Korkuyorsan normal yap tabi :)Evet Allah nasip ederse tabi normal istiyorum ameliyattan çok korkuyorum ben ya
İnşallah vücutta elverişli olur da yaparız canım. Ama mecburi ameliyat olursa naparım bilmiyorum korkuyorum.Korkuyorsan normal yap tabi :)
Şuana kadar burda 3 kişi ameliyat oldu.Korkman normal ama emin ol çok rahat sıkıntı olmuyor.İnşallah vücutta elverişli olur da yaparız canım. Ama mecburi ameliyat olursa naparım bilmiyorum korkuyorum.
Sizler gördükçe rahatlıyorum ama önceden izlediğim videolar gözümün önüne geliyor. Rüyama bile girdi ya zaman daraldıkça korku hat safhadaŞuana kadar burda 3 kişi ameliyat oldu.Korkman normal ama emin ol çok rahat sıkıntı olmuyor.
Uyumuyor ya, anason rezene kimyon papatya verdim adam gene uyumuyor dun gece saat 4 de kalktım hala uyumadım, eşimin sınavına gittik geldik of yorgunum uykusuzum ve yarin alerji testine goturucem, boyle uykusuz şehir trafiğinde nasıl araç kullanıcam, uyuyor uyuması 2 dk sonra gene uyanıyor, kafayı boz cam az kaldı(((((
İnşallah normal yapar ve çok kolay bir doğumun olur canım , bize de burda anlatırsınAy sayamıyorum valla zaman geçmiyo doğum korkusu bi yandan zaten bide bebek önden gidiyormuş maşallah nazar değmesin ama nasıl doğurucam ya
Amin inşallah cumlemizin oyle olsun hepimiz rahat edelimİnşallah normal yapar ve çok kolay bir doğumun olur canım , bize de burda anlatırsın
Kalp atımlarını ben hamılelığımın basından berı duyuyorum canım baslarda cok sınır bozucu ama sonralarda alısıyosun hatta duymuyosun hamilelikte oluyomus doktorum normal dedıCanım annemden dw biliyorum ilaç iyi ama hormonlardan herhalde vücut halsiz sürekli kendimi dinliyorum kalp atışlarımı duyuyorum o da etkiliyor beni. İyi olmak istiyorum çok ya elimde olan bişey değil ki Allah bütün herkesin yardımcısı olsun
Yok gülüyor hatta :) ben küçükken ay savaşçısı hayranıydımAvatarını yesinler:)Ağlıyor mu o?
Yettim gayriKızlar nerelerdesiniz yahu?
Ağustos annelerinde foto paylaşıyom valla sessizliktenYettim gayribende tam öyle dicektim pek bi sessiz ortalık
Ayy kıızzz çatır çatır doğuracaksınız heeBen ve özge normal doğumcuyuz bakalım inşallah sezaryene gerek kalmaz..
Kuzum benim zamanımda voltran,he man vardıYok gülüyor hatta :) ben küçükken ay savaşçısı hayranıydım
Bilirim tabi he man Shè ra,uçan kaz ve nels de vardıKuzum benim zamanımda voltran,he man vardı@yenidencan bilir:))
Yemin ediyorum uçan kazı yazmaya çekindim nostaljinin dibi düşecek diye utandım artıkBilirim tabi he man Shè ra,uçan kaz ve nels de vardı
Allah yardımcın olsun canım.Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah.Slm kizlar.bugun sabah uyandigimda gözlerim bulanik gördü.10 dk etrafı secemedim.tansiyonu ölçtum 16-11 di.doktorumu aradim.acil hastaneye çağirdi.idrar tahlili yaptim.protein kaçaği çıktı.doktor gebelik zehirlenmem başlamiş dedi.hemen ciger gelistirici 2 doz igne yapti.yarin da 2 doz yapicak.carsamba 8.30 da genel anesteziyle doğuma giricem.anneyi riske atmayalim dedi.bebiş 2600 grbende yolun sonunu erkenden görenlerden oluyorum.benim icin dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?