Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Vallaha benim dr. Da 2. Lustral dedi.Öncelik paxilden yana, işe yaramazsa lustral dedi.
Gatada prof. Elbet bir bildiği vardır herhalde.
Ben de o yüzden takıyorum ya kafaya.acaba gene yanlıx ilaç mı kullanıcağım öncekende olduğu gibi.

Ben de o yüzden takıyorum ya kafaya.acaba gene yanlıx ilaç mı kullanıcağım öncekende olduğu gibi.
Canım paxilde lustralde sertralin grubundan.Bir dr. Değil benim danıştığım heps sertralin öneriyor.Bu arada emzirmede ssri yabancı kaynaklardanda araştırdım mecbursak kullancaz.

Ameliyati etkilermi acaba indan korkuyorum yav 9 ay gecti ilacsiz sabrettim su son gunler beni maf etti kizlar E ececem21
Cnm ilaç değilki içtiğin "Çay".
Karnın koruma aldında :) dün bir gazetede okudum.8 aylık hamile anne cam siliyor ve camdan düşüyor.Anne ölüyor.Çocuk yaşıyor.Almışlar çocuğu kuvözdeymiş.Sağlıklıymış.
Düşün nasıl bir koruma.Sen gripsen çocuğuna bişi olmuyor.Emzirirken grip olsan süt vermeye devam edebiliyorsun.Her yediğin içtiğinle etkilenseydin,bir sürü anomali olurdu.

Canım paxilde lustralde sertralin grubundan.Bir dr. Değil benim danıştığım heps sertralin öneriyor.Bu arada emzirmede ssri yabancı kaynaklardanda araştırdım mecbursak kullancaz.
Ben paxil degilde paxera kullanmak istiyorum.doguma 1 hafta kala psikiyatr a gidicem.kullanabilirsin derse ne ala kullanma derse de yol gostersin emzirirken.bir de biz ilac kullaniyoruz ya lahusalik depresyonu yaşamayiz sanirim.

Orasi oyle tabiki canim

bende bunu dıyorum işte anlamıyorum ya nasıl kılo aldıgımı dun kontrolum vardı 1 ayda 4 kılo almısım doktorum cok fazla dedı dıyetısyene yonlendırdı annem gıtme dıyor ne yapıyım karar veremedım dıyetısyende sımdı haftada bır cagırır bı ton parada oraya lazım bu arada doktor vucut yapın normal doguma cok musaıt dedı normal dusun ama tabı son aylarda bellı olur ne olcagı

Senı okadar ıyı anlıyorumkı bende aynı senın gıbıyım ve senın gıbı dusunuyorum keske ayaklarımın uzerıne durabılecek kadear saglam basabılseydım

Hormonlar kiloyu bu kadar aldıran...ödem de var...benim dr.hamuru tatlıyı kes dedi.

Kı nasıl becerıklı degıldın atanan sen degılmısın
Çok şükür atandım ama aynı anda bir çok şeyi yapmak hiç bana göre değildi. Okul ev hanımlığı anne olmak eşimin ailesinin beklentileri... Ne bilim Seldam yaa kendimi güçsüz yetersiz hissediyorum.

Ilknurcum önceden de konuşmuştuk bu konuyu.bende bir anda isyerini,evimi değiştim.evlendim ve 4.ayda hamile kaldim.bi duruma alışamadan bir sürü yeni durumla baş etmeye çaliştim.yoruldum.kader arkadaşi gibiyiz.inş toparlicaz ama.

Ben paxil degilde paxera kullanmak istiyorum.doguma 1 hafta kala psikiyatr a gidicem.kullanabilirsin derse ne ala kullanma derse de yol gostersin emzirirken.bir de biz ilac kullaniyoruz ya lahusalik depresyonu yaşamayiz sanirim.
Paxil ve paxera aynı grup galiba.
inşallah doğumla biz de yeniden doğmuş gibi oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…