Ben zaten hamır ve tatlı yemıyorumkı hıc sevmem zaten ekmek bıle yemem gunde 2 dılım zorla tek yedıgım tatlı dondurma ve meyve hamilelik bana yaramıyo anladım ben :)Hormonlar kiloyu bu kadar aldıran...ödem de var...benim dr.hamuru tatlıyı kes dedi.
Senmı yetersızsın yaptıklarına bı baksana kkm bu devırde atanabılıyor al ben hala cabalıyorum millet sordugunda devlettemı calısıyosun dıyo ıcım hep burkuluyo ve kendımı becerırsız hıssedıyorum ev ıslerı okul bırlıkte zor evet o konuda haklısın ben bıde ozelde calıstıgımdan hıc bos gunum olmuyodu cumartesıde calısıyoduk sen hıcte yetersız gucsuz bırı degılsın hatta bu psıkolojıyle cok ısler basarmıssın aferım sana kocamanından helal olsunÇok şükür atandım ama aynı anda bir çok şeyi yapmak hiç bana göre değildi. Okul ev hanımlığı anne olmak eşimin ailesinin beklentileri... Ne bilim Seldam yaa kendimi güçsüz yetersiz hissediyorum.
Arastirdim iciliyomus nasil iyi geliyomu sanaPapatya cayı ıcılmıyormu kı hamıleyken ben hep ıcıyom
Eskiler olsa yarıyor derdi:)doğurunca verilir hepsi,pis boğaz da değilsin madem gider merak etme...Ben zaten hamır ve tatlı yemıyorumkı hıc sevmem zaten ekmek bıle yemem gunde 2 dılım zorla tek yedıgım tatlı dondurma ve meyve hamilelik bana yaramıyo anladım ben :)
Ben paxil degilde paxera kullanmak istiyorum.doguma 1 hafta kala psikiyatr a gidicem.kullanabilirsin derse ne ala kullanma derse de yol gostersin emzirirken.bir de biz ilac kullaniyoruz ya lahusalik depresyonu yaşamayiz sanirim.
Paxil paroksetin grubundan kuzum..
Çok şükür atandım ama aynı anda bir çok şeyi yapmak hiç bana göre değildi. Okul ev hanımlığı anne olmak eşimin ailesinin beklentileri... Ne bilim Seldam yaa kendimi güçsüz yetersiz hissediyorum.
Evet canım ssrı grubundan.paroksetin paxil'in,sertralin lustral'in etken maddesi demiştim.farmakolojiden geçmek için takla atan sınıf arkadaşlarım görse seni böyle ilgili ,bilgili ,utanırlardı:)Paxil etkin maddesi paroksetin ve SSRI adı verilen bir ilaç grubuna dahil diye biliyorum.
Evet canım ssrı grubundan.paroksetin paxil'in,sertralin lustral'in etken maddesi demiştim.farmakolojiden geçmek için takla atan sınıf arkadaşlarım görse seni böyle ilgili ,bilgili ,utanırlardı:)
Emzirirken gitmez :) hamilelikten daha kötü yiyorum vallaha.Eskiler olsa yarıyor derdi:)doğurunca verilir hepsi,pis boğaz da değilsin madem gider merak etme...
Ama okuyup aklında tutuyorsun herkes latince terimleri aklında tutmaz,tutamaz böyle..İlaç bebeğe bişi yapar mı, diye diye kafayı yemiştim, araştırmaktan uzman olcaz. Tıp okusam bukadar ilgili olmazdım, sanırım.
Kız deme öyle ahahahaha.Emzirirken gitmez :) hamilelikten daha kötü yiyorum vallaha.
:) vallaha yalan yok bende :) kiloyu elbet veriyorsunda.Ama vallaha ben çok yiyoruöKız deme öyle ahahahaha...zaten taktık kiloya
Ohhhhh ye canım ye elacık da sebepleniyor yediklerinden..ben sıskanın tekiydim iştahsızın önden gideniydim.hazir iştahımız varken yiyelim,yiyememek nedir iyi bilirim o da çok kötü..o zaman emzirmeden sonraya erteleriz kilo vermeyi napalım..:) vallaha yalan yok bende :) kiloyu elbet veriyorsunda.Ama vallaha ben çok yiyoruö
Deneme yapıyor musun canım?ısrarla,inatla yılmadan uğraştık kardeşimde biz.eninde sonunda alıştırdık valla:))Ela hastanede,biberona alıştı.Direk emmiyor.Vallaha sağmaktan bıktım.Üretim makinası gibiyim ya.Bıktım sağmaktan.
Ohhhhh ye canım ye elacık da sebepleniyor yediklerinden..ben sıskanın tekiydim iştahsızın önden gideniydim.hazir iştahımız varken yiyelim,yiyememek nedir iyi bilirim o da çok kötü..o zaman emzirmeden sonraya erteleriz kilo vermeyi napalım..
Cnm zaten tekim daralıyorum uykusuzluktan.Bazen ugraşıyorum bazende sılılıyprum.Sonuçta anne sütü alıyor.Deneme yapıyor musun canım?ısrarla,inatla yılmadan uğraştık kardeşimde biz.eninde sonunda alıştırdık valla:))
Canım doğum yapacaktim bugün, ya da yanlış mi hatırlıyorum, doğum ne zaman?Arastirdim iciliyomus nasil iyi geliyomu sana
Cumartesi insallhh 10 daCanım doğum yapacaktim bugün, ya da yanlış mi hatırlıyorum, doğum ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?