- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
İnşallah canım. İlaçlarımıza da kavuşuruz paxera ve paxil :) sonra değme keyfimizeTabiki toparlicaz.yani bebiş gelince yine bi sarsılıcaz sonucta yeni birsey ama alışmak cok kolay ve hızlî olucak benim açimdan.sonrada meleklerimizle uğraşirken bi bakmişiz iyileşmisiz.
Hallice.. Bugün babamlara geçtim. Artık doğum yapıp okullar açılana kadar annemlerdeyim. Sen nasılsınNasilsiniz arkadaslar
Biz iyiyiz.asıl sen nasılsin :)Nasilsiniz arkadaslar
Yok be sadace uyutuyo bırazArastirdim iciliyomus nasil iyi geliyomu sana
Kız deme ole yel alsın :)Emzirirken gitmez :) hamilelikten daha kötü yiyorum vallaha.
Ay ılknur sagol kuzum ya calıstım guya baya dershaneye falanda gıttım ama hamılelık cıkınca olmadı ıkısı bırlıkte zaten alan sınavına gıremeyebılırım son haftalarıma denk gelcek bakalım ama sen yınede dua et bellı olmaz :)Canım benim çok teşekkür ederim iyi hissettirdin bana. Rabbim sana da nasip etsin atanmayi inşallah. Bu pazar sınav var dualarım seninle canım benim.
Açıkçası tahmin etmiştim kafan çok yoğundu hem bebek hem psikolojik sorunların. Sağlık olsun. Hem dediğin gibi daha hiçbirşey belli değil Allah büyük :)Ay ılknur sagol kuzum ya calıstım guya baya dershaneye falanda gıttım ama hamılelık cıkınca olmadı ıkısı bırlıkte zaten alan sınavına gıremeyebılırım son haftalarıma denk gelcek bakalım ama sen yınede dua et bellı olmaz :)
Vallaha benim vucut bol bol yiyor.Kız deme ole yel alsın :)
Cnm vallaha bende büyük değişimde öncelikle, okb artıyor bende o artınca gitmediğinde depresyon oluyor bende.Majör depresyonu alevlendiren şeylerden biri de büyük değişimler. Ben kaç tane üst üste yaşadım. Yine de şükürler olsun daha iyi olacaz Ececim inşallah
Maşallah ela prensese.ece biliyosun benim de en buyuk korkum seninkiyle aynı.inş bende de o aşk oluşur.Yuppi, ela 3kg oldu.
:) çok şükür bu günlere kavuştuk.
Vallaha çocuklardan nefret ediyordum.Hamile kaldığımı öğrendiğimde hüngür hüngür ağladım ben nasıl bakıcam diye.Keşke aldırsam dedim.Nasıl dayancam dedim.Okb artarsa, bittim ben dedim eşime.Eşim demişti korkma ben sana destek olurum.Şimdi diyorum ne salakmışım.En büyük korkum sevememek ve bakamamaktı.
Şükürlet olsun, hem çok güzel bakıyorum. Hemde çok seviyorum elamı:)
Hastanede gördüğüm ilk gün ağladım, yaşar mı,büyür mü diye
Olur cnm merak etme,zamanla bağ daha güçleniyor.O bağı güçlendirmek için dr.um bana hergün git hastaneye demişti.İyiki gitmişim yoksa bağ bukadar çabuk olmazdı.İnş senin kızın direk yanında olur.O zaman daha çabuk bağlanırsım :)Maşallah ela prensese.ece biliyosun benim de en buyuk korkum seninkiyle aynı.inş bende de o aşk oluşur.
Oluşur, doğum sonrası ameliyat ta annesi görsün dediler ama umrumda değil di, neyse geldi yanıma gözleriyle etrafa bakıyo aha dedim başına bela geldi, ameliyattan çıktım esim oda da bebegin yanındaydı hic bebeğe bakmadim eşime sordum nasıl o da çok tatlı dedi ama ben istemiyorum hic bakmadim suratına ama sonra kucağına bi aldım, öptüm kokladım oy oy iste aşk başladı o günden beri hep koynumda, bu arada E ececem21 helal olsun sonunda 3 kilo oldunuz :) benimki de 4 olmuştur heralde :) maşallah kızlarımıza, yerim ben onları :)Maşallah ela prensese.ece biliyosun benim de en buyuk korkum seninkiyle aynı.inş bende de o aşk oluşur.
Cnm dr.a gidince tartsın.4 olmuştur berfin.Oluşur, doğum sonrası ameliyat ta annesi görsün dediler ama umrumda değil di, neyse geldi yanıma gözleriyle etrafa bakıyo aha dedim başına bela geldi, ameliyattan çıktım esim oda da bebegin yanındaydı hic bebeğe bakmadim eşime sordum nasıl o da çok tatlı dedi ama ben istemiyorum hic bakmadim suratına ama sonra kucağına bi aldım, öptüm kokladım oy oy iste aşk başladı o günden beri hep koynumda, bu arada E ececem21 helal olsun sonunda 3 kilo oldunuz :) benimki de 4 olmuştur heralde :) maşallah kızlarımıza, yerim ben onları :)
Bence bunlar niye bizi emmiyor biliyomusun, karımızdayım sevmedik , istemedik bence ondan.Cnm dr.a gidince tartsın.4 olmuştur berfin.
Valaha 3 ü gördük ya şükürler olsun.Düşünsene 1 kilodan geldik :)
3.5 olunca eve misafir alabileceğim.En azından diğer oda da oturur arkadaşlarım gelirse.2 aydır hapishanede gibiydim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?