- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Evet spinal, bitter çikolata ve bol su 2 de nescafe iç hic ağrımaz ben öyle yaptım. Oh kurtuluyorsun rahatlayacaksın. Hamilelik zor. Kız mi erkek mi, adı ne olacak grubun 3. Bebeğinin :) yenidoğan lar çok seker ya :)dreamy07 sende spinal oldun dimi bas agrin oldumu ameliyat sonrasi
Gunaydin canim.bu nescafe bitter muhabbeti spinal oncesinde mi yoksa sonrasinda mi yiyilip iciliyo?millet hep baş ve bel agrisindan bahsetmiş.Evet spinal, bitter çikolata ve bol su 2 de nescafe iç hic ağrımaz ben öyle yaptım. Oh kurtuluyorsun rahatlayacaksın. Hamilelik zor. Kız mi erkek mi, adı ne olacak grubun 3. Bebeğinin :) yenidoğan lar çok seker ya :)
Bende neden olmadı ya, epiduralde mi olmuyor baş ağrısı?Gunaydin canim.bu nescafe bitter muhabbeti spinal oncesinde mi yoksa sonrasinda mi yiyilip iciliyo?millet hep baş ve bel agrisindan bahsetmiş.
Ikisinde de oluyo.sen şanslilardansın.hem belkide hastanede kaldigin surede ağri kesici verdilerse anlamamışsindir.Bende neden olmadı ya, epiduralde mi olmuyor baş ağrısı?
Insallhh saglikla alayim kucagimada baska bisey istemem . Oglan olcak , adi erdem insallhh erdemli olur ilerki zamanlarinda :)Evet spinal, bitter çikolata ve bol su 2 de nescafe iç hic ağrımaz ben öyle yaptım. Oh kurtuluyorsun rahatlayacaksın. Hamilelik zor. Kız mi erkek mi, adı ne olacak grubun 3. Bebeğinin :) yenidoğan lar çok seker ya :)
Ikisindede oluyo ama sanirim bu anesteziciyle alakali bi durum bana da doktor dediki anestezi ekibim cok saglam merak etme hic bisey olmaz ama ben yinede korkuyorum o felaket bas agrisindan buyuk oglumda xok agrimisti spinal olmustum onda ama ne su ne neskafe hic bisey icmedim belkide onun etkiside olabilir okadar agrimasinin midem bulaniyodu cunku icememistimBende neden olmadı ya, epiduralde mi olmuyor baş ağrısı?
Sonrasında canım, bel ağrısı 1 hafta iğne yeri adet ağrısı gibi ağrır sonra geciyo, usutmemen ve çok yatmayıp yürümen lazım.Gunaydin canim.bu nescafe bitter muhabbeti spinal oncesinde mi yoksa sonrasinda mi yiyilip iciliyo?millet hep baş ve bel agrisindan bahsetmiş.
İnşallah sağlıkla kucağına alıp hic ağrı çekmeden hastaneden çıkarsın, ogluş geliyo gruba :)Insallhh saglikla alayim kucagimada baska bisey istemem . Oglan olcak , adi erdem insallhh erdemli olur ilerki zamanlarinda :)
Ayy bebeklerin doğumu yaklastikca benimmis gibi heyecan yapiyorum bende.gelsin melekler de hayatimiza mutluluk huzur şifa getirsin.İ
İnşallah sağlıkla kucağına alıp hic ağrı çekmeden hastaneden çıkarsın, ogluş geliyo gruba :)
Senin de az kaldı :)Ayy bebeklerin doğumu yaklastikca benimmis gibi heyecan yapiyorum bende.gelsin melekler de hayatimiza mutluluk huzur şifa getirsin.
Hoşgeldin canım.bildiģim kadariyla 1 arkadaşimiz hariç hepimiz sertralin grubundan ilaç kullaniyoruz.ben 13.haftadan beri kullaniyorum.hormonlar hastaligimizi alevlendirdiginden ilaçlar %100 etki etmiyor maalesef.burada sohbetle dertleserek telkinlerle günleri geçiriyoruz.şimdilik ilaç kullanip dogum yapan 2 arkadaşimiz var,onlarin da bebisleri masallah saglikli:) darisi başimiza.Selam arkadaslar. Ben araniza yeni katildim sayfalari okumaya calistim fakat hepsini okuyamadim tabiki. 21 haftalik gebeyim. Gebelik öncesi kaygi bozuklugu ve panik atak tedavisi gordum yillardir. Su siralar cok zorluyor. Sizler hangi ilaclari ne kadar suredir kullaniyorsunuz yada kullanmiyormusunuz? Aranizda ilac kullanip bebegini saglikla kucagina alan varmi acaba? Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Canım benim çok teşekkür ederim iyi hissettirdin bana. Rabbim sana da nasip etsin atanmayi inşallah. Bu pazar sınav var dualarım seninle canım benim.Senmı yetersızsın yaptıklarına bı baksana kkm bu devırde atanabılıyor al ben hala cabalıyorum millet sordugunda devlettemı calısıyosun dıyo ıcım hep burkuluyo ve kendımı becerırsız hıssedıyorum ev ıslerı okul bırlıkte zor evet o konuda haklısın ben bıde ozelde calıstıgımdan hıc bos gunum olmuyodu cumartesıde calısıyoduk sen hıcte yetersız gucsuz bırı degılsın hatta bu psıkolojıyle cok ısler basarmıssın aferım sana kocamanından helal olsun
Toparlıcaz dimi Nur. Bebişler gelince iyi hissedecez fiziksel ve ruhsal olarak inşallah.Ilknurcum önceden de konuşmuştuk bu konuyu.bende bir anda isyerini,evimi değiştim.evlendim ve 4.ayda hamile kaldim.bi duruma alışamadan bir sürü yeni durumla baş etmeye çaliştim.yoruldum.kader arkadaşi gibiyiz.inş toparlicaz ama.
Majör depresyonu alevlendiren şeylerden biri de büyük değişimler. Ben kaç tane üst üste yaşadım. Yine de şükürler olsun daha iyi olacaz Ececim inşallahCnm bende senin bu bahsettiğin değişiklikleri üst üste yaşadım ve beynim bunaldı.Radikal değişiklikler benimde hemen alışabildiğim şeyler değil.
Sen bişey kullanıyor musun canım ?Hayirlisiyla sizde saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi baya az kalmis:)
Tabiki toparlicaz.yani bebiş gelince yine bi sarsılıcaz sonucta yeni birsey ama alışmak cok kolay ve hızlî olucak benim açimdan.sonrada meleklerimizle uğraşirken bi bakmişiz iyileşmisiz.Toparlıcaz dimi Nur. Bebişler gelince iyi hissedecez fiziksel ve ruhsal olarak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?