Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Uyumuyor ya, anason rezene kimyon papatya verdim adam gene uyumuyor dun gece saat 4 de kalktım hala uyumadım, eşimin sınavına gittik geldik of yorgunum uykusuzum ve yarin alerji testine goturucem, boyle uykusuz şehir trafiğinde nasıl araç kullanıcam, uyuyor uyuması 2 dk sonra gene uyanıyor, kafayı boz cam az kaldı (((((

Lanet gazdan uyumuyorlar, ela uyuyor ıkınmaktan geri uyanıyor.Vallaha ne zormuş tek başına çocuk bakması ya.

Kalp atımlarını ben hamılelığımın basından berı duyuyorum canım baslarda cok sınır bozucu ama sonralarda alısıyosun hatta duymuyosun hamilelikte oluyomus doktorum normal dedı

Slm kizlar.bugun sabah uyandigimda gözlerim bulanik gördü.10 dk etrafı secemedim.tansiyonu ölçtum 16-11 di.doktorumu aradim.acil hastaneye çağirdi.idrar tahlili yaptim.protein kaçaği çıktı.doktor gebelik zehirlenmem başlamiş dedi.hemen ciger gelistirici 2 doz igne yapti.yarin da 2 doz yapicak.carsamba 8.30 da genel anesteziyle doğuma giricem.anneyi riske atmayalim dedi.bebiş 2600 gr bende yolun sonunu erkenden görenlerden oluyorum.benim icin dua edin.

Allah yardımcın olsun canım.Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah.
Genel anestezi olmayı san mi istedin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…