Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arkadaslar hepniz dua edin bana hamilesiniz dualariniz tutar hepinizi opuyorum cok heycanli ve panik haldeyim korkuyorum da ama yapacak bisey yok basa gelen cekilir
Canım benım hıcbırsey olmuycak bıde bakmıssın kucagında bebek kurtulucaksın allahın ıznıyle allahım korkularını heycanını alsın allahım sen yardım et

Lazkızı ameliyattan çıkmak üzeredir.inşallah hayırlısıyla sonrası da iyi olur ve hiç sıkıntı çekmez.
Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat versin hepimize.

Lazkızı ameliyattan çıkmak üzeredir.inşallah hayırlısıyla sonrası da iyi olur ve hiç sıkıntı çekmez.
Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat versin hepimize.
Canım doktor ne zaman dogum tarihi verecek?benimki gecen hafta verdi.

Yukarda tepemde durmadan hoplayıp kosan çocuk, Allah senin annenin babanın ciğeri paramparça olsun, benim çektiklerinin bin katibi o sana dur demeyen o. Anan çeksin inşallah. Bunaldim bu p.c yüzünden. Allah duysun sesimi.

Beddua etme kuzum ya.off zor bi durum biliyorum ama.

Hiç utanmıyor da o kadın ne çamurmuş.beddua etmeden Allaha havale et böylelerini..sen sabırlısın yine, kaç kere olay çıkardım ben apartmanda,mahallenin delisi konumundayım valla..

Hiç utanmıyor da o kadın ne çamurmuş.beddua etmeden Allaha havale et böylelerini..sen sabırlısın yine, kaç kere olay çıkardım ben apartmanda,mahallenin delisi konumundayım valla..
Yok bende oyleyim bağıra bağıra ağladım, kocası olcak pislik yolumu kariyerine yürüdüm dedim tepemde kosmayacaksibiz, bana gala çocuktur napayım diyo, yürüdüm ki bi tane vursun bende direk polise gideyim. Emniyete gittim şikayete polis dava açılır ispat kayamazsın iki tarafta mahkemeyi boşa meşgul etmekten para cezası yer yani yasalar da tuhaf.kari geverse keske fare süratli o. Deli oluyorum, çocuk kanepeye çıkıp atliyo , bağırıyor (

Canim arkadaslarim dogum oldu bebegim iyi ben iyiyim korkulacak hic bir sey yok arkadaslar azicik agri var okadari da olsun daha ayrintili yazicam size bebegim 3220 50 cm boyunda iyiyz yazicam size
Sağlıkla büyümek nasip olsun inş küçük Adama gözün aydın cnm

Bunlar da çocuk yetiştiriyor işte...umarım Allah bu düşüncesizliklerinin cezasını verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…