Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Geçmiş olsun canım , hemencecik toparlanırsın inşallah.
Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah.
Darısı bizlere inşallah.

Canim benim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ameliyat gunu oyle bi cesaret geliyoki inanamazsin rahat ol canim benim dua edicez sana insallhh
Canım gecmıs olsun hadı kurtuldun dogumunda guzel gecmıs kacıncıyu olmana ragmen sakınlestırıcı dahı vermemısler anladıgım kadarıyla helal olsun kızlar sıze kocaman bır alkıs

Yarın doğum var ha.. Hayırlısı olsun inşallah bebişin kilosu iyi dert etme canım. Çok geçmiş olsun kurtuluyorsun bide bu yönden bak

Canım gecmıs olsun hadı kurtuldun dogumunda guzel gecmıs kacıncıyu olmana ragmen sakınlestırıcı dahı vermemısler anladıgım kadarıyla helal olsun kızlar sıze kocaman bır alkıs
Selda yarın senin günün de 100 den 2 haneye düşecek

Temmuz anneleri minnoş kolonyalar ayarlamışlar gelen misafire vermek için.. Ne heves maşallah

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar nerdesiniz nasılsınız psikolojiniz bebişleriniz nasıllar ?
Sabah markette olay çıkardım,tezgahlardaki erikleri kirazları dağıttım,yerlere yerlere saçtım,küfür,bağırış hırla...ne olacak böyle ilknur bıktım yıllardır gelen bu ani sinir ataklarından..

Neye kızdın canım?
Çilek alıyordum kurek vereyim dedi amca yok dedim az alıcam zaten.bi kadın ooo dedi hanim torpilli galiba bi bize mi seçmece yok dedi amcaya.sonra başka bir gorevli geldi yardımcı olayım dedi.eeehhhh dedim geri biraktim poşeti sallayarak çileklerle..dogru duzgun birakin cilekleri deyince yeter be dedim bi cilek alicam başıma üşüştünüz dedim.al dedim saldırdım sağa sola,o çemkirdikçede devam ettim talan oldu heryer..dr.not al demişti sinir atağı zamanı.neden böyle oluyor neden kendimi kaybediyorum alma birak cilek milek cek git dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…