- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
3 4 aydan sonra daha rahat olursunuz canım inşallah. Dönmeye başladıktan sonra hareket ettiği için kendisi gazını çıkarabilir.Zor günler ilk 2 ay dimi canım, su gaz belası bi bitse, ya berfin uyumuyor, ya sen bebeksin ye iç uyu derdin ne
Aynı ben ıste ya o cesaret anında olsam amelıyat gıkım cıkmıycak ama resmen tum yasamımı sekılllendırdı bu korku bıtmesını ıstıyorum artık korkuyla yasanmıyorEvet canım bazen bi cesaret geliyor hah diyorum şimdi girsem gıkım çıkmaz , bazen de anlatamayacağım bir korku.
Allah hiçbirimizi darda bırakmasın.
Bu düşünceler bir süre sonra azalacak.Cnm ama çocuk sağlığı için iyi değil ya, bende aynı mantıktayım.Kurtulmam lazım
Evet canım ya işte o anda girebilsek amaliyathaneye.Aynı ben ıste ya o cesaret anında olsam amelıyat gıkım cıkmıycak ama resmen tum yasamımı sekılllendırdı bu korku bıtmesını ıstıyorum artık korkuyla yasanmıyor
Haklısın canım demekki konular çakışmıyor :)Kız buralardayım uğruyorum devamlı..
Avatarını yesinler:)Ağlıyor mu o?Haklısın canım demekki konular çakışmıyor :)
Kapalı havalar boğar beniSlm kızlar.istanbulda 2 gündür kapalı bir hava var.ruhum darlandı valla.gece de ateş basmasından gözüme uyku girmedi.ayaklarım ateş topu gibi yandı durduAllah tan doguma az kaldi,dogumu sicaklara kalacak arkadaşlar Allah yardimciniz olsun.
Buralardayım canım bikam gündür panik yaşıyorum mutlu değilim hiç can sıkıntısı hamilelik yetti yani artık doğurmak istiyorum daralıyorumKız yoksun ortalarda ,nasılsın?
Cnm sabır az kaldı çoğunu atlattın zaten.Slm kızlar.istanbulda 2 gündür kapalı bir hava var.ruhum darlandı valla.gece de ateş basmasından gözüme uyku girmedi.ayaklarım ateş topu gibi yandı durduAllah tan doguma az kaldi,dogumu sicaklara kalacak arkadaşlar Allah yardimciniz olsun.
Buralardayım canım bikam gündür panik yaşıyorum mutlu değilim hiç can sıkıntısı hamilelik yetti yani artık doğurmak istiyorum daralıyorum
Hayırlı zamanda inşallah kuzum.az kaldıBuralardayım canım bikam gündür panik yaşıyorum mutlu değilim hiç can sıkıntısı hamilelik yetti yani artık doğurmak istiyorum daralıyorum
Canım aslında senin ilaç çok iyi.neden panik yaşiyosun ki?bişeye mi üzüldün sıkıldın.demekki hamilelikte hormonlar nasil dalgalaniyorsa artik en iyi ilaç bile işe yaramayabiliyo bazen.Buralardayım canım bikam gündür panik yaşıyorum mutlu değilim hiç can sıkıntısı hamilelik yetti yani artık doğurmak istiyorum daralıyorum
Ay sayamıyorum valla zaman geçmiyo doğum korkusu bi yandan zaten bide bebek önden gidiyormuş maşallah nazar değmesin ama nasıl doğurucam ya30 haftadan sonra, doğmuş say :) zaman çabuk geçiyor.Kızlar doğum yapın sonra uykusuz geceleri konuşcaz :) despresyon falan konuşulmuyor.
inşallah canım zorlanıyorum artık ya.Hayırlı zamanda inşallah kuzum.az kaldı
Canım annemden dw biliyorum ilaç iyi ama hormonlardan herhalde vücut halsiz sürekli kendimi dinliyorum kalp atışlarımı duyuyorum o da etkiliyor beni. İyi olmak istiyorum çok ya elimde olan bişey değil ki Allah bütün herkesin yardımcısı olsunCanım aslında senin ilaç çok iyi.neden panik yaşiyosun ki?bişeye mi üzüldün sıkıldın.demekki hamilelikte hormonlar nasil dalgalaniyorsa artik en iyi ilaç bile işe yaramayabiliyo bazen.
Normal doğum mu istiyorsun?Ay sayamıyorum valla zaman geçmiyo doğum korkusu bi yandan zaten bide bebek önden gidiyormuş maşallah nazar değmesin ama nasıl doğurucam ya
Canım annemden dw biliyorum ilaç iyi ama hormonlardan herhalde vücut halsiz sürekli kendimi dinliyorum kalp atışlarımı duyuyorum o da etkiliyor beni. İyi olmak istiyorum çok ya elimde olan bişey değil ki Allah bütün herkesin yardımcısı olsun
Bu düşünceler bir süre sonra azalacak.
Ve de dediğin gibi çocukların gelişimi için sadece anne baba değil diğer akraba ileşkilerinin önemini düyündükçe bebeklereniz çocuklarınız sevildikçe mutlu olacak ve dolayısıyla siz de mutlu olacaksınız.
Evet Allah nasip ederse tabi normal istiyorum ameliyattan çok korkuyorum ben yaNormal doğum mu istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?