Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Zor günler ilk 2 ay dimi canım, su gaz belası bi bitse, ya berfin uyumuyor, ya sen bebeksin ye iç uyu derdin ne
3 4 aydan sonra daha rahat olursunuz canım inşallah. Dönmeye başladıktan sonra hareket ettiği için kendisi gazını çıkarabilir.
Yeni bir ortama geliyorlar onlarda

Evet canım bazen bi cesaret geliyor hah diyorum şimdi girsem gıkım çıkmaz , bazen de anlatamayacağım bir korku.
Allah hiçbirimizi darda bırakmasın.
Aynı ben ıste ya o cesaret anında olsam amelıyat gıkım cıkmıycak ama resmen tum yasamımı sekılllendırdı bu korku bıtmesını ıstıyorum artık korkuyla yasanmıyor

Cnm ama çocuk sağlığı için iyi değil ya, bende aynı mantıktayım.Kurtulmam lazım
Bu düşünceler bir süre sonra azalacak.
Ve de dediğin gibi çocukların gelişimi için sadece anne baba değil diğer akraba ileşkilerinin önemini düyündükçe bebeklereniz çocuklarınız sevildikçe mutlu olacak ve dolayısıyla siz de mutlu olacaksınız.

Aynı ben ıste ya o cesaret anında olsam amelıyat gıkım cıkmıycak ama resmen tum yasamımı sekılllendırdı bu korku bıtmesını ıstıyorum artık korkuyla yasanmıyor
Evet canım ya işte o anda girebilsek amaliyathaneye.
Allahım verir inşallah o gün ve her zaman sakinlik heyecansız korkusuz günler.

Slm kızlar.istanbulda 2 gündür kapalı bir hava var.ruhum darlandı valla.gece de ateş basmasından gözüme uyku girmedi.ayaklarım ateş topu gibi yandı durdu Allah tan doguma az kaldi,dogumu sicaklara kalacak arkadaşlar Allah yardimciniz olsun.

Kapalı havalar boğar benihep güneş olsa....

Cnm sabır az kaldı çoğunu atlattın zaten.

Buralardayım canım bikam gündür panik yaşıyorum mutlu değilim hiç can sıkıntısı hamilelik yetti yani artık doğurmak istiyorum daralıyorum

30 haftadan sonra, doğmuş say :) zaman çabuk geçiyor.Kızlar doğum yapın sonra uykusuz geceleri konuşcaz :) despresyon falan konuşulmuyor.

Buralardayım canım bikam gündür panik yaşıyorum mutlu değilim hiç can sıkıntısı hamilelik yetti yani artık doğurmak istiyorum daralıyorum
Canım aslında senin ilaç çok iyi.neden panik yaşiyosun ki?bişeye mi üzüldün sıkıldın.demekki hamilelikte hormonlar nasil dalgalaniyorsa artik en iyi ilaç bile işe yaramayabiliyo bazen.

30 haftadan sonra, doğmuş say :) zaman çabuk geçiyor.Kızlar doğum yapın sonra uykusuz geceleri konuşcaz :) despresyon falan konuşulmuyor.
Ay sayamıyorum valla zaman geçmiyo doğum korkusu bi yandan zaten bide bebek önden gidiyormuş maşallah nazar değmesin ama nasıl doğurucam ya

Canım aslında senin ilaç çok iyi.neden panik yaşiyosun ki?bişeye mi üzüldün sıkıldın.demekki hamilelikte hormonlar nasil dalgalaniyorsa artik en iyi ilaç bile işe yaramayabiliyo bazen.
Canım annemden dw biliyorum ilaç iyi ama hormonlardan herhalde vücut halsiz sürekli kendimi dinliyorum kalp atışlarımı duyuyorum o da etkiliyor beni. İyi olmak istiyorum çok ya elimde olan bişey değil ki Allah bütün herkesin yardımcısı olsun

Cnm hormonlarda mahvediyor.Normalde kullandığım etki eden ilaç,hamilelikte etkimetmemişti.

Geçer ama demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…