Kizzzzz sende 34 olmussunnnnn yasasinnnn :))))Selda yarın senin günün de 100 den 2 haneye düşecek
Ne yaşamışsın sen böyle yaaSizofreni dahi ilaçla tedavi ediliyorken ben bu sinirimdem kurtulamayacak mıyım?takıntı,sinir,depresyon yüzünden yarım kalmış kariyer başarılarım,en verimli zamanımda pat diye bıraktığım işler işyerlerim.ikinci universiteyi ikinci mesleğimi ele almısken onu dahi yapamıyorum.bi anda bi sinir poofffff herşeyi bitiriyorum.umitsizim bugün cok umitsizim.çocuk yapmamalı mıydım hak etmiyorum
Canımmmm nasılsın :) Bebiş nasıl ? Evet oldum doğum izninden sonra kendiminkini çok takip etmez oldum :)Kizzzzz sende 34 olmussunnnnn yasasinnnn :))))
Ay ne zaman geçecek yaaElanın gazından bıktım vallaha.
Ilknur yıllardır böyleyim ben,hak aramak kendini ezdirmemek tamam hiçbirşeyi içimde bırakmıyorum ama saldırılarım ne olacak?kaba kuvvete dahi başvuruyordum aklına neresi gelirse sokak,otobus,metrobüs,tatil mekanı bile düşün,yeryüzündeki en sinirli insan olduğumu bile düsünüyorum.Ne yaşamışsın sen böyle yaa( Tabiki bebek sahibi olmayı hak ediyorsun. Yaşadığın cidden sinir bozucuydu. Sen bana hep demiyor musun sonsuza kadar sürmeyecek diye. Şuan hamilesin ani çıkışlar sinir çok normal. Ki biraz çilek markette memleket meselesine dönmüş. Bense cevap vermez pısarak uzaklaşırdım sonra bana dert olurdu evde kendimi koruyamadım diye.
Ay Allah korusun canım..Ay ne zaman geçecek yaaBenimde iki gündür tansiyonum yükseliyor baş ağrısı yapıyor perşembe doktora gidecem umarım zehirlenme falan değildir
Git cnm aksatma, tansiyon önemli birşey.Ay ne zaman geçecek yaaBenimde iki gündür tansiyonum yükseliyor baş ağrısı yapıyor perşembe doktora gidecem umarım zehirlenme falan değildir
Haklısın özge. Ama benim hiç içimden gelmemişti.Bende ayarlamak istiyorum hatta elimle yapmak istiyorum bence bizde konuşalım ne yapabiliriz diye kafamız dağılır
Bilmiyorum ama illaki vardır be EceAilemizde bukadar merak eden var mı bizi :)
Allah yardımcın olsun canım.hayırlı ve kolay bir doğumla bebeğini kucağına alırsın inşallahKızlar günaydın.8.30 da doģuma giriyorum.benim icin dua edin.genel anestezi ile olucam.hepinizi öpüyorum.
Ya aslında düşündüğün zaman haklı tarafların var.bayana ne .ayrıcalığın olmalı aslında tabi hamilesin.Çilek alıyordum kurek vereyim dedi amca yok dedim az alıcam zaten.bi kadın ooo dedi hanim torpilli galiba bi bize mi seçmece yok dedi amcaya.sonra başka bir gorevli geldi yardımcı olayım dedi.eeehhhh dedim geri biraktim poşeti sallayarak çileklerle..dogru duzgun birakin cilekleri deyince yeter be dedim bi cilek alicam başıma üşüştünüz dedim.al dedim saldırdım sağa sola,o çemkirdikçede devam ettim talan oldu heryer..dr.not al demişti sinir atağı zamanı.neden böyle oluyor neden kendimi kaybediyorum alma birak cilek milek cek git dimi
Bence bebeğin sana bazı şeyleri değiştirmende yardımcı olacak.Sizofreni dahi ilaçla tedavi ediliyorken ben bu sinirimdem kurtulamayacak mıyım?takıntı,sinir,depresyon yüzünden yarım kalmış kariyer başarılarım,en verimli zamanımda pat diye bıraktığım işler işyerlerim.ikinci universiteyi ikinci mesleğimi ele almısken onu dahi yapamıyorum.bi anda bi sinir poofffff herşeyi bitiriyorum.umitsizim bugün cok umitsizim.çocuk yapmamalı mıydım hak etmiyorum
Bazıları abartıyor gerçekten ama ufak hediye guzel olurdu umarım yapabilirim.Haklısın özge. Ama benim hiç içimden gelmemişti.
Canın istiyorsa hemen başla , bütçeni sarsmayacak şekilde.
Canım hayırlısıyla al kucağına inşallah bebişine kavuşuyorsun dualarım seninle.Kızlar günaydın.8.30 da doģuma giriyorum.benim icin dua edin.genel anestezi ile olucam.hepinizi öpüyorum.
Bende anca isim buldum da bakalım konacak mı Enes düşünüyorum Allah nasip ederse. Utku doruk burak olabilir mesela. Az kaldı senin de ya nasıl karnın falan gergin mi benim karnım semsert hiç yumuşak değilKızlar biz daha bebeğe isim ayarlayamadık
Fikirleri olanlar yazarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?