Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canim arkadaslarim dogum oldu bebegim iyi ben iyiyim korkulacak hic bir sey yok arkadaslar azicik agri var okadari da olsun daha ayrintili yazicam size bebegim 3220 50 cm boyunda iyiyz yazicam size
Oy oy oy kilosu,boyu maşallah subhanallah.ayyy ne heyecan ...

Evet canım bu hafta gittiğimde gün verecek inşallah.
Korku heyecan devam.
Allah hepimize güç cesaret sağlık ve yavularımıza ve bize hayırlı uzun ömür versin.
Berat kandiliniz de mübarek olsun.

Cnm bak 3 kişi doğum yaptı burda, korkulacak birşey yok diyor herkes.Kurtulcan onu düşünmeye çalış.

Canim arkadaslarim dogum oldu bebegim iyi ben iyiyim korkulacak hic bir sey yok arkadaslar azicik agri var okadari da olsun daha ayrintili yazicam size bebegim 3220 50 cm boyunda iyiyz yazicam size
Geçmiş olsun canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Korktuğun kadar olmadı demi. Heyecan yaparım falan diyodun. Guzel bi günde açtı gözlerini dünyaya. Ömrü guzel olsun inşallah. Hayırlısıyla bende kurtulsam çok sıkıldım artık

Bir elimde sağma makinası kucağımda berfin uykum var acıktım. Bende annemin kucağında sıcacık uyumak istiyorum:/

Ahh ahh soluksuz uyumayı özledim.
Kızlar elinizden geldiğince uyuyun bol bol.

Bir elimde sağma makinası kucağımda berfin uykum var acıktım. Bende annemin kucağında sıcacık uyumak istiyorum:/
Evet uykusuzluk insanı çok yıpratıyor , iyi bilirim.aralıksız uyku bilmedim yıllarca. Oılum çok sık uyanırdı.1 yaşına kadar kendi beşiğinde yattı ama sonra yanımda kolumda emerek uyumaya başladı.yapacak birşey yoktu artık.
Kız çocukları daha erken uyku düzenine geçiyorlar.hafta da birgün bari sizi dinlendiren olsa biraz faydası olur kızlar.
Ama insanda alışıyor galiba.
Sorardım etrafımda benim gibi küçük bebeği olanlara , 10 da yatırıyorum 5 de kalkıyor derlerdi.İnanamazdım benim de uyiyacağım günler gelecek mi acaba derdim.
Gemecek kızlar iyuyacağınız günler gelecek siz baya atlattınız sıra bizde hüyırlısıyla.

Kız yoksun ortalarda ,nasılsın?

Zor günler ilk 2 ay dimi canım, su gaz belası bi bitse, ya berfin uyumuyor, ya sen bebeksin ye iç uyu derdin ne

Kızlar uykusuzluktan mı nedir.Garip şeyler yaşıyorum.Dün eşimin babası ve teyzesi aradı.Elayı soruyorlar sürekli, ama ben sormalarını istemiyorum.Paylaşamıyorum.Bu saçma duygu nedir ya birisi bana açıklasın.Dr.a mı gideyim.Yoksa geçici birşey mi onlarda sevmesi gerek ama ya.Başkası yapma bu durumu totomla gülerim yani

:)) ben de ayni eşimin kucağına bile vermek istemiyorum, benim o ben yaptım diye alıyorum :) bana ne benim berfinim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…