- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Ben de o yüzden takıyorum ya kafaya.acaba gene yanlıx ilaç mı kullanıcağım öncekende olduğu gibi.Vallaha benim dr. Da 2. Lustral dedi.Öncelik paxilden yana, işe yaramazsa lustral dedi.
Gatada prof. Elbet bir bildiği vardır herhalde.
İçebilirsin canim.papatyanin bi zarari yok gebelikte.günde max 2 bardak ama.ayyy ben daha yeni uyanabildim.uyku ne tatli geliyo bu aralar.Kizlar ben papatya cayi icsem bisey olurmu aksamdan beri cok kotuyum icim daraliyo be berbat bi aksam gecirdim sakinlesmem lazim
İç cnm ben içmiştim.Dr.um da önermişti.Kizlar ben papatya cayi icsem bisey olurmu aksamdan beri cok kotuyum icim daraliyo be berbat bi aksam gecirdim sakinlesmem lazim
Az kaldı iyi uyu :)İçebilirsin canim.papatyanin bi zarari yok gebelikte.günde max 2 bardak ama.ayyy ben daha yeni uyanabildim.uyku ne tatli geliyo bu aralar.
Canım paxilde lustralde sertralin grubundan.Bir dr. Değil benim danıştığım heps sertralin öneriyor.Bu arada emzirmede ssri yabancı kaynaklardanda araştırdım mecbursak kullancaz.Ben de o yüzden takıyorum ya kafaya.acaba gene yanlıx ilaç mı kullanıcağım öncekende olduğu gibi.
Cnm ilaç değilki içtiğin "Çay".
Ben paxil degilde paxera kullanmak istiyorum.doguma 1 hafta kala psikiyatr a gidicem.kullanabilirsin derse ne ala kullanma derse de yol gostersin emzirirken.bir de biz ilac kullaniyoruz ya lahusalik depresyonu yaşamayiz sanirim.Canım paxilde lustralde sertralin grubundan.Bir dr. Değil benim danıştığım heps sertralin öneriyor.Bu arada emzirmede ssri yabancı kaynaklardanda araştırdım mecbursak kullancaz.
Eyvah eyvah ben yasarmiyim yoksaBen paxil degilde paxera kullanmak istiyorum.doguma 1 hafta kala psikiyatr a gidicem.kullanabilirsin derse ne ala kullanma derse de yol gostersin emzirirken.bir de biz ilac kullaniyoruz ya lahusalik depresyonu yaşamayiz sanirim.
Orasi oyle tabiki canimCnm ilaç değilki içtiğin "Çay".
Karnın koruma aldında :) dün bir gazetede okudum.8 aylık hamile anne cam siliyor ve camdan düşüyor.Anne ölüyor.Çocuk yaşıyor.Almışlar çocuğu kuvözdeymiş.Sağlıklıymış.
Düşün nasıl bir koruma.Sen gripsen çocuğuna bişi olmuyor.Emzirirken grip olsan süt vermeye devam edebiliyorsun.Her yediğin içtiğinle etkilenseydin,bir sürü anomali olurdu.
Paxil paroksetin grubundan kuzum..Canım paxilde lustralde sertralin grubundan.Bir dr. Değil benim danıştığım heps sertralin öneriyor.Bu arada emzirmede ssri yabancı kaynaklardanda araştırdım mecbursak kullancaz.
bende bunu dıyorum işte anlamıyorum ya nasıl kılo aldıgımı dun kontrolum vardı 1 ayda 4 kılo almısım doktorum cok fazla dedı dıyetısyene yonlendırdı annem gıtme dıyor ne yapıyım karar veremedım dıyetısyende sımdı haftada bır cagırır bı ton parada oraya lazımilk üç ay mide bulantısından kusmaktan depresyondan ben de birşey yiyemedim,birden şişmeye başladım,ayak ve bacaklarımda inanılmaz ödem var.un,şeker,pilav,makarna yemeyeceksin diyor dr.um.geçen gittiğimde şeker yüklemesi zamanıydı.sinir geldi yaptırmadan çıktım..gebelik şekeri mi vardır nedir,şişiyorum.Kendimi bildim bileli zayıf biriydim,evrim geçiriyorum resmen..
Hadı gozun aydın hayırlısıyla hamilelik serüvenını bıtırıyosunSlmlar sidi geldim doktordan cumartesi saat 10 da doguma giricem insallhh bebek gayet iyi her sey yolunda umarim sonuda guzel olur dua edin bana bende size yapicam
Senı okadar ıyı anlıyorumkı bende aynı senın gıbıyım ve senın gıbı dusunuyorum keske ayaklarımın uzerıne durabılecek kadear saglam basabılseydımİyi geldi 75. Ama yine sınırdayım. Yükseltsen belki sana da iyi gelebilir. Depresyon tarzı iç sıkıntısı azaldı ama ne bileyim ben çok nazlı büyütüldüm hiç ağır sorumluluğum olmadı hep rahattım. Evlilik iş bebek... Ayrı bi şehir.. Bunlar benim depresyonumu arttırıp duruyor ben nasıl bakacam bir bebeğe. Bir insanın sorumluluğu. Okul ev işi. Bilmiyorum yaa çok bunaldım. Keşke nazlı büyütülmeseydim. Sorumluluk alabilecek olgunluğa erişebilseydim. Neden bunları anlattım bilmiyorum. Kusura bakmayın.
Kı nasıl becerıklı degıldın atanan sen degılmısınYa ben depresyonum zorlamazkende becerikli bir kız değildim. Şimdi depresyonla olanda gitti elimden.
Papatya cayı ıcılmıyormu kı hamıleyken ben hep ıcıyomKizlar ben papatya cayi icsem bisey olurmu aksamdan beri cok kotuyum icim daraliyo be berbat bi aksam gecirdim sakinlesmem lazim
Hormonlar kiloyu bu kadar aldıran...ödem de var...benim dr.hamuru tatlıyı kes dedi.bende bunu dıyorum işte anlamıyorum ya nasıl kılo aldıgımı dun kontrolum vardı 1 ayda 4 kılo almısım doktorum cok fazla dedı dıyetısyene yonlendırdı annem gıtme dıyor ne yapıyım karar veremedım dıyetısyende sımdı haftada bır cagırır bı ton parada oraya lazımbu arada doktor vucut yapın normal doguma cok musaıt dedı normal dusun ama tabı son aylarda bellı olur ne olcagı
Çok şükür atandım ama aynı anda bir çok şeyi yapmak hiç bana göre değildi. Okul ev hanımlığı anne olmak eşimin ailesinin beklentileri... Ne bilim Seldam yaa kendimi güçsüz yetersiz hissediyorum.Kı nasıl becerıklı degıldın atanan sen degılmısın
Ilknurcum önceden de konuşmuştuk bu konuyu.bende bir anda isyerini,evimi değiştim.evlendim ve 4.ayda hamile kaldim.bi duruma alışamadan bir sürü yeni durumla baş etmeye çaliştim.yoruldum.kader arkadaşi gibiyiz.inş toparlicaz ama.Çok şükür atandım ama aynı anda bir çok şeyi yapmak hiç bana göre değildi. Okul ev hanımlığı anne olmak eşimin ailesinin beklentileri... Ne bilim Seldam yaa kendimi güçsüz yetersiz hissediyorum.
Paxil ve paxera aynı grup galiba.Ben paxil degilde paxera kullanmak istiyorum.doguma 1 hafta kala psikiyatr a gidicem.kullanabilirsin derse ne ala kullanma derse de yol gostersin emzirirken.bir de biz ilac kullaniyoruz ya lahusalik depresyonu yaşamayiz sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?