Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hormonlar kiloyu bu kadar aldıran...ödem de var...benim dr.hamuru tatlıyı kes dedi.
Ben zaten hamır ve tatlı yemıyorumkı hıc sevmem zaten ekmek bıle yemem gunde 2 dılım zorla tek yedıgım tatlı dondurma ve meyve hamilelik bana yaramıyo anladım ben :)

Senmı yetersızsın yaptıklarına bı baksana kkm bu devırde atanabılıyor al ben hala cabalıyorum millet sordugunda devlettemı calısıyosun dıyo ıcım hep burkuluyo ve kendımı becerırsız hıssedıyorum ev ıslerı okul bırlıkte zor evet o konuda haklısın ben bıde ozelde calıstıgımdan hıc bos gunum olmuyodu cumartesıde calısıyoduk sen hıcte yetersız gucsuz bırı degılsın hatta bu psıkolojıyle cok ısler basarmıssın aferım sana kocamanından helal olsun

Ben zaten hamır ve tatlı yemıyorumkı hıc sevmem zaten ekmek bıle yemem gunde 2 dılım zorla tek yedıgım tatlı dondurma ve meyve hamilelik bana yaramıyo anladım ben :)
Eskiler olsa yarıyor derdi:)doğurunca verilir hepsi,pis boğaz da değilsin madem gider merak etme...

Ben paxil degilde paxera kullanmak istiyorum.doguma 1 hafta kala psikiyatr a gidicem.kullanabilirsin derse ne ala kullanma derse de yol gostersin emzirirken.bir de biz ilac kullaniyoruz ya lahusalik depresyonu yaşamayiz sanirim.

İlaç koruyor merak etme ara ara çökkünlük vs. Oldu bende ama kısa sürede geçti.

Cnm bende senin bu bahsettiğin değişiklikleri üst üste yaşadım ve beynim bunaldı.Radikal değişiklikler benimde hemen alışabildiğim şeyler değil.

Paxil etkin maddesi paroksetin ve SSRI adı verilen bir ilaç grubuna dahil diye biliyorum.
Evet canım ssrı grubundan.paroksetin paxil'in,sertralin lustral'in etken maddesi demiştim.farmakolojiden geçmek için takla atan sınıf arkadaşlarım görse seni böyle ilgili ,bilgili ,utanırlardı:)

Evet canım ssrı grubundan.paroksetin paxil'in,sertralin lustral'in etken maddesi demiştim.farmakolojiden geçmek için takla atan sınıf arkadaşlarım görse seni böyle ilgili ,bilgili ,utanırlardı:)

İlaç bebeğe bişi yapar mı, diye diye kafayı yemiştim, araştırmaktan uzman olcaz. Tıp okusam bukadar ilgili olmazdım, sanırım.

Ela hastanede,biberona alıştı.Direk emmiyor.Vallaha sağmaktan bıktım.Üretim makinası gibiyim ya.Bıktım sağmaktan.

:) vallaha yalan yok bende :) kiloyu elbet veriyorsunda.Ama vallaha ben çok yiyoruö
Ohhhhh ye canım ye elacık da sebepleniyor yediklerinden..ben sıskanın tekiydim iştahsızın önden gideniydim.hazir iştahımız varken yiyelim,yiyememek nedir iyi bilirim o da çok kötü..o zaman emzirmeden sonraya erteleriz kilo vermeyi napalım..

Ela hastanede,biberona alıştı.Direk emmiyor.Vallaha sağmaktan bıktım.Üretim makinası gibiyim ya.Bıktım sağmaktan.
Deneme yapıyor musun canım?ısrarla,inatla yılmadan uğraştık kardeşimde biz.eninde sonunda alıştırdık valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…