Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet canım sana ve Ece ye katılıyorum.ben doğum öncesi bırak der diye düşünürken dr 100mg a çıkardı bilmiyorum kafam karıştı ama 50 ile idare etmeye çalışacağım .
50 mg da kal ve bırakma.Sonrasında 50 ile devam et yetmezse artır.Benim dr.ların tavsiyesi son haftalarda artırma hatta bırak dediler.Bir gün sormuştum ani doğum olursa diye,o zaman yapacak birşey yok demişti.Vallaha şükür birşeyde olması.

Tabiki hayır olur mu öyle şey aramızda en çok çabalayan sen oldun yavruna ne zorluklar yaşadın.
Cnm gerçekten ilaçsız mümkün değil.Bende çok suçladım ama yatağa düştüm lanet hastalıktan.Şükürler olsun depresyon, panik geçti.Sadece okb kaldı.O da zaten en son geçiyormuş.Zamanla o da biter ama uzun süre kullanmak gerek.

Uykum geldi acayıp ama uyuumak ıstemıyorum sabah cok erken kalkınca gun gecmıyor
Bende dogum iznine ayrildigimdan beri geç uyuyorum.nede olsa yarin iş yok diyorum.gunduzleri uyuyamazdim şimdi günduzde uyuyorum.son rahat gecen günlerimiz.sonra nöbetlere talimiz

Arkadaslar hepniz dua edin bana hamilesiniz dualariniz tutar hepinizi opuyorum cok heycanli ve panik haldeyim korkuyorum da ama yapacak bisey yok basa gelen cekilir

Arkadaslar hepniz dua edin bana hamilesiniz dualariniz tutar hepinizi opuyorum cok heycanli ve panik haldeyim korkuyorum da ama yapacak bisey yok basa gelen cekilir
Canım Allah sağlıkla evladinı kucagina almayi nasip etsin.kalbine sukünet huzur versin.sen hepimizden tecrubelisin.güçlü ol ve sira bize gelince desteklerini esirgeme.yavrun şifa olsun sana.amin.

Canım berfinin gaz olayı azaldı mi?
Allah razi olsun bi de tavsiye ettiler kadim bi damla verdi, süt şekeri berfin de gaz sancı yapıyor muş, ilacını verdi fayda görürsün dedi artik daha iyiyiz, pazartesi de alerji testine gidicez. Sezeryan doğanlar da bi prebiyotigi alamıyorlar mis, normal doğumda alıyorlarmış o da gaz sancısı oluyormuş. Gitmedik dr bırakmamıştım bu son de helal olsun kadın çözdü.

Bu gün berfin mamasını yedi gazi çıktı kucağımda uyuyacaktı baktım beni inceliyor güldüm göz göze baktık baya so ra ikimizde gülümsedik o da uykuya daldı ve ben ona bi daha aşık oldum :)
Maşallah ne güzel anlatıyorsun :) inşallah bizimde yavrularımızla böyle bağlarımız olur

Canım Allah sağlıkla evladinı kucagina almayi nasip etsin.kalbine sukünet huzur versin.sen hepimizden tecrubelisin.güçlü ol ve sira bize gelince desteklerini esirgeme.yavrun şifa olsun sana.amin.
Bu ne guzel dua doguma giderken bende size dua edicem insallhh iyiki varsiniz hepiniz opuyorum sizi kocaman

Bıktım gazdan, bu saate sinirimden ağlıyorum.Ne emdiği var gazdan nede biberonla yeyebildiği.2 çekiyor bir ağlıyor.Sinirim bozuldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…