50 mg da kal ve bırakma.Sonrasında 50 ile devam et yetmezse artır.Benim dr.ların tavsiyesi son haftalarda artırma hatta bırak dediler.Bir gün sormuştum ani doğum olursa diye,o zaman yapacak birşey yok demişti.Vallaha şükür birşeyde olması.Evet canım sana ve Ece ye katılıyorum.ben doğum öncesi bırak der diye düşünürken dr 100mg a çıkardı bilmiyorum kafam karıştı ama 50 ile idare etmeye çalışacağım .
Cnm gerçekten ilaçsız mümkün değil.Bende çok suçladım ama yatağa düştüm lanet hastalıktan.Şükürler olsun depresyon, panik geçti.Sadece okb kaldı.O da zaten en son geçiyormuş.Zamanla o da biter ama uzun süre kullanmak gerek.Tabiki hayır olur mu öyle şey aramızda en çok çabalayan sen oldun yavruna ne zorluklar yaşadın.
Kızlar napiyonuz?
Bende dogum iznine ayrildigimdan beri geç uyuyorum.nede olsa yarin iş yok diyorum.gunduzleri uyuyamazdim şimdi günduzde uyuyorum.son rahat gecen günlerimiz.sonra nöbetlere talimizUykum geldi acayıp ama uyuumak ıstemıyorum sabah cok erken kalkınca gun gecmıyor
Erdem bebek gelecek :) Allah yardımcın olsun, korkma :)Arkadaslar hepniz dua edin bana hamilesiniz dualariniz tutar hepinizi opuyorum cok heycanli ve panik haldeyim korkuyorum da ama yapacak bisey yok basa gelen cekilir
Canım Allah sağlıkla evladinı kucagina almayi nasip etsin.kalbine sukünet huzur versin.sen hepimizden tecrubelisin.güçlü ol ve sira bize gelince desteklerini esirgeme.yavrun şifa olsun sana.amin.Arkadaslar hepniz dua edin bana hamilesiniz dualariniz tutar hepinizi opuyorum cok heycanli ve panik haldeyim korkuyorum da ama yapacak bisey yok basa gelen cekilir
Canım berfinin gaz olayı azaldı mi?Şöyle güzelce bir masaj yapsalar loş huzurlu bir yerde rahat rahat uyusam 2 gün boyunca.
Allah razi olsun bi de tavsiye ettiler kadim bi damla verdi, süt şekeri berfin de gaz sancı yapıyor muş, ilacını verdi fayda görürsün dedi artik daha iyiyiz, pazartesi de alerji testine gidicez. Sezeryan doğanlar da bi prebiyotigi alamıyorlar mis, normal doğumda alıyorlarmış o da gaz sancısı oluyormuş. Gitmedik dr bırakmamıştım bu son de helal olsun kadın çözdü.Canım berfinin gaz olayı azaldı mi?
Maşallah ne güzel anlatıyorsun :) inşallah bizimde yavrularımızla böyle bağlarımız olurBu gün berfin mamasını yedi gazi çıktı kucağımda uyuyacaktı baktım beni inceliyor güldüm göz göze baktık baya so ra ikimizde gülümsedik o da uykuya daldı ve ben ona bi daha aşık oldum :)
Olur tabi ilknurcum.Maşallah ne güzel anlatıyorsun :) inşallah bizimde yavrularımızla böyle bağlarımız olur
Insallhh canim benimErdem bebek gelecek :) Allah yardımcın olsun, korkma :)
Bu ne guzel dua doguma giderken bende size dua edicem insallhh iyiki varsiniz hepiniz opuyorum sizi kocamanCanım Allah sağlıkla evladinı kucagina almayi nasip etsin.kalbine sukünet huzur versin.sen hepimizden tecrubelisin.güçlü ol ve sira bize gelince desteklerini esirgeme.yavrun şifa olsun sana.amin.
:))) insallhh saglicakla gelsin minnagim anneai tirsiyo ama neye katlanmadimki buda gecer rabbimin izniyle
Ayyyy o bakismalar yokmu o anda icine sokasin gelir yenidenBu gün berfin mamasını yedi gazi çıktı kucağımda uyuyacaktı baktım beni inceliyor güldüm göz göze baktık baya so ra ikimizde gülümsedik o da uykuya daldı ve ben ona bi daha aşık oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?