Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kalp atımlarını ben hamılelığımın basından berı duyuyorum canım baslarda cok sınır bozucu ama sonralarda alısıyosun hatta duymuyosun hamilelikte oluyomus doktorum normal dedı
Beni rahatsız ediyor çok takıyorum arkasından da panik atak yaşıyorum

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun sağ salim kavuş bebeğine inşallah. Yeterince de büyüdü bebeğin bende erken kavuşayım ya

Öncelikle tecrübemi aktarayım.34 ü geçmiş olman müthiş birşey.2 kg üstünde olması çok büyük artı.Bebiş sağlıklı ise büyüyor hiç korkma.Gebelik zehirlenmesinde bebişler strese maruz kaldıklarından daha güçlü oluyorlar.

Allah yardımcın olsun cnm benim kilosu için üzülme benim ikiz yeğenlerimin kilosu da 2500 falandı kısa zamanda toparlandılar.

Tansiyonun nedeni buymuş canım.Allah sağ salim kucaklamanı nasip etsin.34.haftayı geçtin kilosu da iyi üzülme.dualarım seninle..

Sagolun kızlar.ins sag salim kizimi kucagima alırim.şaşkiniz suanda.yarin yatagini kurucaz.cantasi hazirdi zaten.bugun selectra alamadim koşturmacadan.yarin da kotü olmazsam almicam.pzts dogum sonrasi alirim artik. Aramizdan bi arkadas demisti gun yaklastikca bi anda hafifliyosun diye.gercekten korkum azaldi hafifledim sanki.kaderimi kabullendim.

2 günden bişi olmaz.

Canim benim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ameliyat gunu oyle bi cesaret geliyoki inanamazsin rahat ol canim benim dua edicez sana insallhh

Arkadaslar dogum gunu yasadiklarimi anlatayim size evden 6 30 da ciktik 8 de hastanedeydik yatisim yapildi odaya ciktim bende 0 heycan kurbanlik koyun gibi bekliyorum esim gorumcem soruyo iyimisin panik oluyomusun diye ben de yoo gayet iyiyim diyorum kendime bende inanamiyorum neyse ameliyat kiyafetlerini giydirdiler damar yolu acildi serum takildi bende tik yok esim benden daha heycanli nst ye baglandim beklemeye basladim saat 9 40 da sedyeyle geldi herifin biri hazirmisin gidiyoruz dedi bende hazirim dedim yattim sedyeye ama bende heyacan hala sifir ameliyathaneye kadar geldi yanimdakiler sonra adam dedi siz buraya kadar esim elimi tutuyo birak diyorum rahatim ben ama hafif ellerim titremeye basladi :) girdik iceri biraz bekledim 5 dakka falan ama hic korku yok heycan oluyo sadece ameliyat odasina girdim tabiki ordaki ekip haril haril kosusturuyo beni gorunce sanki evlerine misafir girtmisim gibi hemen bi sorgu sual yas kac kacinci bebek derken anestezici isini yapmaya basladi ama adim adim bana anlatiyolar su olcak bu olcak arkadaslar inanmicaksiniz ama hic korkmadim sadece heycandan terledim :) aslinda usumem gerekirdi ama ben terledim :) neyse belden igne yapildi ama ben hissetmedim bile sadece ilaci veririken kalcamda hafif agri olustu oda hemen gecti islem bitince yagirldim bekledik bi 15 dakk sohbet cok guzeldi zaman nasil gecti anlamadim sonra ayaklarin uyustumu diye test yapildi uyusmustum ama hissediyodum sadece aci yok epiduralde sonra hazirliklar bitti sevgili dokturum geldi sacimi oksadi elimi tuttu rahat ol once allha sonra bana emanetsin dedi ve isleme basladi ama ben o arada anesteziciyle geyik yapiyordum anlamadan bi aglama sesi sonra tependen bana bakan bi bebeis sonra silip yanagima koydular yanagini tabi ac benim ufaklik yanagimi emmeye xalisiyodu :) bebegi giydirip odaya cikardilar benim islemde 35 dakk falan surdu bir tek tansiyonum dustu kustum okadar hemen igne yaptilar duzeldi olumsuz tek o oldu diyebilirim oda 2 dakk surmedi yani sonra bende odama ciktim hemde gulereeeeekkk ciktim esim herkes sokk :) agri acida sonuc olarak bi ameliyat yasiyosun ve illaki agri oluyo ama dayanamayak gibi degil hemen igne yapiliyo zaten benim hikayem boyle bosuna yipratmisim kendimi .. bide sunu soylim kizlar ne kadar korksamda hayalimde hep oyle canlandirdim gulerek giricem gulerek cikicam diye oylede oldu beyne ne mesaj verdiysem onu yapti afferim beynime :)))) bu kadar kizlar dilerim sizin de cokkkk rahat gecer seviyorum ve opuyorum sizleri

Epidural çok rahat bende tavsiye ederim.

ayy ne güzel kız Allah bize de hayırlısıyla nasip etsin guzel şekilde olmuş doğumun. Bizede dua et bol bol canım. Nasıl şimdi bebiş? Topu topu 35 dk mı surdu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…