Kıyamam bebegim ya, dr â söyle belki damla verir toparlandı maşallah nasılsa.Bıktım gazdan, bu saate sinirimden ağlıyorum.Ne emdiği var gazdan nede biberonla yeyebildiği.2 çekiyor bir ağlıyor.Sinirim bozuldu ya.
Canım benım hıcbırsey olmuycak bıde bakmıssın kucagında bebek kurtulucaksın allahın ıznıyle allahım korkularını heycanını alsın allahım sen yardım etArkadaslar hepniz dua edin bana hamilesiniz dualariniz tutar hepinizi opuyorum cok heycanli ve panik haldeyim korkuyorum da ama yapacak bisey yok basa gelen cekilir
Canım doktor ne zaman dogum tarihi verecek?benimki gecen hafta verdi.Lazkızı ameliyattan çıkmak üzeredir.inşallah hayırlısıyla sonrası da iyi olur ve hiç sıkıntı çekmez.
Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat versin hepimize.
Günaydın kizlar.şuanda yeni bi bebeğimiz aramiza katılmıştir buyuk ihtimalle,erdem paşa :) inş L lazkizi6161 da iyidir de güzel haberlerini hemen alırız.sırayenidencan ve bende bu durumda.
Ayy şükúrler olsun.çok sevindim.darısı başimiza.L lazkizi6161 doğum yapmış bebekte annede sağlıklı şükürler olsun.
Beddua etme kuzum ya.off zor bi durum biliyorum ama.Yukarda tepemde durmadan hoplayıp kosan çocuk, Allah senin annenin babanın ciğeri paramparça olsun, benim çektiklerinin bin katibi o sana dur demeyen o. Anan çeksin inşallah. Bunaldim bu p.c yüzünden. Allah duysun sesimi.
Halısında ben bu derdi 1,5 senedir cekiyorum 5000000 defa uyardım gene ayni, pus meymenetsiz kadın.Beddua etme kuzum yklia.off zor bi durum biliyorum ama.
Hiç utanmıyor da o kadın ne çamurmuş.beddua etmeden Allaha havale et böylelerini..sen sabırlısın yine, kaç kere olay çıkardım ben apartmanda,mahallenin delisi konumundayım valla..Yukarda tepemde durmadan hoplayıp kosan çocuk, Allah senin annenin babanın ciğeri paramparça olsun, benim çektiklerinin bin katibi o sana dur demeyen o. Anan çeksin inşallah. Bunaldim bu p.c yüzünden. Allah duysun sesimi.
Yok bende oyleyim bağıra bağıra ağladım, kocası olcak pislik yolumu kariyerine yürüdüm dedim tepemde kosmayacaksibiz, bana gala çocuktur napayım diyo, yürüdüm ki bi tane vursun bende direk polise gideyim. Emniyete gittim şikayete polis dava açılır ispat kayamazsın iki tarafta mahkemeyi boşa meşgul etmekten para cezası yer yani yasalar da tuhaf.kari geverse keske fare süratli o. Deli oluyorum, çocuk kanepeye çıkıp atliyo , bağırıyorHiç utanmıyor da o kadın ne çamurmuş.beddua etmeden Allaha havale et böylelerini..sen sabırlısın yine, kaç kere olay çıkardım ben apartmanda,mahallenin delisi konumundayım valla..
Evet canım sırada biz varız hayırlısıyla inşallah.Günaydın kizlar.şuanda yeni bi bebeğimiz aramiza katılmıştir buyuk ihtimalle,erdem paşa :) inş L lazkizi6161 da iyidir de güzel haberlerini hemen alırız.sırayenidencan ve bende bu durumda.
Allahım hayırlı uzun ömür versin , analı babalı abileriyle büyütsün inşallahL lazkizi6161 doğum yapmış bebekte annede sağlıklı şükürler olsun.
Geçmiş olsun canım darısı bize inşallah.Canim arkadaslarim dogum oldu bebegim iyi ben iyiyim korkulacak hic bir sey yok arkadaslar azicik agri var okadari da olsun daha ayrintili yazicam size bebegim 3220 50 cm boyunda iyiyz yazicam size
Sağlıkla büyümek nasip olsun inş küçük Adama gözün aydın cnmCanim arkadaslarim dogum oldu bebegim iyi ben iyiyim korkulacak hic bir sey yok arkadaslar azicik agri var okadari da olsun daha ayrintili yazicam size bebegim 3220 50 cm boyunda iyiyz yazicam size
Bunlar da çocuk yetiştiriyor işte...umarım Allah bu düşüncesizliklerinin cezasını verir..Yok bende oyleyim bağıra bağıra ağladım, kocası olcak pislik yolumu kariyerine yürüdüm dedim tepemde kosmayacaksibiz, bana gala çocuktur napayım diyo, yürüdüm ki bi tane vursun bende direk polise gideyim. Emniyete gittim şikayete polis dava açılır ispat kayamazsın iki tarafta mahkemeyi boşa meşgul etmekten para cezası yer yani yasalar da tuhaf.kari geverse keske fare süratli o. Deli oluyorum, çocuk kanepeye çıkıp atliyo , bağırıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?