Ne bileyim inşallah bebek gelince düzelir.Ben hep sorumluluk içindeydim de ne oldu canım ?sonuç ortada...sana çok iyi gelecek bebeğin bak Nurcan söyledi dersin.hayata bakışımız değişecek bu sorumluluk bize kendimizi daha iyi hissettirecek.
Psikiyatriye mi ?Doktora gideceğim inşallah cuma günü bakalım ne diyecek.
Anlat tabi neden anlatmayacaksın burda hepimiz birşeyler paylaşıyoruz.
Çok sorulyuluk da iyi değil canım ya o da yoruyor insanı.
Son sıkıntıların inşallah canım.cok normal heyecanlanman,iki bebeğini nasıl kucakladıysan yeni bebişi de sağlıkla kucaklayacaksın inşallah bize ümit ve destek olacaksın:)Kizlar nedir bu git geller biktim artik bir mide bulantisidir gidiyo hamileleiktenmi strestenmi bilmiyorum midem bulaniyo okadar karamsarimki sacma sapan seyler dusunup duruyorum surda kalmis 3 gun ama ben yine mutlu degilim cunku korkuyorum
Canım depresyon bu ,dişini bile fırçalatmazken, insana aldığı nefesi bile sorgulatırken nasıl yapalım bişeyleri?Bu da grip gibi fizyolojik tüm rahatsızlıklar gibi rahatsızlık ve bir süreç tabi ki düzelecek..Sagol Nurcanım. Ama depresyonda olsam bile sorumluluklarımı düzgün yerine getirmek isterdim. Hepsi iteleye iteleye yarım kala kala.. Ne bileyim inşallah bebek gelince düzelir.
Korkma canım ben hiç yaşamadım ama sen yaşadın biliyorsun kurtulup kuş gibi hafifleyeceksin. Mide bulantında geçecek bebişle oyalanacaksin iç sıkıntında geçer inşallah.Kizlar nedir bu git geller biktim artik bir mide bulantisidir gidiyo hamileleiktenmi strestenmi bilmiyorum midem bulaniyo okadar karamsarimki sacma sapan seyler dusunup duruyorum surda kalmis 3 gun ama ben yine mutlu degilim cunku korkuyorum
Ya ben depresyonum zorlamazkende becerikli bir kız değildim. Şimdi depresyonla olanda gitti elimden.Canım depresyon bu ,dişini bile fırçalatmazken, insana aldığı nefesi bile sorgulatırken nasıl yapalım bişeyleri?Bu da grip gibi fizyolojik tüm rahatsızlıklar gibi rahatsızlık ve bir süreç tabi ki düzelecek..
Sanirim yenidencan ve bende :):) lazkızından sonra sıra kimde
Annelik içgüdüsüyle bebeğine yeter de artarsın kuzum:))Ya ben depresyonum zorlamazkende becerikli bir kız değildim. Şimdi depresyonla olanda gitti elimden.
L lazkizi6161 in iki oğlu var üçüncü oğluşu geliyor:)Vay, grubun 3. Bebeği geliyor ha :) kız mi erkek mi adi ne olacak?
Cnm korkma rahatlayacaksın, sende burdakilere moral olacaksın.Slmlar sidi geldim doktordan cumartesi saat 10 da doguma giricem insallhh bebek gayet iyi her sey yolunda umarim sonuda guzel olur dua edin bana bende size yapicam
Cnm az kaldı zaten ilacı bırakmana gerek yok.Doğum bitsin 75 mg a geçersin istersen.Şimdilik böyle idare et olur mu.Normalde psikiyatrist 15 nisanda gel demişti 1 ayğ geçti ben halen gitmedim.yorgunluk isteksizlik devam
Evet canım .Psikiyatriye mi ?
Evet canım ben de öyle düşünüyorum doğuma kadar arttırmayacağım.Cnm az kaldı zaten ilacı bırakmana gerek yok.Doğum bitsin 75 mg a geçersin istersen.Şimdilik böyle idare et olur mu.
Süte geçiş miktarları ve bebeğe etkileri nedeniyledir canım..Evet canım ben de öyle düşünüyorum doğuma kadar arttırmayacağım.
Benim psikiyatristim paxil değil de lustraldan yana emzirme döneminde neden bilmiyorum.
Evet canım ben de öyle düşünüyorum doğuma kadar arttırmayacağım.
Benim psikiyatristim paxil değil de lustraldan yana emzirme döneminde neden bilmiyorum.
Gidip gelince haberdar et bizi bakalım ne düşünüyor senin için.Evet canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?