Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sizofreni dahi ilaçla tedavi ediliyorken ben bu sinirimdem kurtulamayacak mıyım?takıntı,sinir,depresyon yüzünden yarım kalmış kariyer başarılarım,en verimli zamanımda pat diye bıraktığım işler işyerlerim.ikinci universiteyi ikinci mesleğimi ele almısken onu dahi yapamıyorum.bi anda bi sinir poofffff herşeyi bitiriyorum.umitsizim bugün cok umitsizim.çocuk yapmamalı mıydım hak etmiyorum

Ne yaşamışsın sen böyle yaa ( Tabiki bebek sahibi olmayı hak ediyorsun. Yaşadığın cidden sinir bozucuydu. Sen bana hep demiyor musun sonsuza kadar sürmeyecek diye. Şuan hamilesin ani çıkışlar sinir çok normal. Ki biraz çilek markette memleket meselesine dönmüş. Bense cevap vermez pısarak uzaklaşırdım sonra bana dert olurdu evde kendimi koruyamadım diye.

Ilknur yıllardır böyleyim ben,hak aramak kendini ezdirmemek tamam hiçbirşeyi içimde bırakmıyorum ama saldırılarım ne olacak?kaba kuvvete dahi başvuruyordum aklına neresi gelirse sokak,otobus,metrobüs,tatil mekanı bile düşün,yeryüzündeki en sinirli insan olduğumu bile düsünüyorum.

Ya aslında düşündüğün zaman haklı tarafların var.bayana ne .ayrıcalığın olmalı aslında tabi hamilesin.
İnsanlar da yersiz ve gereksiz çık konuşuyor bazen .

Bence bebeğin sana bazı şeyleri değiştirmende yardımcı olacak.
İnsanlar derinden karşıdakini ezmek için umarsızca tavırlar sergiliyodlar .biz hassas ve kırılgan insanlarda bunlardan etkileniyoruz doğal olarak.

Kızlar biz daha bebeğe isim ayarlayamadık
Fikirleri olanlar yazarsa sevinirim.
Bende anca isim buldum da bakalım konacak mı Enes düşünüyorum Allah nasip ederse. Utku doruk burak olabilir mesela. Az kaldı senin de ya nasıl karnın falan gergin mi benim karnım semsert hiç yumuşak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…