Sanmam yaBence bunlar niye bizi emmiyor biliyomusun, karımızdayım sevmedik , istemedik bence ondan.
Hemde nasil heycanliyim da ondan ziyade bogazim agriyo acaba bi sorun cikarmi ertelenirmi dogum diye dusunuyorum off yaSlm kızlar.uyuyomusunuz yoksa? Ben sabah devletteki doktora gittim.kan ve idrar tahlillerim vardi onlari yaptim.sagolsunlar tansiyon yüksek olunca yakin takibe aliyo doktorlar.eve geldim pertim çıkmış vaziyetteyim.artık yürümek dışarı çikmak cok yoruyor. L lazkizi6161 sen nasilsin canim?heyecan dorukta mi?
Bunları okumak ne kadar güzel Ece bilemezsin. Çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz grupça. Ben istemedim aldırmak istedim şimdi görüyorum ki sevilecek bir varlık olacak.Yuppi, ela 3kg oldu.
:) çok şükür bu günlere kavuştuk.
Vallaha çocuklardan nefret ediyordum.Hamile kaldığımı öğrendiğimde hüngür hüngür ağladım ben nasıl bakıcam diye.Keşke aldırsam dedim.Nasıl dayancam dedim.Okb artarsa, bittim ben dedim eşime.Eşim demişti korkma ben sana destek olurum.Şimdi diyorum ne salakmışım.En büyük korkum sevememek ve bakamamaktı.
Şükürlet olsun, hem çok güzel bakıyorum. Hemde çok seviyorum elamı:)
Hastanede gördüğüm ilk gün ağladım, yaşar mı,büyür mü diye
bende sadece bende var sanıyordum bu yorgunluk doğunca geçer dimiSlm kızlar.uyuyomusunuz yoksa? Ben sabah devletteki doktora gittim.kan ve idrar tahlillerim vardi onlari yaptim.sagolsunlar tansiyon yüksek olunca yakin takibe aliyo doktorlar.eve geldim pertim çıkmış vaziyetteyim.artık yürümek dışarı çikmak cok yoruyor. L lazkizi6161 sen nasilsin canim?heyecan dorukta mi?
Bu ilacla emzirebiliniyor mu acaba doktorlar bu hususta ne diyor?Merhaba sabah psikiyatriste gittim. Doğum öncesi 100 mg a çıkardı lustralı.doğumu ve lohusalığı rahat karşılıyülım dedi.Oysa öncesinde ilaca karşı idi.
Dedim bir sorun olmasın doğum öncesi bebekte yoksunluk sendromu falan deniyor dedim.
8 aydan sonra bebeğe birşey yapmez ilaçlar dedi
Sadece doğum yapacağın gün içme , doğum yaptıktan sonra yarım yani 50mg sonrasında 100mg olarak devam ediceğiz dedi.
Bilmiyorum kızlar 100mg a çıkmayacağım galiba doğum sonrasına kadar.
Slm kızlar.uyuyomusunuz yoksa? Ben sabah devletteki doktora gittim.kan ve idrar tahlillerim vardi onlari yaptim.sagolsunlar tansiyon yüksek olunca yakin takibe aliyo doktorlar.eve geldim pertim çıkmış vaziyetteyim.artık yürümek dışarı çikmak cok yoruyor. L lazkizi6161 sen nasilsin canim?heyecan dorukta mi?
Merhaba sabah psikiyatriste gittim. Doğum öncesi 100 mg a çıkardı lustralı.doğumu ve lohusalığı rahat karşılıyülım dedi.Oysa öncesinde ilaca karşı idi.
Dedim bir sorun olmasın doğum öncesi bebekte yoksunluk sendromu falan deniyor dedim.
Sadece doğum yapacağın gün içme , doğum yaptıktan sonra yarım yani 50mg sonrasında 100mg olarak devam ediceğiz dedi.
Paxil ve lustral kullanılıyorncnm.Bu ilacla emzirebiliniyor mu acaba doktorlar bu hususta ne diyor?
Cnm inş herşey çok güzel olur :) sağlıkla eve çıkacaksınız korkma.Hemde nasil heycanliyim da ondan ziyade bogazim agriyo acaba bi sorun cikarmi ertelenirmi dogum diye dusunuyorum off ya
Valla fiziksel yorgunluk ve agrilar gecer de bu sefer de uykusuzluk başlar :)Ben
bende sadece bende var sanıyordum bu yorgunluk doğunca geçer dimi
Ben 75 e çıkarınca daha iyi oldum. Malesef hala kendimi düşünüyorum bebeğimi düşünemiyorum. Eğer 100 e çıkarsan daha iyi hissedersin ama işte bebeğe kıyamıyorsundur herkes ben gibi kötü anne miMerhaba sabah psikiyatriste gittim. Doğum öncesi 100 mg a çıkardı lustralı.doğumu ve lohusalığı rahat karşılıyülım dedi.Oysa öncesinde ilaca karşı idi.
Slm canım.100 mg biraz yüksek.belki 75 yapabilirsin.ece de 75 mg kullaniyodu.bi sorun olmadi onda.ben de 50 mg la idare ediyorum.dogum sonrasi icin bende haftaya psikiyatr a gidicem.Merhaba sabah psikiyatriste gittim. Doğum öncesi 100 mg a çıkardı lustralı.doğumu ve lohusalığı rahat karşılıyülım dedi.Oysa öncesinde ilaca karşı idi.
Ben 75 e çıkarınca daha iyi oldum. Malesef hala kendimi düşünüyorum bebeğimi düşünemiyorum. Eğer 100 e çıkarsan daha iyi hissedersin ama işte bebeğe kıyamıyorsundur herkes ben gibi kötü anne mi
Arkadaşlar ilaç kullaniyoruz diye kendimizi suçlamayalim lutfen.Sonucta ilacı da kendimiz ve dolayısiyla bebek icin kullaniyoruz.psikolojimiz kotu olsa beslenemeyip uyuyamasak sürekli stresli olsak ve vucut kortizol üretse bu bebiş icin daha mi iyi olurİlknur bende mi kötü anneydim.
Ben de 75 e çıkmıştım,daha iyi olmuştum.Şimdide ilaç kullanıyorum.Beyin yapıyor belirsizlik stres yapıyor yapacak birşey yok.
Tabiki hayır olur mu öyle şey aramızda en çok çabalayan sen oldun yavruna ne zorluklar yaşadın.İlknur bende mi kötü anneydim.
Ben de 75 e çıkmıştım,daha iyi olmuştum.Şimdide ilaç kullanıyorum.Beyin yapıyor belirsizlik stres yapıyor yapacak birşey yok.
Haklısın Nurum.. Teşekkür ederimArkadaşlar ilaç kullaniyoruz diye kendimizi suçlamayalim lutfen.Sonucta ilacı da kendimiz ve dolayısiyla bebek icin kullaniyoruz.psikolojimiz kotu olsa beslenemeyip uyuyamasak sürekli stresli olsak ve vucut kortizol üretse bu bebiş icin daha mi iyi olurvicdanımız bebek dogdugunda ona iyi bakamasak rahatsiz olsun bence.ecem sen harika ve guclu bi annesin,ilknur da öyle.hepimiz yavrularimiz icin çabaliyoruz.
Evet canım sana ve Ece ye katılıyorum.ben doğum öncesi bırak der diye düşünürken dr 100mg a çıkardı bilmiyorum kafam karıştı ama 50 ile idare etmeye çalışacağım .Slm canım.100 mg biraz yüksek.belki 75 yapabilirsin.ece de 75 mg kullaniyodu.bi sorun olmadi onda.ben de 50 mg la idare ediyorum.dogum sonrasi icin bende haftaya psikiyatr a gidicem.
Arkadaşlar ilaç kullaniyoruz diye kendimizi suçlamayalim lutfen.Sonucta ilacı da kendimiz ve dolayısiyla bebek icin kullaniyoruz.psikolojimiz kotu olsa beslenemeyip uyuyamasak sürekli stresli olsak ve vucut kortizol üretse bu bebiş icin daha mi iyi olurvicdanımız bebek dogdugunda ona iyi bakamasak rahatsiz olsun bence.ecem sen harika ve guclu bi annesin,ilknur da öyle.hepimiz yavrularimiz icin çabaliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?